Еминем се извини с песен на Риана (видео)

Парчето "Zeus" е в новия, изненадващо появил се в петък албум на рапъра "Music to be Murdered By Side B"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, посегнеш ли на другия, мача свършва! Това е! Когато мъжете го правят, обикновено е примитивно и лесно доказуемо. За това и в периода на еволюцията, за да оцелеят и да оставят потомство, жените са се научили как да се справят с подобни ситуации. Търпят, но си вършат природните задължения. И точно заради това са майстори в психоатаките. Женското насилие е по-трудно доказуемо, но реално е и също толкова разпространено колкото мъжкото. Постоянните мрънкания, говоренето зад гърба на хората, кой какво направил и кой какво не е любимо занимание от репертоара им. Това, поне мен, може да ме изкара извън нерви. За това и сме се разбрали с моето момиче по въпроса. А жените са като виното - каквото си сипеш, това и ще пиеш. За това съм си и рахат. Явно този Браун е някакъв комплексар. Риана с грим е страхотна мацка, по моя вкус. Без грим не съм я виждал. В изказванията си е малко злобна, но пич, ако не искаш да си с някой, няма да го бъхтиш от бой ами му казваш чао и толкова! Боя е безсилие, а над жена е все едно да биеш памперси. Като не върви - хайде чао! Риба в морето бол!

Нещо не намирам "извинение" в песента, ако такова има - само те си я знаят тая заигравка. Но добра рекламка си напраи.

Ами къде си гледал. Специално за теб поименно се извинил But, me, long as I re-promise to be honest And wholeheartedly, apologies, Rihanna For that song that leaked, I'm sorry, Ri It wasn't meant to cause you grief Regardless, it was wrong of me, but

Ами ако Риана си е заслужавала боя?

Аз не зная дали жените говорим или не много, но аз лично не понасям мъже ''дървени философи.'' Мъжът трябва да ''говори'' невербално: Чрез портфейл, чрез кола, чрез къщата, чрез подаръци и т.н... Женската уста се затваря пo 3 начина: С шамар, с к*р (ако има какво да предложиш там) и с портфейл (пак ако го имаш.)

Жива и здрава бъдете! Весели празници! Боже, колко мъка има по този свят, Боже ...

Ами, ако си е заслужавала боя я разкарваш от живота си. Това не е предмет, шкаф или врата, че да и теглиш един шут като те ядоса. Но можеш съвсем спокойно да я хвърлиш на бунището на твоя живот, ако ти стиска.

ама верно ли, как така....да го духат и двамата с милионите си...катафалката няма ремарке!