Елен Колева в търсене на нов мъж

Актрисата Елен Колева все още не е открила мъж, който да заеме мястото на бизнесмена Александър Найденов, с когото брюнетката се раздели през миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева в търсене на нов мъж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оная мумия с майонезите от които получаваш диария как още не е тръгнала по тв студиата да дава интервюта?

с тая грозна муцуна освен някой 60 годишен залязващ бизнесмен или актьор не виждам кой ще се жертва...

То па като го беше го найдила Найдения, голем килипир - ем дърт, ем грозен, ем прост, ем злобен, ем свидлив и пр. и пр.

колева е на 34 г. жена вече почти презряла

бива я, като презряла с смокиня е... Само да внимава да не цопне на земята

няма и да намери остаря вече и не е конкуренция, пък и не са много олигарсите

дир, уж сте клюкарска агенция. Как се е разделила с ал. Найденов преди година? Има сиурно 3-4 години

"Нов мъж" не мога да й бъда, тъй като имам семейство, обаче ако иска да направим тройка с жена ми - да ми се обади.

Кой знае какъв кривокрак, космат балкански екземпляр си с клюн вместо нос. Но самочувствие и нахалство не ти липсват.

Банкомат и трябва. По възможност с *, и да харесва аналния. Иначе лошо няма, за всеки влак има пътници, ама ако не беше толкова меркантилна, досега щеше и семейство да има.

Че си търси нова роля, то... Нали уж там актриса била. Прочее, може да намери и двете на едно място, да не си дава много зор, ще й се обадят, не й е сефте.

Лоша реклама си прави това момиче, като е постоянно в медиите. Кой нормален мъж би си сложил таралеж в гащите с нея. То не бяха Калин Терзийски, другият чичка, който може да й е баща и накрая, ако може да се оплете някое добро момче в мрежите й, но ако може да е и бизнесмен и поеме и издръжката й. Е, умряха балъмите, Елен.

Като гледам , нЕма да стане таз работа./друг мъж/

Не търси мъж, а друг бизнесмен, който да я издържа. Нещо като банкомат с вибратор.

Пояснете мъж или банкомат ?

муже като алехандер наиденов изстрелват млади момичета като елен. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

лупи лупи дори не знаеш как се сменява кирилицата. Жалка работа.

"сменява"??? колку мноу снам! утивам в очилище.

И какво ти пречи сменява? Това, че има буквата "В" , която такива като тебе лигльовци не могат да произнасят? ПрАЯ,пазарЯ, моА, остААм - така ли да да се пише ?

понеже тя се мъчи да им се набие в очите.

Много е сладка Елен Колева,но анонса че си търси нов мъж чрез медиите намирисва на търсене на добре платена любов.И явно бедни набори не я интересуват.При всички положения желая успех на това красиво момиче!

Намира ги, ама за кратко

- употребяван или неупотребяван..

Елен Колева е една от малкото останали естествено красиви (изключвам бюста, защото него явно го е увеличила) известни българки. Тя е млада, свежа и е много добра актриса. Колкото да възрастния бизнесмен - много добре за нея, че се разделиха, защото е много неприятно един мъж, който е по-голям от теб с повече от 20 години да се държи като дете. Казвам го от опит(благодарна съм, че се оттървах навреме). Еленче, много си сладка и нежна. Заслужаваш много и дано да успееш да го получиш!

И аз мисля, че тя заслужава нещо по-ново. Онзи беше много стар портфейл. Време е за нов... портфейл, по възможност на по-малко години.

Nina

знам много добре правописа, но при транслитерацията ми се губят главните букви и не мога да ги възстановя - т.е. проблемът е чисто технически!!!

от пет километра си личи, че не сте жена ,а въпросните актриси си умират да ги обсъждат.

Това, очевидно е сайтът за запознанства на Елен Колева! Много досадно става!

Ако те разбирам правилно красотата искаш да кажеш, че целия ни тъй наречен елит от известни жени са един вид уруспии ?

о айде стига 90% проценат от нашите "звездички" и известин умират да ги обсъждат ..но това е акълът им ..и сираков и прочее манекинки и актриси..

Nina

много си права! въобще не ни интересува как живее, какво прави и с кого си ляга!!! но тя сама започна да ни навира личния си живот и любовните си преживявания! или докато и вървеше, бяхме добри слушатели! сега вече сме неудобни коментатори!!!

Кажи ми, Симона, дали хубавото Ленче е правила секс с грозния стар плъх за който пишеш ?

Елен е много красиво момиче. Също талантлива актриса и интелигентен човек. Този грозен, стар плъх с когото беше, изобщо не й отиваше. Пожелавам й да си намери достоен мъж.

Nina

симона, кое според теб е по-логичното поведение: да си грозен стар плъх и да си "купиш" крсива, интелигентна и талантлива актиса, или да си красива, интелигентна и талантлива актриса и да се "продадеш" на грозен, стар плъх?!? кое е по-гнусното?!?

Нина, и двете са гнусни. Допуснала е грешка. Тя има и други качества освен външния си вид, затова не е необходимо да има покупко-продажба в отношенията й с мъжете. Ако го осъзнае, ще спре да ходи с грозни, стари плъхове.

Кое и е красивото? Супер селско излъчване, а в лице прилича на братчед ми.

Бива си го Ленчето, дори да не се ожени за мен ще си изкраваме страхотно. Дайте ми телефон да се запознаем с нея, в момента аз също нямам приятелка

за Ленчето съм чувал само хубави неща, играе хубаво, умее да се забавлява, готина е. дали да не я поканя на среща, може да се вземеме ?

ама какво неще засегнати лично ли сте ?

Насреща съм! Да ми се обади, ще я онождам рИдовно!

И чичко паричко вече търси интелигентни метреси, а не кухи и неграмотни АРТИСтКИ. Ленчето все ще намери някой баламурник по кръюмите, поне в чашката ще си паснат

напиши в чичко Гугъл АРТИСТКА и яе видиш какво ще излезе.Неграмотността набира скорост в нацията ни. Особено при такива като теб и Ленче - кретенче

link спри да пишеш и да се излагаш.

Тази Елен .. все на благородни елени попада...

Тя лесно ще си намери и които иска може да притежава,ами вие с тая завист кво сте намерили,няма и как да намерите докато седите по цял ден вьв форумите и злобеете.

Хубава си, Ели, искам те за гадже ! Добра ли си в леглото ?

Ама колко злоба колко нещо,Eлен познавам те лично,прекрасен човек си и артиска мн кЬсмет и успехи ти пожелавам.

Щом я познаваш, дай й съвет да си намери мъж , който когато кара кола не пие, за да я вози, защото с нейното пиянство утре ще помете някое детенце или майка с количка по пешеходните пътеки

артистка идва от думата артист, научи правописа, и Ленчето ли е толкова неграмотна, всъщност затова се познавате добре - сходни души

Думата артистка е сьществително нарицателно в женски род,но явно си тук за да злобееш и да се излагаш.

Ленче, върви на магистралата бе, моме. И мъже ще намериш, че и пари може да изкараш :-)

Колко трябва да съм богат за да ми обърнеш внимание, Еленке?!

от 10-12к нагоре на месец ...

ама тази хич не трае без мъж, направо мисията невъзможна,малко трай ма, още мирише на парфума му...

От къде дойде пък тая. Златотърсачки -много.

ако се интересуваш от театьр ще я познаваш,но рани простаци като теб които пишат без да са запознати няма как да я познават

Дърт козел млада върба плющеше ...

Коя е тази какво е постигнала в живота и защо ни занимавате с нея?????

Ленче...обади се мила...така сама да стоиш...аз съм насреща с моите 20 см...пари немам, скромно, но от сърце...

Аз съм свободен, така че ако искаш ми се обади!!! :-)

Абе не ме интересува кой с кого ходи! На друго се чудя! Това момиче изглеждаше смислено в началото! И не беше лоша актриса! И беше хубава! Защо стана така, че и тя си сложи това виме отпред, защо си наду устните? Имам чувството, че някой я подмени!