17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вампир да целуне рептил...

ДИР, вие да нямате някакъв договор с Бънкингам, че всеки ден ни заливате с "новини"около кралското семейство ? И то "новини" с привкус на елемнтарен елитизъм. Кралицата си мръдна пръстчето, принца се почеса, Хари глада филм и т.н.

Излъчване: Жената -мъж, Съпруга гей, децата джендъри.

Явно аз съм единственият нормален прочел инфото. Заслужавам едно благодаря а не 10 минуса без аргументи.

Ето една богата жена която остарява по достоен начин...

Харесвам Уилям ,сериозно момче, той ще стане крал ,а един крал се държи на положение

Амчи.... то Британската Империя предаде Богу дух преди има-няма половин век. Да не я наградят сега и с ордена на Рамзес Втори?

Ко туй нещо?

Ей, тоя малкия се е метнал на баща си.

по приятелска линия може би - щото други факти не прочетох. за блестящата кариера. имала два оскара - що трябва аз да си правя справките, на вас за какво ви плащат?

Еми над 80 филма, два Оскара, три БАФТА, три Златни Глобуса, едно или две ЕМИ, над 45 години в киното.... Е това ако не е блестяща кариера, здраве му кажи. Иначе си прав за справките. Статията сигурно е преведена от сайт Овча Мисъл, та никой не си е дал труда да направи справка.

даде ми повече информация, отколкото имаше там, където уж би трябвало да е налице. да, наистина кариерата е блестяща - но това е меко казано неуважение да се ограничиш с две думи и да не се възползваш от една добра възможност да напишеш повече за един интересен човек.