Елтън Джон: Хари и Меган не са лицемери

Певецът защити аристократите и каза, че той е платил за частния самолет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искал да им помогне да не изглеждат като лицемери,но няма как да стане това.

Как все на тях плащат разходите ? Нима са " толкова бедни " , чак за " окайване " ?

Лицемери - летели са 4 пъти ,защо ни лъжат ,че не замърсяват околната среда ? Явно ни мислят,че сме " хванати от гората " ....

Лицемери - летели са 4 пъти ,защо ни лъжат ,че не замърсяват околната среда ? Явно ни мислят,че сме " хванати от гората " ....

Лицемери и то какви!

Когато някой на някой плаща частния самолет проблем с екологията няма... Логиката направо кърти... а и като горивото е щадящо околната среда почваме да ръкопляскаме и да издаваме възгласи "да живей"...

На Меган бебешкото парти в Ню Йорк беше платено от приятелка.Сега горивото е платено пак от приятел.Взехте ни за балъци.

Т’ва аристократи да прибягват до педеруги да ги защитават. Смях.

Лицемери до лицемер.... Само работника опъва кайша и според лигавия богаташ трябва той да пази природата... Като хвана едно дърво...

Тази малката, черната въобще не ми прилича на някоя, която ще се задоволи с малко. Все пак не случайно се е оглеждала за принц.

Меган и Хари да внимават! Ако искат да бъдат достойни заместници на дядо си Принц Филип трябва да бъдат по незабележими. Както казват руснаците "выпендиватся не надо!"

Ми що не им купи велосипеди...

тази стачкаджийка Грета явно им е взела акъла на всички. да пътуват както намерят за грозданско. по принцип самоизтъкването и многословието (извинете, нямах ресурс да изчета) е доста тревожен признак за хората, които държат да младеят.

Това са изгъзици вече.....как по друг начин човек да стигне от отдалечена точка до А до точка Б, ако не със самолет? ГОривото от самолетите да ни е проблемът!

Както пътуваше милиардерът собственик на Икея. И тва е само един вариант.

олигавил ли се е на снимката, или така ми се струва?

Единственото щадящо околнта среда гориво е горещият въздух в дирижабъла. Следващия път да пътуват с частен дирижабъл вместо самолет.

Сър Елтън се прави на ударен. Точно лицемерие е това тяхното, а и това негово изказване също е пълно лицемерие. Проблемът е именно в използването на частен самолет, а кой плащаза него касае единствено британските данъкоплатци, които издържат кралската си фамилия. Лицемерие е да призоваваш хората да опазват околната среда по всеки възможен начин, а за "собствено спокойствие" да ползваш частен самолет. Лицемерие е (от страна на Елтън Джон) да се опитваш да изместиш въпроса от опазването на околната среда към това, кой е платил полета. Точно толкова, колкото е лицемерие и пътуването с яхта на онова шведско хлапе Грета Тунберг до Ню Йорк - за да се запазела околната среда, като не се лети със самолет. Да де, ама зевзеците, запознати с програмата веднага гръмнаха балона в медиите - за да не се отделят вредни емисии от полет на Грета и баща й до САЩ и обратно (общо 4 полета), за организирането на пътуването й с яхтата ще бъдат извършени общо 8 полета на други хора. Да оставим на страна, че яхтата е втора по цена в класа й и че пътуването с нея е финансирано от човек от фамилията Рокфелер.

съра също е лицемер, така, че защитата му само налива масло.........