Елизабет Втора отказала на Хари да му даде стаи в замъка Уиндзор

Но на Уилям решила да угоди - той искал резиденция "Форт Белведере" и ще я получи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да изгонят кралицата и цялата й рода от тези замъци и да конфискуват в полза на държавата, крайно време е да се прекрати съществуването на всички монархии, всички хора са равни

Явно някои живеят във филм, от който не искат да се събудят. Добре, да продължават да си живеят там. Но цял живот са обвинявали Хари, че ТОЙ е ВИНОВЕН. Как се живее с това ти да си единствения виновен? Не му ли обърнаха всички гръб, за да го сломят, да му се подиграват-първо баба му, после баща му, брат му…Всички срещу един. И никой не помисли той как се чувства. От каквото й семейство да идваш, ако не помислиш как се чувства другия срещу теб, го губиш. Има само един човек от това семейство към когото Хари изпитва все още чувства, ЦА Н ко. Това е. И за това го обвиниха, че видиш ли им забил нож в гърба. А те всички на него му забиха нож в гърба. Аз ако бях на роднините му, нямаше да позволя да се стигне до там. Но имам различно възпитание. Как може да живееш 2-3-4-5 години и т.н далеч от детето ти и сега като остарееш какво, ще се сетиш че имаш дете. Ако това е семейство здраве му кажи. ….какви забити ножове, какви виртуози само има тук, но единствено на речта. Дела трябват, дела, както е казал поетът революционер…

Хари заби нож в гърба на семейството си! Не казвам кралско или каквото и да е, защото това няма значение - дори да не са стока, както вероятно си е, така не се прави от нормалните хора. Баба му явно го познава достатъчно, та затова му е отказала.

На Меган и Хари и през ум да не им минава да се връщат в това котило. Каквото има кралицата, халал да й е и да не ги занимава с нея си

Кралицата ще дава каквото си иска и на който си иска, и няма какво да се коментира това.

Да де, дава на подмазвачите и послушанковците. А те са много нагли да си пазят това, което смятат, че им се полага. Да са “живи и здрави”

По-долу ти писах да на се правиш на английската кралица. Смешна си. И нищо не й искат Хари и Меган. Ако не разбираш китайски, както ти писах, пък да пробвам на японски.

Да си го задържи на нея си. Не им трябва

НА КОГОТО, бе пич. Оправи се! Научи се малко! Ама кой знае на училище ходил ли си?

Не разбирам защо се претоплят тук някакви си стари манджи. Меган и Хари си заминаха и нямат никакво намерение, ама никакво, да се връщат. Щастливи са така. Това е.

те захранват жълтите таблоиди с тези "претоплени манджи" като отмъщение. Няма как друг, освен членовете на кралското семейство да знае такива подробности.

Може би баба им захранва жълтите медии, за да ги дразни. Това е много по-достоверно. А и си прави реклама така. може и да се храни от това, че дразни. На нея й е в кръвта. Въпросът е, че нищо не постига.

наистина какъв е проблема за къща с 4 спални и огромен двор? Кое младо семейство с 2 деца има нужда от повече? Е непрятното е, че е на 6 километра от летището и сигурно самолетите постоянно бучат отгоре, ама какво да се прави....

Това Враждебна ли описа току-що. Поне така мисля .

Значи Роумео не живее на хубаво място. Жалко. Баба да му помогне. Нали е английската кралица ….пара бол.

Меган трябва да е била ужасно разочарована! Мъчно ми е за нея. Мечтае си да е принцеса със замък, а ѝ дават къща с 4 спални! Хари ужасно се е изложил.

Меган си купи това, от което има нужда. Няма нужда от това да й ДАВАТ. Оф някои или не искат или не могат да разберат. Явно трябва на китайски да им го обясняват.

Да ти е мъчно, че по-скоро трябва на нея да й е мъчно за теб, обаче не й е. Съдба.

Меган и Хари НЯМАТ НУЖДА, но аз ако съм на тях, няма и да ги погледна тези лицемери и интриганти. Да правят като нас. Ние така правим.

Някоя тук се вживява толкова много в английската кралица, но не й се получава, първо защото не е, и второ единственото, което наистина ИМА, е злоба и завист, ненавист и егоизъм. А и между другото. Някои от нас работеха и ще работят и утре. Хайде да видим кой е по-добре. Такива са правилата в живота. Back in the reality… няма да ти навреди.

А поне едно мазе не може ли да му даде?

Което си е истина-требе си мазе за киселото зеле. И за бъчвите с винце,ако загради и една кочинка с две прасенца ,цена няма да има

На мотелче като обикновените граждани- нали това искаше “черната херцогиня”

Абе вие нормални ли сте бе? За чий хуй ми пишете за некви измислени, дето не ми дреме за тех>

почувства се засегнат, че има по-важни хора от теб. Добре дошъл в реалния свят

Не се почувствах засегнат, че има по-важни хора от мен и въпросът е За Кого? Тогава се огледах, разбрах за кои хора аз съм по-важна и се ориентирах. Добре съм дошъл в реалния живот. Благодаря. Да ти се връща.

Елизабет II е умна жена все пак. Меган не може на малкия и пръст да стъпи.

Видяхме я колко е “умна”. Айде. Нищо особено. Да си беше отгледала и възпитала поне подобаващо децата, че има дости пробойни там. Не е за разправяне.

Кой без обувки, кой гладен, кой жаден, кой на студено, абе няма значение. Важното на “кралица”-магарица да й е добре

Ужасна резиденция му е дала кралицата - Хари да не елуд да живее в тази къща на ужасите...

Отказала на Хари да му даде?!

Аристократи, аристократи, колко да са аристократи?! И тях ги тресат битовизми.

Неволите на аристократите.

Тия как са се наредили на опашка за трона и се хилят, но всеки кълне другия да пукне по-скоро.

Не разбра ли че ще бъдеш почитан ако спазваш елементарните правила или поне етика на общуването?! Той иска да го глезят за това че ги плюе?! Меган да му купи нова играчка. Тя поне е оправна - щом него успя да „оправи"!

Меган му е “купила” всичко, от което Хари има нужда. Не го мисли ти него. На теб кой ти “купи” нещо. Ако не, иди да поработиш, за да можеш да си купиш сам