Енджи Касабие очаква бебе през декември

Диетоложката на звездите съобщи за бременността си в ефир

Обратно в новината

Коментари - Енджи Касабие очаква бебе през декември | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това момиче е много фалшива. Израстнала е в БЪлгария, живее тук, а продължава да говори на изкуствен "развален" български, за да се прави на интересна. Отделно лъже и за годините си. Много фейк човек като цяло.

Някой Хасан ще се роди

Дано да има късмет този път

Снимката, която е сложена не е на Енджи Касабие

Тая готвачка за звезда ли я имате...

Ти пробвал ли си манджите й?

Аналогичен случай: съседката Ленче вече има 3 деца, вярно не са от ливански мазняр, но и не занимава обществото с личните си неша

Понеже не е чужденка, понеже нито тя, нито неливанският й Ганьо са красиви като кукли, затова и не са интересни. Нямам идея кой е подал ръка на Енджито, ама красива жена - желаещи са се намерили. С нищо и никаква идея, прави собствен бизнес и бранд жената, а не като кон с капаци като повечето от нас да ходи всеки ден до работата и обратно, вързана на хранилка. Това е разликата, затова нея я знаят и не я знаят съседка ти Ленче. Иначе късмет и на двете с дечицата и с отглеждането им. Преди години Енджито беше сполетяна от голяма лична драма и дано сега всичко да е наред с детенцето и да й помогне да преодолее мъката.

Не занимава ли? Я помисли пак. Откакто има Фейсбук, на пръсти се броят онези, които НЕ занимават сульо и пульо с личния си живот. Пък да не говорим, когато се родят деца. Енджи я знаят доста хора, а съседката Ленче - родата и двама-трима приятелки.

две-три приятлки*

Стискам палци всичко да мине добре. Мъжете да не се обаждат като нищо не разбират.

Ало, феминистке, от реброо на Адам сте направени! Наша кръв и наша плът сте.

Теб жена те е създала, така че мълчи. Женския пол е изначалния в утробата, това е научен факт, а не измислици от митологията.

Ние ли не разбираме другарко "овча мисъл",само ти разбираш.

Много са готини. Жива и здрава да е и всичко да е наред! Не разбирам защо злобеете. Значи Тоца и за Батинков може да занимават непрекъснато със себе си, също Славена вутова и др.подобни чалгизмислени звезди. Всеки има право

Ху да фак е тая измислена звезда?

Ориентацията на съпруга сигурна ли е... нещо ме съмнява

На Коледа в Кайро.

В Египет има силна християнска общност - коптите.

Ливан не е Кайро бе малоумник,а Бейрут е Ливан.

В Ливан има още повече християни!!!

Аз затова от няколко месеца насам съм така вътрешно НЕспокоен , разби ми се и сън и апетит - Усещах че нещо много ЗНАЧИМО ще се случи !!!! Още малко до Декември и мъките ми ще свършат , и ще мога да си отдъхна !!!! Те сигурно ВЛЪХВИТЕ вече са напът с камилите през пустинята , за да стигнат навреме при ЗВЕЗДНОТО бебе ?! Желая Ви щастие и да Ви е ЖИВО и ЗДРАВО !!!

Много важно. Тази е толкова досадна.

А кога е термина, къде точно ще роди, съпругът ще присъствали на раждането, избрали ли са вече името, ето какво чака с трепет целокупният български народ.

И в ванката от лс и той чака само че той щее майката

Може ли най-после да отговорите в една кратка статия, на следния въпрос: КОЙ ГО ИНТЕРЕСУВА ТОВА, ОСВЕН ТАЯ, МЪЖЪТ Й И БЛИЗКИТЕ ИМ ?!?!

Бебето да не си прилича на Силвестър Сталоун?

Браво на г-жата!

Абе пичове, тая колко си плаща да пишете? Нямам друго обяснение, това нищо да се показва постоянно. За краси аврамов съм сигурен, че си плаща, там коментарите бяха забранени, защо ли? Нали се радва на всенароднара любов