Елизабет Хърли на 50

Елизабет Хърли вече е на 50 години, а още пази финото си и сексапилно излъчване.

Обратно в новината

Коментари - Елизабет Хърли на 50 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-добре красива на 50, отколкото грозна на 18.....

Личат й годините, но пак е красива. Има жени, които се открояват. На колкото и години да станат все са хубави. Красотата няма възраст. Загубата на свежестта и бръчките не могат да скрият красивите черти на лицето. Поддържана жена е, но основна роля да изглежда така е факта, че просто се е родила красива. Не всички жени имат този късмет. При някои и младостта не помага. :)

Имаме приказка "морна вода не е пила", цял живот работата и е да бъде красива. Пунтики, пластики и така до 90. Нищо особено, С.Лорен изглежда още по-добре на 80.

... и скандираше публиката... "Да живее Фотошопа" ...

Хахаха, не си в час. Фотошоп има само при специалните фотосесии, не и при публични изяви. Неслучайно има сайт Zimbio в който качват всичкки направени серии снимки, включително папарашки. Няма как да са 1000 снимки и всичките с фотошоп.

Стара чанта, ама лачена.

че и така не става, но снимката определено не е от тази година. Справка - ГУГЪЛ :)))

Влез в сайта Zimbio, пиши "Elizabeth Hurley" и виж в хронологичен ред всичките албуми с изяви по дати. Поне 5-6 от качените тук снимки са от тази година. Останалите са от миналата може би :)

Е те такава баба да можеше да имам. Респект!

Докато имаш респект към чуждите баби, твоята ще е дебела и грозна. Напук! :)

Страхотен МИЛФ,винаги е била готина жена,в Англия такива се раждат на 100 години хахахаха

Красива жена!

Алоу, после българите сме били злобни. Я вижте как като ни покажете нещо хубаво всички се радват от сърце и го оценяват по достойнство. Не е виновен българина, а са виновни тези дето му обясняват, че разни недоразумения са звезди и трябва да им се възхищава иначе бил завистлив и злобен.

аааа, какъв беше стандартния коментар тук, а да. бих я чукал.

пу, пу - да не и е уроки...:)

Възхищавам се на жени, които и на повече години изглеждат супер и възрастта не им личи. Това означава, че при добро желание (е, и пари...) можеш да запазиш хубостта максимално...

Личи й възрастта, що да не й личи? Не е някоя супер свежарка, ама хубавото си е хубаво, а тя е много хубава и запомняща се жена просто.

С много пари лесно се постига хубава външност. На младини сякаш беше по-зле Лиз, но на който, когато му е писано. Има много гаден и неприятен глас обаче жената.

Сигурен/на ли си за парите? Сещам се за много грозници, които някога са си били нормални, а парите са ги превърнали в карикатури.

Гласът и е страхотен и много секси според мен! Иначе нямаше да я пуснат на голям екран.

Не ме разбирайте погрешно и аз я харесвам (нищо че гласът и е мъжки) и уважавам, че си гледа сина дори и без помощта на бащата. Дано след много години и аз изглеждам така, но знам, че без скъпа поддръжка няма да стане.

Помня преди много години, когато Лиз беше 35 годишна участваше в някакъв научно популярен филм, който бе посветен на красотата. Когато стигнаха до частта, в който изследователи открили, че най-красиво е женското лице от 14 до 24 годишна възраст - тогава Лиз се огорчи... Но което е по-интересно и правеше силно впечатление е - в нейните 35 години НИКАК не беше по-малко красива от сочените еталони. Така че въпрос на индивид.

Ли Хърли е типичен пример за жена със сравнително нестадартни пропорции за красота, .... но природата е съчетала така нещата, че тя за мен винаги ще си остане неподражаем еталон за красота. Съжалявам днешните величия, които се опитват да създадат имидж, разчитайки на пластична хирургия и т.н. и т.н. ... на неща, които ги няма в действителност.

Не знам кое е нестандартно в нея, след като е.. идеална :)

е, като млада е по хубава, няма какво. Младост и красота вървят заедно.

Да, младост и красота вървят заедно. Но тя хич не е по-малко хубава от преди, значи е млада.

нали немало готини британки,а ?

Много секси девойка. :)

Не бих отказал един секс с нея. Стига само да се е епилирала отдолу.

Ти къде се ръгаш в А група !!!!Избръсна ли си ...тва?

Не се е епилирала! Духай.

Що бе, натурално по-добре!!! Minge си е супер!!!

Е, как защо - на крив к*р нали знаеш, че космите му пречат!

Мда, хубавото си е хубаво! Но е трябвало редакторите на всички снимки да отбележат и годината, когато са правени, а не само на първата и последната, защото на повечето със сигурност е доста по-млада.

Бобо

Прекрасна е, истински първообраз.

Ей, браво! Наистина изглежда като пиче! На някои снимки малко ѝ личи, ама наистина съвсем мъничко...

Истинска жена!

На тази ще и изям котето!

и аааааааааааааааааааааз!!!

Британската актриса, модел, продуцент, дизайнер и просто красива жена Елизабет Хърли...Има ли семейство и деца!?!

Има син, впрочем това какво значение има дали има деца или няма деца?

Aми,...има! Aко е раждала секцио е добре, ама иначе.....кофти;)

Отвори си ГУГЪЛ и ще видиш ВСИЧКО!!!УХАПИ СЕ ЗА ...

ми стават тясни дънките.

Xм...менупаузата,...съсипва жените!

Пък мъжете си седят вечно млади, нали? И кое по-точно менопаузата съсипва при жените и те (жените) с какво са виновни, че ги сполетява менопаузата? Така го казахте, все едно всяка жена е лично отговорна за настъпването на менопаузата си.

деси,..с това което написах не искам да обиждам никоя жена! напротив....уважавам и обичам жените и не съм забравил, че и моята маика е жена?!:) мисля си, че сме в ръцете на природата и каквото и когато реши тя това става! подчертах само, че този процес е неприятен,...но за съжаление необратим! все пак ти се извинявам за неясното- написано от мен;) хубав ден:)

Стига сте вряскали! При мъжете има андропауза. Вие сте доста привилегировани дори в сексуално отношение. Баба ми се хилеше, че навремето дядо ми след първия си микро инфаркт не починал разбира се, но като установил какви са последиците от него, щял да умре! Освен това като гледам Лиз Хърли, не мисля, че е в менопауза още.

злобна простотия от чиче

..че си злобна ....разбрахме,...но,.. вероятно си и грозна??

Аз съм далече от менопаузата, но майка ми е по-красива, женствена и нежна от мен...Навлезе в менопауза преди 20 години :))

Елизабет надХ(в)ърли петдесетака.

Красива жена, красиви рокли.

негърката с големите джуки беше на 25.

Хубавото си е хубаво винаги !!!

Ще ми се да видя нашите чагаджийки като станат на 50 как ще изглеждат. Поживём увидим.

Ще изглеждат на 60. Защото сега са на 30-40 и изглеждат на 50.

Много е хубава! Да е жива и здрава!

Не забравяюте, че има пластични хирурзи , както и фотошоп. Материал за наивници. Знам как изглежда една 50- годишна жена мазана само с кремче Нивеа.

Няма такова нещо - ама аз на 20 бях хубава!Хубавото си е хубаво винаги!Тия с пластичните ги остави-личи им!!!Красивата душа е изписана и на лицето!!!

То има и други кремчета, а и е много важно не само с какво се мажеш, а и какво ядеш и пиеш.

Ще забравям каквото си пожелая. Жената е разкошна за възрастта си и много нейни колежки с по-големи финансови възможности и много повече пластики не могат да и стъпят на малкият пръст. Много е хубава! Рядко хубава за нейната възраст. Да е жива и здрава и да дава пример!

Може би съдиш само по твоята жена, твоите роднини и познати, не знам. Но си се объркал. Не е до Нивеата, най-първо е до вътрешно усещане, после го има генът, и да разбира се до начина на живот, който водиш според възможностите си, но тази жена според мен има минимални корекции за възможностите си, а изглежда прекрасно.

На мен ми се струва, че в днешно време 50 години не са като едновремешните. Поне в по-съвременните общества някои представи и стереотипи доста се изместиха по-нагоре в годините. Може да изглеждаш по-млад, да раждаш по-късно, да живееш по-дълго чрез подобряване условията на живот, медицина, козметика и цялата орда от естествени начини за поддържане на дух и тяло. Като погледнете назад и видите сега, хората са увеличи годините на живот, а с това се увеличават и другите възможности, за по-късно раждане, брак, по-дълго запазване на младостта и т.н. Не искам с поста да отварям заядливи и безмислени полемики. Но условията за живот поне в съвременните общества позволява човек с възможности да се поддържа и изглежда по-добре. Тази актриса я помня от Шеметна сделка, много симпатичен филм.

Да, някъде го бяха казали, че днешните 50 годишни са идентични с някогашните 30 годишни. А 40 годишните с 25.

Страхотна жена и практически абсолютен пример за това, че наполовина по-млади от нея се съсипват и заприличват на плашила от какви ли не пороци, операции, диети, интервенции и какви ли не други простотии в опита си да постигнат някакъв уж положителен ефект, като визия.

Преди време прочетох,че тази особа заявила:"Ако бях дебела като Мерилин Монро,щях да се самоубия!И си мисля "Нерде Ямбол,Нерде Стамбул! Да й имам самочувствието!

Като измислят и грим за 50-годишни крака, работата ще заспи!

Aма грима си е грим,...ами циците??

Красива, изискана, стилна и секси...Някои го могат и на 50.

Не е за вярване! Изглежда толкова красиво-млада, а вече на 50!