17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С правата лопата - и кръц през средата!

Така и не схванах какви са тия, какви го играят и откъде се пръкнаха, та да ме интересуват. От толкова много цветни девиации на джендърите, реших, че на женските екземпляри (определени на око от раз) ще викам " женски педерасти", а на мъжките особи ( пак на същия принцип) - мъжки курви! Па ако щат, да се обаждат. Писна ми да се интересувам в детайли в кои дупки и с какво си бъркат, та да си уточнявам коректно класифицирането им. А иначе ще преживея и сръднята им.

Не разбрах кой такова и кой е такован!? Че ако случайно се окажа в тази компания вместо аз да таковам да не ме таковат мен .....

Тфа Елиът да си тури табела негде, оти га го видят на патот ке му рекат "моме"..

Сега, ако Елън си хване за приятел мъж, те геьове ли ще се водят или хетеоро ?!??!?! :-D

Виждаш две жени на смимката, а ти казват "Актьорът Елиът Пейдж и Ема Портнър се развеждат" и се питам дали е шизофрения, дали е временно объркване, дали трябва отново да се родя, за да разбера реално този свят?

Ема все пак е лесбийка, пада си по жени, а Елън Пейдж си направи операция и си смени пола и стана мъж, т.е. вече не представлява сексуален обект за Ема.

Вие вдичките изглежда не сте чували за права на човека, едно от които е. той да не бъде дискриминиран заади раса, сексуална ориентация или религиозни вярвания.

Всички имат права, най-различни. Само дето няма кой да следи да не ти погазват правата. Освен това по-богатите и овластени имат повече права, включително на убийства, изнасилвания на деца и т.н.

cwetence

Ами... България :)

Дискриминация е едно. Да ти се смеят ,че си куку е друго.

А за дискриминация поради сексуален дебилизъм не съм чувал нищо. Дали е случайно или....?

се върви срещу природата не е добре,а тези правят точно това но тук имаме отклонение което не е нужно да се занимава обществото Т.Е същите да не НАЛАГАТ чрез закони на обществото отклонениета си за нормарлни защото това са хора със заболяване Т.Е да има разбиране към тяхното заболяване ,което за съжаление е провокирано от различни фактори.

Събрал се райският съвет да умува как да зачене Дева Мария. Всички давали различни предложения но никое не се приемало. Накрая всички се умълчали и свети Йоан взел думата и рекъл: - То тука к*р си требе... А Дева Мария се провикнала: - Златни ти уста, Йоане! Оттогава и станал свети Йоан Златоуст.

Уроди гнусни ! Повръщам !

Баси майката 5мин търсих г-н Елиът в снимките...ами няма го...само 2 лезбоси

"Актьорът" - аз ако се провъзглася утре за английската кралица дали ще ми викате Ваше Височество?!

Заповядай при нас. Ще ти викаме, както искаш.

Абе ще има по-голям ефект ако на всеки 3 дена си сменяш пола....може и да станеш известен

Обикновено си правят операция за смяна на пола, не им харесва и си правят втора - за възстановяване на първоначалния, след това като видят какъв е резултата от възстановката, много често се случва да се самоубият.

И що не е на първа страница, ай да му се невиди.

Не ми пречат , даже са ми симпатични, но защо ми се завират в лицето, на мен и на децата ми? Аз съм хетеро, кого занимавам със себе си? Никой не се интересува. Затова и те да си спят и да си траят Но защо ще създават такива семейства? За какво? Пък ще се развеждат, Ами да, защото е нямало смисъл да се женят Семейство да има само между хетеро, само между мъж и жена, да създадат деца и да ги отгледат в една нормална среда, такава каквато Майката Природа е измислила преди хилядолетия. Хората сме животни които се размножаваме като единия пол има нужда от другия пол и точка по въпроса. Няма за какво сега да си измисляме други неща. То утре някой ще реши да се жени за животни или даже за детето си , за баща си / майка си/ брат си и какво? И той ще има права, нали? Аре да отгледжаме поне децата в нормална среда, че и без това Света стана доста страннен и опасен.

Пропуснал си новината ХЪМ. Майката природа вече се е самоопределила като трансджендър.

Искате ли себе си за една нощ влизайте в /dir.bg

+1,000,000

Содом и Гомор не са за възхвала, а за осъждане! Търпимост- да, но пропаганда- не!

Лесбо, хомо, гей ,или както и да го наричмае го има от хиляди години по човеците. Защо трябва да се ''узаконява? Защо трябва да има брак между педали? Защо ? Какъв е зора тези да имат ''законен брак'', като могат да се милват и без брак ? Искат да живеят заедно?! Имат пари?! Да си живеят заедно, да си сключат някакъв граждански договор и като се скарат да си делят кинтите. Кой ги спира? Да живеят както всички които искат да живеят без брак! Стига сте ги натрапвали , не са интересни!

Че гражданският брак не е ли по същество договор между двама души? Сами си противоречите. Каква е разликата между граждански брак и фактическо съжителство, при което има сключен договор?

Иванкеееей, като си много умна, я кажи едно данъчно облекчение за сключили брак, че нещо не се сещам за такова? Деца могат да осиновяват и неженени/неомъжени хора. Имам позната, която осинови дете без да е омъжена, гледа си го сама. И да обясните тая шизофрения, дето не можели еднополови бракове, пък в други теми се надпреравравате да твърдите, че подписът нямал значение, важното било да се обичат. Май има значение, а? Тук се цитират писания и библии, от хора, стъпвали 2-3 пъти в живота си в църква. Не знаят кога кой църковен празник е, за тях билията е бабини деветини и религиите са опиум за народите. Но изведнъж се изкарват много религиозни, вярващи, големи християни, но самите те живеят без брак, правят копелета /децата, родени без брак се наричат копелета, а 60% от родените деца в България са такива/.

Сложен е света на обърканите духом. Сложен и пълен с невъзможности.

Обръщам се към нормалните хора,не към обратните! Един от признаците на края на света е и този-содомията ще процъфтява,това ще се случва и няма как да го спрем. Съдбата на тези хора е в ОГНЕНОТО езеро. Тези хора имат още шанс да бъдат спасени,ако се обърнат от грешните си пътища-така пише в Библията. Сега към обратните-Кажи им: жив съм Аз, казва Господ Бог: не искам Аз смъртта на грешника, но да се отвърне грешникът от пътя си и да бъде жив. Върнете се, върнете се от вашите лоши пътища; за какво да умирате вие, доме Израилев? Езекил 33:11 Това ще е положението в света преди Исус да се завърне отново: Римляни 1:21-32 1940 Bulgarian Bible 21 Защото, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито благодариха; но извратиха се чрез своите мъдрувания, и несмисленото им сърце се помрачи. 22 Като се представяха за мъдри, те глупееха, 23 и славата на нетленния Бог размениха срещу подобие на образ на смъртен човек, на птици, на четвероноги и на гадини. 24 Затова, според страстите на сърцата им, Бог и ги предаде на нечистота, щото да се обезчестят телата им между сами тях, - 25 те които замениха истинския Бог с лъжлив, и предпочетоха да се покланят и да служат на тварта, а не на Твореца, Който е благословен до века. Амин. 26 Затова Бог ги предаде на срамотни страсти, като и жените им измениха естественото употребление на в противоестествено. 27 Така и мъжете, като оставиха естественото употребление на женския пол, разжегоха се в страстта си един към друг, струвайки безобразие мъже с мъже, и приемаха в себе си заслуженото въздаяние на своето нечестие. 28 И понеже отказаха да познаят Бога, Бог ги предаде на развратен ум да вършат това, което не е прилично, 29 изпълнени с всякакъв вид неправда, нечестие, лакомство, омраза; пълни със завист, убийство, крамола, измама и злоба; 30 шепотници, клеветници, богоненавистници, нахални, горделиви, самохвалци, измислители на злини, непокорни на родителите , 31 безразсъдни, вероломни, без семейна обич, немилостиви; 32 които, при все че знаят Божията справедлива присъда, че тия, които вършат такива работи, заслужават смърт, не само ги вършат, но и одобряват ония, които ги вършат.

туй го пише само в библията... сказки и легенди, демек.

Малко за обща култура: 1) "Библия" на гръцки означава книги. Именно за това се използва като събирателно име за всичките 50 старозаветни + 27 новозаветни книги които са включени. 2) Петдесетте книги включени в първата част на този сборник от книги (стар завет - до Христа) са един от основните ИСТОРИЧЕСКИ извори за съответните епохи.

Едно уточнение.. Каноничните,Боговдъхновени признати книги в Библията са 66. 39 в старият завет и 27 от новият завет.

Да не са имали проблем със зачеването на рожба?

За това са се развели. Съпругът не можел да вдига самолета и нямало как булката да зачене.

Ами да. Ема сигурно си я е харесвала като Елън, не като Елиът. Нали хомосексуалните изпитват сексуално привличане към хора от собствения си пол, не към хора от другия пол. Тя си харесва жени.

WTF????

На аргумента на хомосексуалистите че "било нормално щото го имало при животните": то е същото и с: педофилията, некрофилията, инцестите и т.н. содомии (даже са още по често срещани / по техния стандарт "нормални") ... да не говорим че едно е кучетата да се начешат като нямат женска, друго е полово зрели мъжки да отхвърлят женска, такива няма щото няма как да се множат - не са като богатите джендъри да вземат децата на нокой беден или да си купят сурогатна майка от 3тия свят.... Нещата са прости за който е учил биология, а не джендърство: При човека има два пола и те се определят от хромозомите (Х и Y). Също така има репродуктивна система, чиято цел е (о изненада!) - репродукцията. От там нататък говорим за ПАТОЛОГИЧНИ отклонения (физически или психически)

Значи аз не съм чувал да е нормално при животните да се сношават мъжки с мъжки и женски с женски! Но ека да приемем, че е така! Тогава обаче ще трябва да приемем неща като това, че ако един мъж иска да се снуши с дадена жена то той трябва да убие децата и за да може тя да се разгони! Това е напълно нормално при жиотните! Също така е нормално една женска да изяде бебето на друга женска! Също така ще трябва да приемем за нормално да си ядем екскрементите! И още много неща ще трябва да приемем за нормални ако приемем това, че щом животните го правят значи е нормално!!!!

Да, именно това са новите (преди - пропагандирани, а сега вече налагани със сила) "ценности"

Трагично

На снимката не можах да определя кой е мъжа .

Явно сладоледа за близане е свършил и край !

Жалка картинка

Че и колегата й Бастунджиев. Още не е късно да ги върне някой в правия път! Обикновено са къде къде по-грозни и дърти такива клинични случаи.

Лесбийки, сър.

Кой кой е двете същества и кой коя?

Бъдещето принадлежи на хората с неизразена полова диференциациа, колкото и на фашистите да не им се нрави. Те, фашистите, повечето и те са такива, ама се правят. Като Джамбазки от МВРО, или онзи унгарецът наОрбан, дето багал по водосточната тръба.

ма нема как да не така, пффффф... щом ти си казал - как па да е иначе?! а фашисти са белите хетеросексуални, познах ли? знаеш ли, аз много познавам! що не наминеш да ти гледам на ръчичка? знаеш ли колко тайни и хоризонти ше ти разкрием? онемял, ошашавен и потресен щи си тръгнеш.

Пипи и Ерди също.

В природата има над 450 вида животни, който проявяват хомосексуални наклонности. Хомофобията обаче, е срещана само при едно животно - човекът. Образовайте се преди да говорите това има ли го в природата или не, че само се излагате. Няма как да си образован, високоинтелигентен човек, който да продължава да дъвче кой с кого си ляга.

ммда, това е ключовият аргумент, спуснат на ЛГБТ клакьорите като опорна точка при защита на "обратните" им виждания за света и човечеството... браво!

Ами то си е така. След като има хора, които все още не знаят, че хомосексуалността я има и при животните, и твърдят, че хомосексуалните хора вървят против природата. Затова се използва - образователна цел.

Извинявам се, не знаех, че хомосексуалистите са животни, вече ще го имам предвид. Аз мислех, че са хора, затова смятах да ги коментирам.

Глупости! Да не кажа големи глупости! Образовайте се, преди да ги пишете!

Аха ако не си запознат с трансджендър, гей и всички останали содомии не си интелигентен и образован така ли? Добре че си ти да ни отвориш очите кой е интелигентен и кой не.

мда, точно така, 450 вида... ЖИВОТНИ. Марш в гората!

Е то и с педофилията е така... (Нормално: все са психични разтройства от групата на обектните парафилии)

има доста повече животинки дето са си направо с мъжки и женски полови органи...

При животните има и много други неща, кръвосмешение например. И това ли трябва да приемем, за да не сме "фашисти в очите на очевидно болни и объркани хора?

На лезбийките вече трансджендъри ли да им викаме?

А на теб празноглавец ли да ти викаме?

Те са бъдещето. Вие фалистите - миналото!

Кои са бъдещето лезбийките или трансджендърките?

Теа и двете ши ги поря в жакузито,разбира се ши са развидът-порене с крив нож сакат-нищо друго.

Май ще се разминеш...

мойто невинно коментарче го изтрихте, но оставихте всички коментари на спамера с гей ориентацията - муто! аре без дискриминация, дир!

Таман се направи на мъж и взеха, че се разведоха.

Светът за българския народ никога повече няма да е сеъщия.

да не се предаваме...да не се оставяме да ни тъпчат джендърите с всичките си разновидности...от нас зависи...и най-вече ДА НЕ ДОПУСКАМЕ ДА НИ ИЗВРАЩАВАТ ДЕЦАТА...

Я какъв левент е Елиът, хубави бебета можеше да направи на жена си. Язък!

Тази страхотна новина осмисли денят ми досега! Наздраве!!!

не ми се обяснявай бе другарю , а си върши съвестно и качественно работата на околовръстното , работи предимно без ръце и си слагай отзад по малко масълце

Пак ли си попаднал на оргия с назобени с виагра мангали?

Пили са студени напитки и са охладнели един към друг!?

Женени приятели да си купят по една кукла изпълнява всичко стига да пожелаеш !

Не трябва да им се разрешава да се развеждат!

Нормално. Тая нали превъртя резбата хептем и стана мъж, та вече не може да е лесбийка.

Абе не е ли обратно бе? Ма то вече не можеш ги разбра.

Аз се чувствам швейцарец. Къде да си взема швейцарския паспорт? Никой няма право да ми казва аз българин ли съм, швейцарец ли съм... Както се чувствам, така. Стига с това ограничено мислене. Като си взема паспорта може и да се почувствам собственик на фабрики Линдт... Или примерно на швейцарска банка.

не ми се обяснявай бе другарю , а си върши съвестно и качественно работата на околовръстното , работи предимно без ръце и си слагай отзад по малко масълце

Тази аналогия по-нелепа може ли да бъде? Какво общо има сексуалната ориентация с чуждото гражданство? Май просто си говорим глупости...

Ами щом като си биологически жена и може да твърдиш че си мъж + да настояваш другите да те признават за такъв, значи може прим Дани Девито да настоява да го приемат за 20 годишен негър висок 220см

Содомията във всичките и форми!!!

Аз ли не виждм добре .. гледам 2 жени се гушнали ..били женени и ми се допровръща..

Защото си един кон с капаци, който няма грам реална представа, че хора като теб по света не се толерират. Само в БГ - Ганьовци подкрепят Ганьовци.

Айде бе ... в твойте извратени кръгове може и да не ...Но не ми пука! Ясно! Мъж с мъж , жена с жена -това е нормално! Останалото е извратено, гнусно и заблудено!

Странен човек си ти. Аз като видя две жени да се гушкат и получавам ерекция. Ти па ще повръщаш... Да не си на другия бряг?

Пешо, проблема е, че едното май е мъж! Или е бил мъж. Не можах баш да разбера.

Не бе тоник решила е че е мъж, без значение от половите си органи.

не ми се обяснявай бе другарю , а си върши съвестно и качественно работата на околовръстното , работи предимно без ръце и си слагай отзад по малко масълце

Повръщай, няма лошо

НИМА ИМА ПО ГОЛЯМА КРАСОТА ОТ КРЕМЪЛСКАТА ДВОЙКА вЛАДИМИР МУТИН И НЕГОВИЯ БОЙФРЕНД ДМИТРИЙ ПЕДВЕДЕВ ? ТОВА Е НАЙ ВЛИЯТЕЛНАТА СОДОМИТСКА ДВОЙКА В СВЕТА ,СЛАВА ,СЛАВА , СЛАВА НА СКРИТАТА ЗАДНА НАСЛАДА !

Чудя се ся Елиът Пейдж ли е хомофоб, или Ема Порнър е трансфоб...абе все едно, не са хубави тия работи!

Абе бе знам, аз ли съм гей, но този Елиът бих го праснал!

пак добре... ами тез дето са го праскали вече...

Ти си мъж а тя е жена във временно затъмнение

Нормално, Портнър е лесбийка, харесва жени, а не транс-мъже. Може би Елън Пейдж е трябвало да я предупреди каква всъщност е, преди да влиза във връзка с нея.

А каква е всъщност? Потърсих в нета ама не стана ясно. И мъж и жена ама кое, кога не разбрах.

нормално викаш... верно ли беее?!

Ми нормално е. И аз харесвам жени. Много ги харесвам даже.