Експерт: Бракът е полезен за мъжете, но не и за жените

"Ако сте мъж, трябва да се ожените. Ако сте жена, не си правете труда"

Обратно в новината

Коментари - Експерт: Бракът е полезен за мъжете, но не и за жените | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЪЖЕТЕ ДА СЕ ЖЕНЯТ ПОМЕЖДУ СИ

Да, мъжът има по-голяма полза от брака, защото е: - нахранен -изпран -изгладен -домът почистен, докато жената освен да работи, трябва да върши всичко това. По-късно идват и децата ....безброй грижи и ангажименти с тях.

Семейството е отговорност, дълг, задължения, щастливи мигове, проблеми, сметки, ипотека ...., но си е сладко робство. Не мога да си представя да съм сама, без съпруг и деца?! Идеята не е само да създадеш деца, а да ги възпиташ, образоваш, да ги направиш добри хора и дай-боже след това да се наслаждаваш и радваш на техните успехи, семейство и внуци. Тогава - не си живял напразно!

Когато Мъжът след кръчма се прибира с нежелание вкъщи защото вероятно следва скандал, помислете за добрите азиатки които са безкрайно щастливи че Мъжът им изобще се прибира отново при тях.

Поради липса на добри азиатки, направо си вземи котка. И без това явно не рползваш жените по предназначение, :)

Когато един съюз е полезен са единия и вреден за другия организъм, в природата се нарича ПАРАЗИТИЗЪМ.

Паразитизъм е вид експлоатация, при която два организма съществуват заедно, но единият играе роля на паразит, а другият на гостоприемник. Паразитът му нанася вреди, но най-често не го лишава от живот. Системата паразит-гостоприемник постоянно еволюира. На паразитите не е изгодно напълно да унищожават популациите на приемниците, затова дългата съвместна еволюция е довела по-умерено взаимно влияние.

чували сме колко са щастливи и самодостатъчни яловите кукувици. Жената трябва да снася - това и е мисията в живота - другото са алабализми. Смисъла на живота е да се възпроизведе - тез духовните и възвишени цели не ми ги разправяйте.

Така е. А смисълът на живота на мъжа е да обезпечи изхранването и защитата на семейството си. Когато мъжете отказват да изпълняват задълженията си, жените не могат да се справят сами по обективни причини - децата не рибки, та като се излюпят да си тръгват по пътя. Оставени сами на себе си, децата умират. Децата имат нужда от дългосрочни грижи. А майката на бебе е невъзможно едновременно сама и да се грижи за бебето и да ходи на работа, за да обезпечи себе си и детето.

едно време бащите ни бяха обикновени шофьори и строители - гладни не останахме и си пораснахме съвсем нормално и си завършихме образованието, сега и ние бачкаме и се оправяме. Тея дет - ги изоставят на улицата са едно на 100, сума майки си отглеждат децата сами с заплати по 1000 лв

Логично е да е така - след като се омъжи и роди поне едно дете животът на жената се променя коренно ,а на мъжа му става удобно - изпран,нахранен ако иска ще се занимава с детето или ще помогне в къщи,ако не иска,няма.Всичко това - гледане на дете,пране,чистене,готвене и е ЗАДЪЛЖЕНИЕ на жената.На всичкото отгоре и се натяква ,че е все уморена да прави секс и ,че не е била такава едно време...

Стига с тази пропаганда, че ако нямаш деца, си изостанал или некачествен човек. По тази логика ромите са най-качествените хора в БГ, защото имат по 10 деца. Този живот ни е даден да бъдем щастливи, кой както го разбира. Един да ражда, друг да пише книги, трети да работи, четвърти да краде и т.н. Стига с това заклеймяване. 80% от семействата са нещастни, защото са се оженили, защото така трябва. Има семейства, в които има любов и хармония, и който го е постигнал, е щастливец. Наистина е много хубаво. Но и да нямаш семейство, може да намериш щастието в много други неща. Всички жени се оплакват като родят,а тези, които не го правят, лъжат. Трудно е да се гледат деца. Не всеки трябва да става родител, а само тези, които го искат и са готови за това.

Ромите, които имат по 10 живи деца, безспорно са качествени, доколкото те нямат други алтернативи за реализация. Невежеството, мисловните вериги са чудовищно робство, от което трудно се излиза и са нужни много поколения. Принципно и циганите могат да се култивират, но никому не е изгодно това, а е нужно толкова малко. Единствено да се спазват законите и за провинилите се да има трудови лагери с училища за децата.

С подобни тъпотии не е чудно, че сме на изчезване.

С една дума мъжете трябва да сключват брак ама не с жени.

Поредната гнусна пропаганда срещу брака и семейството. Долнопробни инсинуации. Жените, които нямали деца били щастливи. Не знам този индивид по какво е експерт, но според мен подобна глупост само бавноразвиващ се /или платен продажник/ може да изтърси!!!

По-добре да си сам, отколкото зле придружен, това е мотото на статията. Но истината е, че по-добре е да си добре придружен, отколкото сам. По-добре е да има някой, който да ти помогне да станеш, когато си паднал и т.н. И да, човек не бива да има деца на всяка цена, това е истина, както е истина и че децата са богатство. Да имаш добре възпитани деца, които да надградят твоите качества, да са полезни за обществото е благословия. Но също така е истина, че деца растат на произвол, заради оскотели родители и твърде рано умовете им попадат в най-примитивните капани откакто свят светува, а няма кой да ги предупреди. И с нас ще бъде свършено, когато критична маса от населението е уловена в такива капани.

Така де така, ма после как тия жени ще получат парите на мъжа! То или брак или най-древната професия, по друг начин нема как!

А знаеш ли, че аз изкарвам повече от съпруга ми. При това работя почтена работа. Не зная откъде този опит имаш. Може би майката ти и сестра ти така заработват

кат изкарваш повече от него, сигур добре шие ....

Много ли ви плащат на НПО активистите?

Проблемът на такива като теб е, че си падате по леки жени и не забелязвате останалите. А може би освен леки жени, никои други не ти обръщат внимание, защото не заслужаваш. Нямам представа какъв е процентът на леките жени, може би в твоето обкръжение е 100%, което вероятно означава, че си сутеньор. В моето обкръжение обаче, са относително малко. Моите познати, освен че са съпруги и майки, се опитват да лавират между дома и семейството, някои от тях успяват и да са задоволителни специалист. Има също така, жени които са брилянтни специалисти в областта си, лекари, мениджери и т.н. но последното е за сметка на семейството. Защото всяко занимание си изисква да инвестираш в него съответното количество човекочасове, инвестираш ли ги в професията, ги гибиш за семейството. И тук е ролята на мъжа на място - ако иска децата му да израстнат пълноценни личности, първо не им избира проститутка за майка. Второ, прави така, че майката да се грижи за възпитанието им, а не институции със съмнително качество. Трето - уважава жена си, най-малкото защото е майка на децата му. Четвърто - уважението към семейството елиминира заниманията с леки жени, защото те рефлектират върху здравето и бъдещето на всички.

Ей, един умен мъж! Браво! Съвсем точен коментар.

Ако видите жена над 45 години с много кучета/котки - над 4-5 броя - бъдете сигурен/а, че е не е омъжена и с голяма вероятност няма деца. Дали това че е кукувица е от липсата на брак или по рождение е друга тема.

Е и? На теб какво ти пречи това, че жената се грижи за кучета и котки? Това е благородно дело. Съдник ли ще й ставаш, защо нямала брак, кукувица била и т.н. . Кой си ти, че ще й държиш сметка? Форумен плювач. От такива като тебе хората заобичаха повече кучетата и котките.

Тя си се е осъдила сама. Какво да я съдя. Обикновена ялова кукувица.

А ако пък някакъв в някой форум си прави майтап с безплодието на жените, то бъдете сигурни че той е пълен олигофрен и завършен тиквоч.

Нe са безполдни, а обикновени коври, които скачат от цвят на цвят докато са млади и си мислят ,че така ще продължи цял живот, ама накрая се оказват с 10 котки :D. Другия тип са просто откачени заспи, дето чакат принца на белия кон и накрая идва само коня и пак стигаме до котките, те са по-зле защото първия тип поне са се нае.али, а тия си остават злобни и недо.еани цял живот.

Спокойно може да означава мутреса, на която децата й са отхвръкнали или ги отглеждат баби и дядовци, а "мъжът" й, мутрата, отдавня я е заменил за по-нова и по-спортна мадама най-ново поколение, чиято съдба ще бъде аналогична.

Пак антибяла и антихристиянска пропаганда! Защо подобни дегенеративни тенденции са пропагандирани най-вече в белите държави?

Много добре ! Само че за мъжете в България не важи този извод . Идете по съдилищата и при адвокатите да разберете как мъжете жестоко съжаляват че са се оженили и създали дом семейство и деца . Семейния ни закони и правораздаване са направени от жените срещу мъжете . Съдебна практика какво да правиш , трябва да мълчиш и да търпиш . Мъж ли е - трябва да е осъден !!!!!!

Освен проверка по съдилищата, направете проучване и колко български мъже живеят на гърба на жените си без да пипнат дори домакинска работа...

Колко са, НПО тpoлче?

извод: мъжете трябва се омъжват...

Сложих Ви плюс за прозрението, жалко е, не ми харесва, но наистина това е посланието на статията.