Епизодът "Маша плюс каша" с нов рекорд в YouTube

Единствената анимация, гледана над 4 милиарда пъти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този епизод кма 95млн гледания. Не виждам от къде ги вадите тези цифри.

Ясно, става въпрос за английския превдо Masha and the bear- recipe for disaster. Видеото, което сте качили тук е с по- малко гледания. Иначе браво на канала.

Амииии тази анимация я има на испански арабски италиански английски руски и т.н. сумарно е повече от 4 милиарда. Моето бебе като я види спира да диша.....очите му стават като паници...

Вчера го гледах отново в YouTube.

Аз на интернета само порно гледам. Има много, да знайте!

Страно, къде водяхте тези числа с милярдите?

След 2 на 32ра степен брояча на гледания се ресетва. За първи път това се случи преди години с GANGNAM STYLE :)

Ами нормално! Нищо по-добро не е предлагано в последните години. И статистиката в тубата го показва.

Тая серия и аз съм я гледал към 50-на пъти...

Филмчетата за Маша са най-гледани (и горещо препоръчвани) в... мюсюлманските държави. Понеже Маша е с хиджаб (е - ние си знаем, че това всъщност е забрадка, но това ислямистите не го казват) И това дира няма да ви го каже. За дирниците е най-важно да ни доказват, че др. Путин е върха, американците са лоши, а европейците - глупаци. Нищо, че в Русия цените са два пъти по-големи от нашите, а заплатите - два пъти по-малко. За дирниците истината не е интересна - те са си петата колона на др. Путин в България!

Козяцките олигофрени освен че лижат краварските анали, са и болни мозъци! Това е суровата действителност!

изказване, а пък толкова много плюсове! Интересно защо пък от друга страна Дир-а го толерира, а трие други, необидни и нецинични коментари. А може и да е ясно защо!

Филмите за Маша са талантлива анимация. За ДЕТСКИЯТ СВЯТ НА ДЕЦАТА. Че и на възрастните. Включването на персонажи като Панда, Пингвин, Тигър, Лъв и кой ли не още кара тези филми да станат любими на китайчета, латиноамериканчета, индийчета, африканците. Талантлива работа с много любов към децата. Музикалното озвучаване е предимно с КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА. Така децата на подсъзнателно ниво се запознават с КЛАСИКАТА. Маша е облечена в руска народна носия, защото Маша е народен персонаж. Това не пречи на авторите понякога да я обличат в други костюми според сюжета.

Да, и наистина този епизод с кашата, както и другият с голямото пране, са едни от най-запомнящите се. Любимо филмче, да не казвам на колко години съм... :)

Ми айде кажете де, сега трябва да се връщаме, а някои можеха да пов ....т

Забавно филмче. Гледаме го различни поколения с удоволствие.