Елена Петрова е любимката на българите

Осем от най-известните и най-популярни дами в България и тази година, в дните до празничния вторник 8-ми март, спориха за титлата „Най-обичана българка“ на Радио Magic FM.

Обратно в новината

Коментари - Елена Петрова е любимката на българите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целият този цирк със статията тук е или отчаян опит на поръчителя да направи положителна ПР акция, или цели Е.П. да бъде отстранена от сцената поради проблеми в общуването с нея и възможността тя да повлече надолу рейтинга на филма "Стъклен дом".

Целият този цирк със статията тук е или отчаян опит на поръчителя да направи положителна ПР акция, или цели Е.П. да бъде отстранена от сцената поради проблеми в общуването с нея и възможността тя да повлече надолу рейтинга на филма "Стъклен дом".

Удъртя и тая горката . Кой я харесва вече. Аман от нея и Мера Добрева сами си пускат реклама ама не става . стари са и грознички вече а и са .....

Браво! Нито един положителен коментар! Това заслужава Елена, а не титли и призове! Даже изобщо и вниманието ни не заслужава, но това е друга тема. Фотилас си е много по-добре без нея. Казвам го, защото ми беше шеф и го познавам - супер е човека, тя не го заслужава...

Тая все по проскубана и противна става . От моите познати никой не е обелил дума за тая .И на кой точно е любимка ?

Сгига вицове . Ха -ха -ха

Аз не познавам един човек, на който Елена Петрова да му е любимка, а работя в бранша!!! Всеобщото мнение, е че е бездарно същество, емоционално колкото пингвин на айсберг....

вили марковска и мария игнатова-ведри,позитивни ЕСТЕСТВЕНИ и красиви!

Аз не си спомням някъде да съм отговаряла на въпроса коя ми е любимата българка. Нямам такава! Имам много, които искам да видя в Сливенския затвор, но те са в Парламента. Харесвам много Мария от "Господари на ефира", защото е естествена и ме разсмива, да е жива и здрава, тъй като рядко ми се случва да се смея от сърце.

Какви са тези заглавия?! Някой май е попрекалил с халюцки по празниците, а друг е публикувал болната фантазия на изцикления мозък. Смех

Измислена класация с измислени героини и още по-измислени резултати. Време е вече българската журналистика да се захване със стойностни неща, защото от толкова много подлизурско жълтеене се е превърнала в глашатай на посредствеността, липсата на класа и талант.

И да се оплаквате файда няма, спонсора и е платил и са избрали. Дето се вика "Който плаща, той поръчва музиката".

Да бе, да! С Мира Добрева двенките са ми най-любимите! Измишльотини!!!!!!!!!!!!!

Кой и как ги обича тия??? И баба надка се наредила!!!

Човек който се отрича от собствения си баща защото е бил строителен работник не може да бъде достоен за уважение

е кой Ви е казал,че я обичаме-чак да я обичаме,бизлично,бездарно създание,съжалявам така е,но няма да ми публикувате писаниците.

превзета, надута, без излъчване, елементарна женица

Кой я лансира тази Елена Петрова? Кое и е хубавото? А и таланта къде и е? Имаме толкова чаровни и талантливи актриси, класи над тази бездарница.

Съгласен съм с вас, преди 1 час написах обективно мнение за тази дама защото я познавам от близо, но цензурата не го публикува. Въпреки, че не съм използвал никакви обиди спрямо нея. Само преразказах какво е отношението и към собстеният и баща и колегите и.

Спор няма наистина е една от най красивите българки. НО като актриса , гледах я в '' Благородния Испанец" , пълна трагедия.Имах чувство че за първи път стъпва на сцена.Ина че постановката е супер гледай те я.

е как може това безизразно и бездушно същество да е най-обичано. Какво смислено е направило в живота си освен, че хвана гръцкия богаташ и го цица.

Съжалявам че първият коментар трябва да е отрицателен ама на мен не ми е любимка, нито пък подкрепям каквато и да е всенародна обич.

"От най-бистър и дълбок кладенец черпят вода" тези жени , които са обичани истински само от един мъж! Не е нужно всички мъже да те харесват.... Да си майка е огромна отговорност---да мисли повече за децата си и желая....

Офффф, това драматизиращо, мяукащо и гледащо, като професионална оплаквачка същество...

Да бе! Този е много антипатична личност. Кой я лансира? Снимките са навсякъде, гледаме я в реклами. Да ходи да си яде млякото и да си ачка наволя! Пишете за другите наградени - те заслужават повече внимание!

мен първо никой не ме е питал, така че не може да ми кажат,че тази надувка е най-обичаната българка. Има къде,къде по-достойни от нея