Коментари - Емоционално разбитият херцог на Хейстингс, накарал всяка жена да желае да бъде неговата Дафни Бриджъртън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Действително много красив мъж. И с ролята се справи много добре /не говорим за цвета на кожата/. Големи расисти тук, ей!

като вентилатор в гроба,като гледа как представят английската аристокрация политкоректно:)))))

Имаше и некъв филм с црън Робин Хутото...

Каьвах преди време, че некои ора поглеждат към британския трон и искат църничкото за кралица. Ако успеят да злепоставят Уилям и го накарат да се откаже, идва църничкото. И то ще бъде послушна кралица, защото ще знае кой я е поставил на трона

Извращение. Херцог по време на Регентството в Англия - цветнокож. Поредицата на Джулия Куин е Ок, като книга. Но филмът просто не става.

После бил определен за най - красивия мъж, за мен е не е никакъв красавец чак толкова.

Бе, не е достатъчно черен, ама поне гей ли е? Че да няма дискриминация. Към различните.

мечтаели били. Тази помия започнах да я гледам и престанах светкавично бързо, виждайки какви ...херцози... се опитват да ми пробутат. Дано някой ден някой плаща болезнено за тези гнусни манипулации!

Ха ха, прадядо му е ял камшика на памуковата нива ама той е херцог.

Пълен ташак, негър - херцог, режисьорите идиоти ли са ?

Не - мръска гад, долна, изродена. Морални мутанти.

Не знам този актьор колко е способен и колко е чаровен, но черен британски херцог ми идва в повече и това няма нищо общо с расизма. Просто не е реалистично, а сериалът не е фантастика, както разбирам.

Бе, те чер Орфей изтипосаха, ти сега, за един "британски "херцог""

Защото американския дебил не е чувал за траките. А щом не е чувал, може да са и негри за него. Филма не е правен за европейци, най-малкото за балканци. Обаче, негър-херцог в Англия...

Монарси на велика Британия тъмнокожи, Орфей - тъмнокож... Защо??? Исторически съществували личности да се променят по този начин?!? Това не е фантастика. Спрете се малко, тъпаци!

нямали някоя монархическа мастия дирлайнарите значи с а умрели къф херцог тоя негър бе?

Шонда Раймс - Афроамериканка - дето написа и създаде тия бози - тя обича така да извърта сюжета - Черна кралица, Черен херцог и тн. Напук на реалния живот дето не ги допускат тия. Избива си расовите комплекси тая...но защо Нетфликс й дава възможност... Не е ясно. Белите вече се срамуват че са Бели...щом гледат такива измислици. И въздишат по тоя герой.

А малко преди това: - А момичетата, които имат множество връзки с богати старци и ги използват за получаване на пари и подаръци, с ниски морални стандарти ли са? - Не е правилно да се оценява момичетато, които имат множество връзки с богати старци и ги използват за получаване на пари и подаръци, като имат ниски морални стандарти. Има множество причини, за които момичетата могат да изберат да живеят в подобни ситуации, като недостатъчност на финансови ресурси, измама, насилие или зависимост. Не е правилно да им се приписва ниска морална оценка, а е по-важно да се разбира и подкрепя в подобните ситуации.

Двоен стандарт и на машинно ниво, а?

И тогава Черна Мамба ли е жулила бледите палави лордове? Традиции!

Ето какво изтръгнах от изкуствения интелект след дълго увъртане и циклене на феминистки тъпотии: - И ако имам връзка с такава неморална жена, това ще накърни ли моята репутация в обществото? - В България, както и в други места, има различни морални стандарти и ожидания към жените и техния сексуален живот. Ако жена води безразборен сексуален живот, това може да бъде възприето като неморално поведение от някои хора в обществото. В такъв случай, имайки връзка с такава жена може да накърни вашата репутация, ако обществото счита това за неприемливо.

Някакъв англичанин спал с някаква ДЯВОЛИЦА- маймуна и се появил тоя - реге жан пейдж... Да бяга обратно към Африка тоя мангал.

Тая чернилка ли е херцога на Хейстингс? Язък за парите за реклама. Няма кой да гледа помиите на Нетфликс