Елен Колева и бременната Маги Вълчанова на парти

Повече от 700 гости и звезди от културния и шоу елит споделиха празника на списание HELLO!България, което навърши две годинки с шумен рожден ден.

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева и бременната Маги Вълчанова на парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

много шум за нищо.....

Снимката на Теди Кацарова е умопопрачителна.Каква грозотия!Но Графа и съпругата му са очарователни.

Чанти, ботуши, ръкавици, озъбени мутри и скъпарски парцалчета- само дето хора няма...

Само Графа и жена му изглеждат отлично и са свежарки

Явно кризата е само за нас. Известните се оправят по всякякви начини...

На това парти няма добре облечени и погрижили се за външността си хора просто ужасно и колкото и фалшива да е Ирен Онтева само тя изглежда се е постарала да изглежда малко по добре като за събитие ,парти.

искам да съм Бг звезда беее и да ходя по партита да чукам старлетки; а по форумите да ме обиждат на "куха лейка" други подобни все ми е едно :)

скапи санародници пет минути не мога да се спра да се смея на написаното от вас,значи има и умни хора в бг .какви са тия уродливи физиономии,коя от коя по елитна пр...итутка ,а виждам и елена колева дето вече е на трамваината линия ,а тази тенекеджиева е направо уяс,тоца я знаем колко е куха всички,липсва андреа и мара отварачката да допалнят тази сбирщина от простакеси и боклуци.а ти глупако рен невил или девил ли си земи един калашников и се грамни ,че ми се видя наи простака.

хахаааалллти пък си много смешен и жалък коментатор и да знаеш, че имаш къртовски труд до тяхното ниво....сельооо

Само хейтъри..и псевдо компетентни хора.. моля ви, погледнете се в огледалото и разберете , че не изглеждате така секси като Деси и очарователни като Маги и Графа! Отидете на психоаналитик и очен лекар! Те са супер!

Простете моето невежество, но коя е русата дама до Елен Колева?

Може би не си достатъчно учил или попрочел...те стойностните хора ги познават само заинтересованите и грамотните!

Истинският елит на нацията няма интерес към подобни просташки събирания.Достойните, можещите , значещите хора не изпитват потребност от подобна суета.Като гледам снимките на тези хорица - нагласени с нови дрешки ,, по модата", наконтени , гледащи с тъпи кравешки погледи в обективите, си мисля за фалша и празноглавството , така присъщи на слабата човешка природа...

Циркаджии и циркаджийки с изключение на Графа и съпругата му!

Гафа?! !!!!с плоските му мега цирк пърчета?!! Добре българино , в тази държава подкупните управляващи правят вълшебства с некадърните певци!

Простете моето невежество, но кое е това русо очарование на снимката?! Малкият ми син я зърна и вече трети час не мога да го успокоя ... скрил се е под леглото и не иска да излезе ...

Господин Никой... това е една от най- талантливите български актриси! Не знам дамо сакво прави до тази ......

излез на двора(пред блока) със синът си и направи къщичка за птици пишмян шегобиец :)

То пък едни мъже......, като жените

Много често съм си задавал един въпрос, на които нямям отговор. Надявам се някои от форумците да ми помогне. Искрено съм се удивлявал защо на подобни светски мероприятия никога не присъства истинският елит на нацията, а само кухи, пластмасови, лишени от всякаква стоиност и съдържание медиини герои. Не си спомням някога да съм виждал на такива вечеринки Теодоси Спасов или Васко Василев, или Пендачанска, или Куркински, или Вълдобрев и Камен Донев, или Явор Гърдев, или Камен Калев, или Христо Шопов, или Галин Стоев, Веселина Кацарова..... - достоини българи, които имат тежест и носят реален авторитет на страната ни по света. Наистина недоумявам - не ги канят, не ги считат за достатъчно атрактивни, те самите ли се отвращават от евтиния медиен ПР? Каквато и да е причината, фактът е че малдото поколение вместо модели за подражание вижда кич и китаиски ментета. Жлака история.

Ти пък голям интелектуалец се извъди..нещастник си ти!!!!

За пореден път се обеждавам, че Антония Петрова няма никъкъв вкус за обличане. Пълна трагедия. А манекенката с майка си- не й помня името направо не знам кой я наема на работа, звяр страшен

Поистоянното присъствие български кретени, родени дебили и самозаявили се за "елит" - и то минава по червен килим... Видяла жабата че подковават вола и тя повдигнала крак...!?!?!?

хахаххааааа...авееее Мариииияяяя....ама сте хейтъри и комплексарииии! Като сте толкова велики защо не сте поканени на това мега събитие???? Защото стеи господин или госпожа никой! Аз работя в с тези прекрасни хора и искам да споделя, че това беше страхотен Рожден Ден! И тези споменати хора са най- харесваните в Бг. и най- коментираните! Дли Графи, Ангел или Моисей или Маги, Елен или таланта Деси Б.? Това са специални хора! Не бъдете плоски и кухи! Те са пример за подражание!

Ран Дебил - ето такива прилепки като тебе най ги обичам, дето премитат след купоните и ако нещо е останало го слагат по джобовете...

Хлъцнах от радост като видях този звездопад!И все пак, най-ярко блестят моите фаворитки-Тоца Пернишка и Тодорка Кацарова.

оооо я вземи се скрий бе...теди си е супер

Някои от родните звезди са просто ужасяващи.На някои от снимките трябва да се слага знак за предупреждение- все пак има и хора със слаби сърца!

Трагични са, но най- голямата гротеска е Десито Тенекеджиева :-)

Има дами и мадами, има п... и п.., но поне някои са яки и им се кефя!

За мен Деси Бакърджиева е пример за подражание и с тази недобра снимка трябва да съди некадърните ПР -и!Тя е прекрасна! Другите не ме вълнуват!

НЕ знам Пич ли си, мадама ли си , но Деската я гледах скоро в Армията...страшнаааа, кефиии, мега талантлива актриса и съм съгласен, че снимката е неподходаща!?

Пир по време на чума.

Муци и Гъци.

Най нормални са Преслава и Ясен.

Mариана и Ханес са единствената стилна двойка, само Марияна да беше сложила други ботуши... Не я харесвам по принцип, но другите са жив ужас.

Лелеееее,не само малките деца ,но и част от възрастните ще стреснат тези звезди !!!!!Недай боже да срещнат Теди Кацарова по тъмно! Не разбрах Венета Харизанова ли е бременна или Елен Колева ?!

хохохохоох,Лен4ето вместо да се скрие ж миша дупка,ходи с дъртата парантия АМалия по светски събития смях в залата,търси нов мъж,ще имА ДА ТЪРСИИИИИ....ХОООХХОХХО

СТАРО ЧОВЕЧЕСТВОТО........ЕМИ ТАКА Е -СПИШ БЕЗ ГАЩИ И....РЕЗУЛТАТА.....ИМА 2 ЧЕРТИ........

Олее, звезда до звездата...

Ленче Майонезата заби ли някой друг чичко патичко или ...

Господин или госпожа...съжелявам, че не сте наясно и не ви се е случвало да имате работа със психопат, шизофреник и да се налага да го търпите! Елена е талантлива актриса и добър човек, дамата до нея е любимката ми от младите актриси в България! Те са хора преди всичко и артисти....а псевдо журналистиката печели на техен гръб!

И К В О-О....Направо ще ме убиете с тези "личности".

Това симпачтично прасенце на снимката , Елен Колева ли е?

Аз пък мисля,че Елена е хубава млада жена,а сяка такава има история зад себе си...

Добре, Еленче :-)

Има таланти като Деси, Теди и Графа и симпатяги и луди глави кото Теди, Маги и Елена!