Еминем, сините очи на рапа, на 50 - достатъчно луд, за да крещи и достатъчно тъжен, за да разкъса

Слим Шейди работи като готвач за $5,50 на час преди да се превърне в Белия крал на хип-хопа

Обратно в новината

Коментари - Еминем, сините очи на рапа, на 50 - достатъчно луд, за да крещи и достатъчно тъжен, за да разкъса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да обобщим - тоя бездарен боклук се харесва на олигофрени, разбиращи от музика толкова, колкото и Тиквата разбира от астрономия.

баце, не съм фен на рапът също. Само две песни съм слушал, но ме "кефят" много. Не мога да го отреча като певец, а и не бива.

по-добре от него и НЕ считаш себе си за боклук - ДАВАЙ!!! Ама НЕ МОЖЕШ Аман от злобари и завистници

Велик е Еминем голям Пич

velik bokluk kato vsichki drugi srodni na nego.

Със здраве и за много години на Еминем!Сигурен съм, че още не е изпял най-дабрата си песен! Той има и едно старо, но много актуално парче-White America, ако го гледате внимавайте в картинките, всяка значи много. Но не знам защо не е упоменато въобще в статията

iskash da kajesh izgovoril na burzi oboroti .siguren sum che pochti vsichki komentirashti lyobiteli na crap ,ne znayat kakvo oznachava RAP, no vajnoto e da se prevuznasyame 9po nyakakvi idioti.

знаеш ли, че се пише НА КИРИЛИЦА??? Или имаш затруднения с нея?

Ходя с мръсни маратонки...просто съм мързелива скръндза

Изобщо не ми харесват песните му.

Дебил, любимец на лумпени, русофили, педерасти и прочие дегенерати. От позицията си на бледолик, рекламира "музиката" на човекоподобните опашати твари от гетата. С визията си на педал предизвиква умиление у кукловодите на Нов световен ред, явно точно заради това "меко" излъчване е избран от споменатите чифути да пропагандира гнусотиите им сред нечетящото, лумпенизирано поколение. Еквивалент у нас му е чалга тъпарят от Учиндол, който също се харева 100% на отпадъците сред обществото...Имал рожден ден тоя педал, така ли? През дедовия ми е, държа да знаете.

А тебе, тебеееее кой те знае...

Бае Ганя

Селяните не ме знаят, тук си прав.

Жива легенда!!! Няма дробове, не се нуждае от кислород, когато рапира. Велик!!

И аз ходих изрусен в края на 90-те заради Еминем. Сега като погледна назад, великан, просто великан. Моя живот също е повлиян от песните му.

Страхотен! Да е жив и здрав

Ега пукне.

Жив и здрав да е му пожелавам!

Жесток! Да е жив и здрав!

Е айде стига повече олигофрени де! Да оставя щерката и да си бега Дедото!Цяло природно чудо ще е, ако още е девствена в...ушите!

Щерка му е прекрасна! А и умна! Завършила е с отличие психология в Мичиганския университет... Коментарът ти е тъп, по-тъп, най-тъп! А този пич никога няма да изостави дъщеря си. Чест му прави как е успял да отгледа трите си децата (осиновява и двете си племенници)! Много други родители, да кажем богати, но "по-нормални" са се проваляли тотално!

Сър. Елюминати.

песни.

Той Еминем няколко октави обхваща без проблем, и тенор и баритон и бас едновременно.

За всяка музика има слушатели.Това,че на теб не ти харесва не значи ,че други не я оценят.А и пробвай да рапираш изобщо не е лесно и за това се иска талант и умения.И да си пишеш сам текстовете си е дарба.