17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той, ако пише така, както и говори с недомлъвки и увъртания, пак нищо няма да му разберем на тоя кух ерген.

Ха-ха-ха! Съзтезател бил по гребане, ама без първите две букви!

Много жалко ! Много долно ! Много подло ! Много тъпо ! Много лигаво ! ....

Малоумният Виктор бил написал книга? Той не може да говори, ако не му диктуват! Девойките са роднини или любовници на спонсори на предаването, не стават! А че са естествено глупави, няма спор! Няма да се очудя, ако са си платили да участват! Хем почивка в Турция, хем да лъснат задниците им по телевизията! Може да получат следващи оферти!

Ама много малоумни имало,а? Пълен КИЧ е този цирк! Поне да беше забавно! Имало уж същото шоу и другаде по света? Май пак продуцентите са преписвали , ама с лош превод?

Човекът явно е бавно развиващ се, лоша реклама на мъж и зъболекар! Не е ли имало кастинг? Превтасали моми, от улицата да бяха ги събрали, ще намерят по-хубави! А упоритата реклама на това пошло предаване дразни най- много!

Точно бавноразвиващ се, човек с ментални проблеми, с нереална самооценка за себе си, скучен, досаден глупак. Но и колко акъл може да има един фитнесджия ? Да буха по цял ден във фитнеса и да вдига железа ? И що за жена може да бъде омаяна от такъв прост и нарцистичен льольо ? Аз тъпаци не понасям, пък ако ще и 15 плочки да е наредил отпред.

Екипът е много посредствен, само педеруги и женомразци. И все един и същ почерк- сеир, булинг, простотия. Това още от ББ като правеха. До болка познато. Явно има в екипа откачалки, които изпитват садистично чувство всички овце да мачкат едно човешко същество. И понеже тук е България, това насилие не се санкционира и то продължава да се ползва за трупане на проклетия им рейтинг. Очаквам да минат на по-хард ниво и да ни показват за рейтинг бой до смърт, изнасилване, а защо не и убийство. Като за тълпата на гладиаторските арени.

Ох, какин сладък, пращи от .....мускул, ама кух. Прочетох само първи съвет. "Не са важни най-скъпите подаръци", сподели Виктор и обясни, че "най-важно е да слушате жената до себе си и да покажете отношение, като й подарите това, което е казала, че иска. Най-добрият подарък е желаният". Добре , че не съм мъж в нужда от съвети. Нека опитам да направя разбор на този съвет. Какво става, когато бръмчалката на моето сърце, поиска скъп подарък, както се случва в 90% от случаите? Виктор съветва, че рябва да ѝ "покажеш отношение " и да ѝ купиш заветното возило например, нали така? А ако не може да доставиш желания подарък, по неговата логика означава, че си недостоен мъж за тази жена. И резултатът ще е, че заминаваш в кофата за боклук, барабар с джентълменското си отношение и собственоръчно набраното, окъпано в утринната роса и първите лъчи на слънцето, букетче от минзухари .

Уж не били важни скъпите подаръци, пък в същото време да й подаряваш това, което искала. Ми той що не подари на руската бръмчалка часовник Ролекс ? Нали тя му беше победителката и чак бъдещата майка на децата му ? Или пак нещо се обърка тоя кухар... Много му е объркано в празната кратуна, то голямо его, то голямо чудо, да става известен и да ни занимава с тъпотиите си. Той няма нито изказ, нито подредена мисъл, нито дар слово, нито е средно интелигентен. Все едно второкласник да преподава математика на десетокласник. Но той няма и акъл да го асимилира това и все по-упорито се превръща в ходеща карикатура и посмешище.

Мъжки вариант на Кобилкина.

Кобилкина ясно излагаше тезата си, не усукваше и не шикалкавеше като тоя кухар, който много говори, но нищо конкретно не казва.

Като се има предвид, че този накрая успя да се отърве от всичките прости, злобни, напълнени със силикон "дами", явно ще бъде книга с добри съвети за всеки мъж, който още не е успял да се ориентира що за създания са жените и е на път да направи грешката да тръгне да се жени.

Пази Боже мъж да чака съвети от тоя пухльо. Ако един мъж няма инстинкт, никакви съвети няма да му помогнат. Още по-малко пък от разни идиоти, които ни занимават със себе си за слава и пари.

Неговото поведение е пример, как не бива да се държи един мъж - участва в долнопробно риалити, целува се с 18 от момичетата, знаеше за агресията, а излъга после, че не разбрал, обясни се в любов на една пред цяла България, след това бил другата..

А с женската, която накрая спечели, ама "не била за него", няма проблем, а? Хем разбрала, че "не си пасват", хем вместо да се откаже, до последно се бори и се прави, че го иска, че да натрие носовете на съперничките си, а после изведнъж чао.

Мисля, че той на нея каза Чао, не тя на него. Правило номер едно - не се занимавайте с боклуци дори за пари (участие риалити) Без значение пола.

Според мен руската бръмчалка го е натирила. Мустакът й се точеше. Но рускинята не пуска лесно. Нямаше никакви скъпи подаръци, които поиска: нито часовник Ролекс, нито чанта Шанел, нито диамантени обеци. Накрая и пръстена с диамантите не й даде и тя го е изритала. Тя е алчна и меркантилна, той е стиснат и беден. И се оказаха, че не са един за друг. Но що нея избра и я направи победителка тоя льохман едва ли някога ще каже. И така съвсем отхвърли всякакви съмнения колко е тъп и неориентиран този разбирач от жени.

Чух, че ще става говорител в Българска телевизия, след това казаха, че за артист също може, а сега - ПИСАТЕЛ. Ти да видиш, какъв "талант" бил???

Пенкелер...където се вреди. Иначе е много посредствен и празноглав.

Да паднеш от смях. И този прописа. И дали ще има кой да чете. Впрочем, при 80% дебили много е вероятно.

Виктор милото. Сигурно всяко изречение в книгата му ще съдържа две думи от които едната ще е "мило".

Радвай се че си роден красив. И да не пропускаш тренировка, внимавай с контузиите да не стане като с каяка.. При жените така или да радва окото или ума. Ние които стимулираме ума нямаме твоите проблеми. Кофти е да си пешкир на вмирисани скумрии. ха ха

За жените е важна дебелината на портфейла. Външният вид, душевните качества и интелектът са само пожелателни.

Е, чак пък красив ?! И то след толкова подобрения като присадена коса и изкуствени зъби, заучени пози и репетирани пред огледалото погледи, рехав мустак, къси крака и широк задник... Ако пък беше останал натюр, плешив и беззъб... Качи го на една каруца и не можеш го разпозна сред другите каруцари. Или да кара автобус Чавдар...дападжия.

Не е страшно, че поредният малоумник ще издаде поредната малоумна книга, пълна с клишета. Не е страшно и това, че кифлите с пилешките мозъци ще я купят. Страшното е това, че тази помия ни се натриса като култура на поведение от повечето медии, включая и от "любимия" ни дирник.

Това ще да е книга със съвети към любителите на маймунската шарка.

Супер, ще я купя и ще я подаря на Муцката, сладкииии...

на фона на моят 30 годишен семеен живот няма как да приемам съвети от един...ерген.Само брака ми е продължил повече години отколкото е неговата календарна възраст.Нека пише , но не да дава съвети на хората,защото няма опит в тези неща.А и писането не е за всеки.По-добре да подобри образованието и общата си култура , защото има доста бели петна.

Това е като да вземаш съвет от девствен сексолог

+ 100000000000000

Как си личат истинските Мъже, на които плочки не им трябват, за да впечатлят другите, а разчитат на качества, на интелект, на отношение към жената, към любовта, към брака. Обичайте се и бъдете много щастливи ! Знам какво е и благодаря на Бога !

Че тоя миндил може ли да пише, че чак книга щял да издава. Абе, вие въобще имате ли връзка с главния си мозък, та занимавате народа с такива отрепки и парцали?

Със сигурност пише с правописни грешки.

Ергенът ни учи как да останем ергени. Колко мило. :)

СМЕШНИК

Виктор, ти си измамник. На всички казваш едно и също и нарани половината, защото просто не си честен.

Аааа, той се има за голям джентълмен, чак се почувствал длъжен да учи другите и да им дава акъл.

Човека имаше избор от 22 жени и накрая не успя да спечели никоя. Книга за какво ще пише? Как да си останеш ерген ли?

Дърпай бе кавал

или да си довърши обучението, или на малка матура! Пък после да ходи където си ще и даже да пише /вече ще може/. Не му ли стига надникът и тримесечният курорт плюс гърлите, толкова ли го е закъсал? Някъде тук хишеше, че бил изкарвал луди пари.... Чудех се на кого мяза , с извинение се сетих - малко на Боб Фос от прочутия филм.....Май го пунтира, с брадичката, перчемчето, гримасите....То и един друг нашенец се прави на холивудски актьор, ама си патим ние останалите, да не стане пак така?

Браво Викторе, евала Стоянов, пич си та дрънкаш, още си търкаме клиторите при спомена за тебе

Всека нощ си миех путката и я парфюмирах , оставях вратата отворена, белким се излъже да ме яхне, но не би.

Момчето не е глупсво, не е грозно, не е подлец, но игра ролята ба опитен курвар, защото му бяха трапосали 22 уруспий

Точно пък тоя е и глупав и подъл, че и грозен...

Много мило.

На теб розата ще ти я връчат като в сцена от филма "Ъндърграунд"

По точно продуцентите на предаването ще дадат на някоя пенсионерана учителка някой лев да скалъпи някой парцал. Тая пластмасовата пайнер принцеса надали знае от коя страна се отваря книгата

кой ще е авторът?

Значи едно дърто мекере,което не си е анамерило жена на млада възраст, ще съветва… мухахаха Съвет към издателите да отпечатат книгата на тоалетна хартия поне за нещо да става

Вече всеки втори малоумник книги издава….

Абе момче , ти можеш ли да се държиш мъжката ?!?! И вземи прочети поне 10 книжки . На женски акъл не се връзвай и те не знаят какво точно искат . Живота ще те учи, ама много ще теглиш .

"да покажете отношение, като й подарите това, което е казала, че иска". Може да озаглави книгата си "Фабрика за търкиш дилайт". Т.е. ако не и подариш това, което иска, връзката е под въпрос. Много грешна представа, за това как се градят отношения. Напротив, или НИЩО материално не и подарявай (в началото), или дай-нещо много специално от себе си, БЕЗ да я питаш, например ако рисуваш и подари картина, ако си ходил в Замунда и подари зъба от лъва, с който си се бил и си му изкъртил ченето, ако си краставичар и подари най-голямата краставица и т.н. И ако не докоснеш правилната струна и не ти пусне пичка, значи нещо не е наред У нея-минава се на друга. Тази схема с подаръците тип "каквото тя иска" води до: той и купуваше винаги каквото тя искаше, докато само един път и отказа. И тя го напусна.

Плюйте колкото щете, но шмекера се отеба, изкара два месеца като бей в харем и получи за това 100 хилядарки

ДНЕСКА КИРО С МИНИСТРИТЕ СИ НАПРАВИХА СНИМКИ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА РУСОФИЛА КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА В РИМ. ( КАКВА ИРОНИЯ) ... А НЕ ОТИДОХА НА ГРОБА НА ВОЙВОДАТА ИВАН МИХАЙЛОВ " ВАНЧЕ" ... КОЙТО Е ТОЧНО ДО ВАТИКАНА ...???? .... СИГУРНО НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ Е ПОГРЕБАН БАТ РАДКО ?

Suveti?????!!!!Tozi tupak????!!!

Ебати злобните коментари и всичко това написано от мъже, които уж не гледали такива тъпи предавания. Жените не са толкова злобни, както мъжлетата с малки пишлета и големи кореми. Излагате се, пичове.

Предполагам тази книга ще споделя богатия му собствен опит с успешните връзки?

Едва ли. Нито има опит, камо ли пък богат. Просто поредните му лъжи и измислици. Тоя мускул живее в някакъв свой филм и не излиза от роля. Просто много американски бози е гледал, завалията.

Гроздето кисело май, а?

Той първо да си намери половинка, пък после да дава съвети... Аман от нереализирани дърти пенкелери и дървени философи с неустоимо желание за слава и мегаломания.

Тоя мишок наистина има и налудничава мания за величие.

Пич, звънят ми на телефона и търсят Виктор постоянно. Дай да го оправиме това!? Вече и жена ми и скъпата и третата звйнят и не мога да ги вместя.

шматарок си,викторио.

Интересно...празноглавец изложил се пред цяла България и дори и телевизионният формат не успя да му намери жена ще ни учи как да се относяме с половинките си...

Ще пише книга,която продукцията му е написала.След което ще вземе и кинтите.Ама не той.Като е подписвал договор,да е мислил.Сега продуцентчетата ще забогатеят,а той ще лапа пеперуди.Ама така е,като си глупав и алчен за лесни пари

Още в началото се издъни. Пробвано е, най-разумния вариант е дай-пари или гифт-карта, тя да ходи да си купи каквото си избере. Често жените сами незнаят какво искат, днеска едно, утре друго, връщат по 5 пъти и сменят в магазините. Ако говориме за ваканции, тогава се мисли и за двамата. Най-голямата глупост е мъж да подари на жена ваканция да отиде сама с приятелки. Изключение може би са цветята и неща, които 100% харесва (но пак е рисково)

Обезкосмено мъжле питащо мама за мнение злеееееееее

Мъжка кифла.

Аман от войнстваща посредственост и голи амбиции !

бъдете скучни колкото можете, те сами ще ви напуснат