Елизабет Хърли издаде тайната на перфектната си фигура

Красавицата Елизабет Хърли отказва да яде сурови плодове и зеленчуци след 16ч. 45-годишната актриса поддържа перфектна фигура като стриктно спазва това златно правило.

Обратно в новината

Коментари - Елизабет Хърли издаде тайната на перфектната си фигура | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая е уникална скочибра! За каква перфектна фигура може да става въпрос в този случай?

има хора, които по принцип не обичат да ядат салати и плодове, но не са с перфектна фигура. издала тайната дрън-дрън. казала е там нещо за себе си, но това не е тайната на перфектната фигура. без спорт не става! аз ходя на фитнес всеки ден от около 3 месеца и вече виждам промени, не толкова в теглото, колкото в промяна на формата и стягането на тялото. резултата ще е още по-добър след 1 година. естествено не трябва да се преяжда или да се прекалява с определена храна.

Тази Лиз Хърли наистина е голяма сладурана-пичка та дрънка...

Напротив, много е секси и ще спят с нея и на 55, даже и на 65..... Но това с плодовете не го разбирам, и при това след 16.00 ч.?!??? Ами ако й се наложи да си лапне едно бананче привечер или стане да го захапе през нощта? Май просто се глези жената. Другаде, другаде-е е разковничето - само млади мъже с едри зеленчуци целодневно и предимно рано сутрин. Че какво лошо казах? Та това е мечтата на всеки човек и човечка.

Абе то и аз не ям зеленчуци след 16 часа(обикновено маам пръжки след този час), ама нещо не мога да и докарам фигурата.

аз работя цял ден как така да се наливам с шейкове и нищто след 16 часа,ми аз тогава почвам да ям,тази диета е просто още една временна мода,която ще отмине

i ся като я е победил требе да я земе за жена:))

Издаде тайната,че ходи без гащи.

Шефе, и тук ли гащи бе? :-))

Ето една безспорно хубава жена. Вярвам, че няма да прочета нито едно негативно мнение в тази тема :)

Перфектна е!!!

чак пък перфектна