Ема Стоун се завръща като Круела в продължението на едноименния филм

На този етап остава неизвестно дали продължението ще излезе едновременно на голям екран и в стрийминг платформа

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако успеят да направят още един макар и наполовина толкова добър колкото първия филм - който е най-доброто нещо което съм видял последните няколко години - ще е страхотен успех. Дано го направят по-скоро.

Подкрепям. Връзката накрая с оригинала на 101 далматинци беше красив жест към по-дъртичките от нас, които са гледали историята като деца.

Веселите дето се снимат пред плакатите на филма как забравят, че това е същата дето отвлича кученца за да ги убива и да им използва кожите за дрехи, Ама сега е ебахти добрата героиня.

е па, била е млада и убава и, сигурно, своевременно клатена.

Айде пак се разкудкудяка като ядосана кокошка, колко по-жалък можеш да бъдеш бе. Да се прехранваш плещейки тъпащини. Очеивдно въобще не си гледал филма и няма представа за какво говориш - пак. Ненаврякал се щатен врякалник с неизлечимо обсесивно-компулсивно разстройство не се наврещя ей.

пишем и четем, кой вряка? - или чуваш звуци или звездите ти говорят? Човека, който ще ти помогне се казва Цветеслава

> 2021-08-15 21:58:50 >Тук (нерегистриран) > >пишем и четем, кой вряка? - или чуваш звуци или звездите ти > говорят? Човека, който ще ти помогне се казва Цветеслава Като не искат да ти напомнят, че си щатен врякалник не врякай и не кудкудякай а си намери почтена работа. Очакването ти някой да приеме кудкудякането ти само защото е писмено не е и наивно, глупашко е и си го знаеш.