Емануела Толева бушува на плажа в Кения

Половинката на Андрей Арнаудов е в страхотно настроение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя па с толкоз пари какво си е купил???

Еее, Андрейчо е с някакви психически и сескъални проблеми. Харесва такива жени, които в 4ялото са като недоразвити 14 пубертети. Явно алкохола доста ми е промил (измил) мозъка. Това че има пари не означава, че е мъжкар.

Ам ба, никви пари няам, ма ми е кът на Лопатар!

Толкова е грозна и кльощава , да не се показва по бански.

Ми те със сестра й уж се лекуваха от анорексия, уж се бяха излекувал. Ама нА, не.

Не знаех, че вече се е борила с анорексия, ужас

Ужас... не показвайте такива кльощи, защото на мен ми е ясно, че това е болестно състояние, но младите момичета започват да гладуват и си докарват анорексия и булимия. А снимката с разкривените пръсти на краката на преден план е супер гадна

Е пропуснали са да напишат- "красивата, сексапилна половинка". Само Емануела Толева без никакви прилагателни отпред!!

Това ДИР платена промоция на инстраграма на тази Емануела ли? Щото никакви последователи няма и е далеееч от последователите на Алекс Богданска, рогослагачката, пардон инфлуенсърката и нейния д.бил Дани, както и от последователите профила на новоизлюпените звИзди Наумчо и нищоненеизвестната му бременна половинка, която може и да е родила вече, ама ДИР да не ни е уведомим. Забрахме, че ни ги слагате, за да си увеличите трафика и рекламите, а на тях да им промотирате инстраграма. Но всеки един от нас може сам да си влезе там и им види профилите на тези звИзди, както и на Антония Петрова Бередин Батанкова

Моя ма води да почивам на село. Голяма екзотика! Прави ми смешни клипчета с мотиката, а понякога грабвам и лопатата.Миналата седмица носих кофи с пясък. Значи така се поддържам и в добра спортна форма. Кви бицари съм направила. Гооолям КЕФ!

твоя те води редовно на ШейСелските о-ви

Бушува? А може би изригва, взривява, избухва, помита, връхлита, отнася, отвява, кърти, втрещява колосално, уникално, култово, тренди, кози, секси, приказно, романтично, феерично и така нататък - ето на, и аз написах цяла статия.

Сложи и "ексклузивно" и ги удряш в земята

Напреднала фаза на анорексия. Не мисля , че е редно да се дава повод за изява ... Странно но в днешно време и наднорменото тегло се опитват да го изкарат нещо нормално, а то е също болестно състояние както анорексията и булимията.

По-странно е, че идеалът за женска фигура е да ти се броят ребрата. Тогава всички се възхищават колко си секси. И понеже такива жени няма как да имат и гърди, слагат силикон и оппа - стават мечта за мъжете.

ако не се беше озъбила в края на клипа, можеше и да излезе за забавно и симпатично.

Задръж на положение!

абе, що се абиш? я довиждане.

самоходна тояга?

Много се е захарлачила! И не си е сложила циците...

Шамандурите са отплували в бушуващия океан.

ОЩе една напълно неизвестна личност, която ни се натрапва като някоя много известна. И защо трябва да се уведомяват всички къде е била на почивка. Цял абзац е отделен да се обясни коя точно е тази личност - лелинчото на баджанака на братовчед му, дето са били заедно в казармата.

Интересно е, в какви други дисциплини освен атлетиката са известни кенийците. Ще питаме Толева, като се за/върне.

Измършавяло ми се вижда. Отгладувала го е тоя плаж ...