Емилия и Жорж Башур проговориха за първи път след трагедията със сина му

"За пръв път се чувствах абсолютно безсилен да направя нещо и то за най-любимото си същество"

Обратно в новината

Коментари - Емилия и Жорж Башур проговориха за първи път след трагедията със сина му | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези двамата са циници.Жалко за погубения млад живот,Феди винаги ще бъде преграда между тях.А тези се държат като "короновани "глави,то позьорство,то лигаво държане за ръчица,то никому не нужно интервю от ловната "резиденция" на сирийския бизнесмен.И любовта която имат и трагедията която преживяват не е нужно да я демонстрират медийно.Ако бяха искренни нямаше да се навират по телевизии, и да се женят толкова скоро след смъртта на момчето.Ако бизнесмена фалира,чалгарката пак ли толкова ще го обича.съмнявам се.

И с Бяла рокля при положение, че говори за смърт на дете, което уж обичала...

Това е знак от съдбата, че те не трябваше да се женят.

Еееее, най-накрая проговориха бе, от колко време ги чакахме и тръпнехме какво ще кажат тия двамата за смъртта на детето. Сън не сме спали, телефони въртяхме, търсехме информация навсякъде - нищо не казваха. И сега изведнъж - проговориха. Събитие, очаквано от стотици милиони по света, да разкаже една фолкаджийка и новия и за мъката си. Те са единствените хора, загубили дете на тоя свят и трябва задължително да проговорят за да опишат всичко.

Висша форма на цинизъм от тези двамата ! Друго не може да се коментира по темата.

Не познавам тези хора,но им се чудя на акъла пред коя "публика" са се съгласили да дават интервю и да се изповядат-кой ще ги разбере,кой ще бъде съпричастен с тяхната мъка и с техните чувства-в общи линии хората са озлобени,цинични и жестоки-за съжаление повечето не вярват в любовта,мислят само за пари,явно съдят за другите по собствените си чувства и преживявания. Кой крив,кой прав,кой искрен,кой не-не сме ние хората,които ще ги осъждаме-всеки знае себе си и това,което е в душата му.

Много се извинявам предварително за коментара си. Изключително тъжно, че си отиде едно младо и перспективно дете. Мир на душата му. Две неща обаче не разбирам: защо след като са планирали сватба за септември, я местят с месеци напред, непосредствено дни след смъртта на детето? И втория ми въпрос: Емилия, ако едно от твоите деца беше загинало, щеше ли да запишеш песен за планета Пайнер, няколко дена след смъртта му? P.s. Преди няколко месеца бях в София, и със Емилия се засякохме в салон за красота, където тя си слагаше удължения на косата за едно участие, Еми, ти правеше доста обидни коментари за бившата съпруга и майката на децата на г-н Башур. Как изведнъж така промени мнението си за нея? Още веднъж съболезнования на истинските страдащи в това семейство. Бог да Ви дава сили да преодолеете мъката.

Какво е казала за бившата му съпруга? Интересно ми е

Обясняваше, че жената е усойница, привидно се правела на мила, но всъщност била змия и неща от този сорт

Милионерите така борят скръбта от загубата на близки - с поредни сватби

Остава да стане поредната весела вдовица....парите са мръсно нещо, щом ги има някъде повече, отколкото е нужно на човек, човещината изчезва

Не си падам по този жанр музика, в който се изявява въпросната Емилия, нито я познавам или харесвам, нито знам с какъв бизнес се занимава мъжа й, нито пък каква е неговата бива. Но, ако това им е начина на хората да се справят с болката, кои сте вие, че да ги съдиите. Само така се оцелява след подобни трагедии. Иска се много сила и кураж за да направи човек опит да продължи да живее. Казвам го от личен опит, преживяла съм подобна загуба. И тогаваа си казвах, че дори и този, който познава тази болка, няма право да ме съди, това си е моя начин за справяне. И така оцелях, без да полудея и успях да продължа да живя, макар и с болка, но и щастлива. Как можете да упрекват хората, че са си позволили глътка радост?

"За пръв път се чувствах абсолютно безсилен да направя нещо и то за най-любимото си същество. " Я па тоя. На 40 лазарника за първи път разбрал че парите му не могат да решат проблем. Да му беше отвъртял няколко шамара овреме, Жоржи, нямаше да се чувстваш безсилен. Радвай се че глупостта на сина ти не затри невинни хора, включително и теб.

Аре стига с тия араби които живеят в САЩ бе. Какво като българска златотърсачка се е лепнала за тях.

стрхотни сте, желая ви да си направите друго дете ще е красиво като вас млади умни и успели сте вие ст ебъдещето на българиа

Важното е любов да има, деца както казваш лесно се правят. Кое със 120 в локвите, кое със 140 - да не им пука, само любовта да не секне, че тогава няма как да ги гледаме по ТВ-то.

малоумие!!! Дори папагал не можеш да заместиш с друг.. камо ли дете! Идиотия до шия!!!!

Всичко това е много странно и неприятно. Че гадните ни пътища са виновни за катастрофата, това е безспорен факт. Колкото и да се пазим и да внимаваме те си остават предпоставка за катастрофи. Колкото и велики шофьори да сме една минута невнимание е достатъчна. Що се отнася до Емилия и гаджето й не ги разбирам. Но от поведението и от отношението им към смъртта на младия човек съдя, че те са едни самовлюбени егоисти и също така смятам, че не отдават достатъчна почит към паметта на загиналият син, както и липсва необходимата любов към него. Това "АЗ", "АЗ" не е нормално. Като, че ли всеки мисли за себе си и това как да живее по-добре, а никой не съжалява подобаващо за трагедията и отнетия живот, само стандартни думи. Тези двамата приличат на хора без душа и без морал. Как правиш сватба за себе си два месеца след внезапната смърт на детето си. Делата им са плашещи. По-добре да не бяха давали това интервю, то само ги затвърди като некачествени хора. Не знам как се живее така. само знам, че не е на добре.

Единствено приятелката му не може да го прежали и е в траур. Майка му пък във фейсбук си е пуснала 2 усмихнати статуса, а все си мисля, че дори човек да опитва да превъзмогне всячески болката, рано е още за веселба....

Кой нормален родител разрешава на отрочето си да шофира с над 150 км/ч при разрешени 140 и с 1 г стаж като шофьор ?! И при това е в колата?! Това е типичен случай на естествения подбор. А другото е проза - чалгаджийка с "бизнесмен".

Най-после и за Емилия Чичко паричко. За Жорж, номера на богатия, изритваш жена си и с младото. Познати номера на богатите.

Прав си,че бизнесмените търсят "младо,но.." . До него виждам една мумифицирана по собствено желание от кадърни пластични хирурзи златотърсачка. Нито младо, нито красиво

Брей, фолкаджийките са като мухи на лайно, където има пари, там кацат, та и тая селянка едва ли е с тоя Бахур мангалски заради "красотата" му или мюсюлманската му мутра...? Парата и сама за парата, алчни певачки ...ПФУууу, нещастни фолкаджийки прости!

Нищо не може да промени факта, че е дал на дете да кара, сигурно за да пийне. 120км/ч си е скорост за неопитен шофьор. Може и да е на по-добро място, ама дали е искал?

аз с повече от 90 км/ч не карам, защото съм направен от месо, кожа и кости, за свръх човеците не знам...

с 90 км/ч на магистрала си възможно най-опасния шофьор. По-опасен от тези дето карат с 200.

може би бъркаш магистралите с пистите на формула 1, има страни, доста по-свестни от нас, където по магистралите разрешената скорост е 100 км/ч.

Какво очаквате от една фолкаджийка? Емилия дори няма средно образование! Какво очаквате от един..."бизнесмен" с много неясен бизнес. Нито тя е свястна, нито той е милионер. Мошеник и к-рва. Това е. Не очаквайте морал от тези!

За Бога, не й вярвайте. Едва ли Емилия е търсила и мечтала за Башур, а по-скоро за един грамаден и твърд бахур, който да я изпълни с любов.

За сетен път не се пропусна да се спомене, колко велико нещо е любовта и колко много е обичала и била влюбена Емилия след поредния - митничаря, па Коко, сега настоящият бизнесмен. И толкова много обича, сякаш на другите не им е позната любовта, ама не са тръгнали да бият барабана за лични и съкровени чуства да споделят пред цяла България. Ако елементарно усещане има, би проумяла, че не й вярват хората ама хич с тая й превзетост и се досещат, че отива там, където има пари.

Върху чуждо нещастие няма как да изградиш своето щастие. Така знам аз. Щастието и въодушевлението на Емилия ще бъдат много краткотрайни. А кармата сама да си я носи!

Емилия цялата в бяло дава интервю за смъртта на доведения си син. Браво Емилия, браво! Няма що!

Типичната балканска селЕния - айде кфо толко имало да става... Те така всички беснеят по пътищата, после имало да става, по-силни сме бла, бла... Възпитавайте си децата, за да не ходите после по затвори на свиждане или по-лошо по гробища...

Цензура му е майката

За първи път ли? Че те не са спрели да дават интервюта, да публикуват в соц.мрежи по този повод. Не спряха и да се веселят по кръчмите, да ходят по почивки, да публикуват щастливи снимки...това са безбожници, хора без сърца, съвършени егоисти. Въобще не знам за какво са били канени на интервю, те са токсични, облъчват пространството, вредни са. Това за мен не са хора!

Искрените ми съболезнования към Жорж Башур! Никой родител не заслужава да погребе детето си. А относно случката, прави впечатление, че е карал хубава кола, предполагам не по-стара от 3 години. Високият клас немски возила имат автоматични системи за стабилизация в подобни случаи. В YouTube е пълно с клипчета, в които скъпи марки автомобили успяват да избегнат катастрофата точно в случаите на аквапланинг. Мисля че момчето е карало с доста повече от 120 км/ч...

Чак сега са успели да удовлетворят нагона си, за да може да говорят на спокойствие.

... си си сложил ... трабваше да е Урода!

Нещо не се връзва.Магистрала Тракия е най натоварената магистрала в България, т.е през същият участък са минали около същото време няколко хиляди коли, повечето със сигурност с по лоши гуми и системи от скъпия Мерцедес , и съм сигурен че с не по ниска скорост от 100-120 км, как пък никой от тях не се обърна заради "аквапланиннга"

Това е рядко точен коментар - абсолютно си прав. Уравнението не излиза. Вероятно скоростта е била различна от тази, с която ни баламосват.

Истината е, че Емилия и Жорж са от много години заедно.Живеех в блока на господина и дамата идваше много често на гости вечерите.Съпругът ми пък беше много близък с него.Катя и децата живееха в Испания и идваха от дъжд на вятър.Дъщерята на Емилия е дъщеря на Жорж, а не на КоКо!Това са думи на самия Жоржи! От интервюто се вижда, че на него не му е леко и скърби, а Емилия си се кикоти и й е през оная работа.Нали е хванала златната рибка!Парите които трябваше да се харчат за Феди ще отидат за нея...тоалети, екскурзии и така.Жалко за момчето....

Със сигурност. Меркантилните К"РВИ, са точно, като НЕЯ !!!

за всяка кола, била тя и хиперкар, на вода при скорост над 80 км/ч, аквпланинга й е гарантиран, физика няма как. При дъжд с хубави гуми (висок клас), скоростта трябва да е до 70 км/ч.

той не знае като мене какво е. с времето става все по-тежко. съболезнования.

...По време на инцидента 19-годишният младеж карал с не повече от 110-120 км/ч... По-вероятно - да е карал с много над 120 км/ч.

Като чета коментарите и ми става противно какви гнусни хиени злорадстващи на чуждото нещастие са ги писали в основната им част ! Нещо не ми е ясно какво значение има кой какъв е точно в този случай ?

Не ми стана ясно,скоростта не била голяма,а терена не бил подходящ!Е, какво очакват от 100 км ?..Рози ли да цъфнат?А и друго не разбрах,май станала трагедията ,а юли се оженили????Сигурно е шега....

си стоя при плондера Динев..там проблеми нямаше

На мен, пък, и двамата ми направиха добро впечатление. Жорж ми изглежда много приятен - особено след онзи шопар Коко Динев. Освен това очевидно се ибичат, а това е най-важното. Не харесвам поп фолк, но Емилия има страхотен глас.

"Феди губи контрол над автомобила заради аквапланинг" Поредният самокатастрофирал супер-дупер шофьор. Сигурно влизайки от сухият в мокър участък е разчитал че мама и тати пак ще оправят положението, ако нещо се обърка.

Жорж Башур е тъжен след загубата на сина си, но на Емилия й е доста весело, а в лице е заприличала на Майкъл Джексън.