Коментари - Екипът на Тръмп нарече боклук "Стажантът" и обяви, че ще съди създателите на филма | Лайф.dir.bg
назад

Екипът на Тръмп нарече боклук "Стажантът" и обяви, че ще съди създателите на филма

В някои сцени милиардерът употребява наркотици, а в най-провокиращата изнасилва съпругата си, в ролята на която се превъплъщава Мария Бакалова

Обратно в новината
| Редактор : Венемира Мачева

Коментари - Екипът на Тръмп нарече боклук "Стажантът" и обяви, че ще съди създателите на филма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че Тръмп все пак е разпознал себе си във фигурата на филма, без да е посочен изрично с името си в него.

SirBob

Очевидно филмът излиза неслучайно в навечерието на изборите в САЩ. Явно голям страх тресе задкулието от възможността Тръмп да спечели. А в ролята на "полезните идиоти" във филма естествено са румънец и българка. Банално до втръсване.

Глупости! Както е представен с името си, така е представен и мафиота Рой Кон, негов съдружник. Както и Ивна, естествено! Аман от неадекватни коментари!

То ако можеше така да се влияе на избори след 6 месеца... Голям рев по Тръмп, но ви го пожелавам да го изберат, че да ви натика при мумията!

SirBob

Рев по Тръмп няма. Вие обаче със сигурност си ревете за сегашната мумия, която управлява в САЩ.

а тук подскачаха че мара отварачката случайно наета за борат от порно хъба билаа видите ли гигант в тая шитна стажанта... ефтинка е марето а и пуска на всякъде арабела майка и като гледали борат и видяла терлика на марето - изстенала" пазия мами -тя те храни"

Един ниско интелигентен човек винаги разделя на "ние" и "вие". За него все има "те", които му бъркат, да е "щастлив". Реви си, не ми дреме!

SirBob

Не съм те карал да се самохарактеризираш, но щом се определяш като нискоинтелигентен, така да бъде :)))))

Чакай, искаш да кажеш, че медиите в САЩ не харесват Тръмп?

,какво ли не правят ..само и само Тръмп да не спечели ...А Дани спечели ,че света да си почине ....

Значи някой ще прави Филм за теб но без да те пита за достоверност....и ще е през неговата си гледна точка за теб.....тогава филма какво общо ще има с реалността и истинността ?;???

´´секи недоклатен утепаняк се чувства велик,че може да повръща по форумите за 20 цента

+++++

+

Путлерасткият агент така разбира СВОБОДАТА НА СЛОВОТО - по путлеронацистки!

Най ми е смешно, че тия дето не могат да понасят "елитите" смятат, че техния човек е тоя дето има златен кенеф и собствен самолет... :)))) И се чувстват за много по-елитни от тия с по-тъмната кожа... :)))))

Ленче, ако цяло село казва, че си шавлива, а ти викаш, че си девствена, кое има общо с реалността? :)))

Тръмп е един от малкото достойни политици наред с Радев и Костадинов. Лъжа е, че има връзки с Путин.

Борат 2 беше пуснат по кината 2-3 седмици по кината преди изборите а на много интернет страници можеше да се гледа безплатно в ДВД качество.Мария Бакалова изигра Руди Джулиани правейки се на похотлива журналистка за да го унижи.Тогава той имаше копие от лаптопа на Хънтер Байден.А инфото беше руска пропаганда.

Има малка разлика.Това е свобода на словото и не точно.Защото ако беше истина няма проблем,само кадето Тръмп не пие алкохол,не пуши и не употребява наркотици.

Под юргана на Тръмп не съм бил но той не пие не пуши и не употребява наркотици.

Много го харесват.Но да го плюят.А когато се защитаваше го блокираха в Твитер и Фаис Бук,затова създаде Истинската Медия.

Се избират за пускането на Барат2 и за този филм сега.Сигурно ще е безплатен само и само да се гледа.

Бакалова играе все такива важни роли. Лесб.ийка, жена с мензис.

На Мария Бакалова ще е Алина Кабаева и там Путин ще я изнасилва чисто гола и също така едно от кучетата му.

Продажния и прокажен Холивуд няма ли да направи филмче за отрочето на Байдън - Хънтър?

Има пари а е скръндза.Можеше да направи филм за живота на сем.Байден.Щеше да е много интересен,подкупи,педофилия,секс,наркотици без рокенрол.

Добре е изиграла сцената с изнасилването.Отдават и се тези неща.Някой забелязал ли е колко прилича на бившата жена на Саша Барон Коен?След филма изигран с Марийка той се разведе.

Аз моята мумия немога да я изнасиля.Само като я погледна и ми спада.

Шума около нашето момиче е заради темата - Доналд Тръмп - разбира се преди изборите, целия Холивуд, наред с медии и прочие се държи от демократлиберастите, които дават мило и драго, изливат милиони долари, за да очернят, разорят, пратят в затвора и дори физически унищожат Тръмп, и този филм не е нищо повече от поредицата предизборно очерняне на Тръмп, толкова за "честните избори" на демокрастите.

Ивана ако беше жива, щеше лично да обясни на Марчето-шматката сцената с "изнасилването." Жалко че това момиче се поддава на блясъка и фойерверките и не търси стойностни роли, вижда се че холивуд я използва за политически цели, чудя се децата на Ивана дали няма да я поръчат тайзи "артиска."