Коментари - Ерик Робъртс: Големият брат, който откри Джулия Робъртс за голямото кино | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Емблематичен актьор, наистина. Не съм сигурен дали не беше и един от главните герои във филма "Най-добрия от най-добрите" , беше популярен екшън през 90-те.

Много готин мъж! И прекрасен актьор!

Много готин актьор. В доста филми съм го гледал и е винаги удоволствие. „Влакът беглец“ разбира се е шедьовър, но горещо мога да препоръчам „The nature of the beast" aka "Bad company", в който си партнира с Ланс Хериксен!

Хнвв

Super

Окончателен анализ с Ричард Гиър, игра мъжа на героинята на Ким Бейсинджър. Кратка, но запомняща се роля

Толкова е готин и характерен......! Май имаше нещо там, някакви неразбирателства с малката сестричка с голямата уста, не си говореше с брат си както Анджи низвергна великия си баща Джо Войт. Дали е характерно в техния бранш и свят, не се знае, но Ерик си е свършил работата и каквото е зависело от него, другите да му берат колая щом са се самозабравили. И прави впечатление, че не се блъска с лакти напред, не ламти за оскари и блясък, някакси минава по килима елегантно и ненатрапчиво - който забелязал - забелязал! Чудесен, да е жив и здрав! Много напомня на нашия човек - "глас" Васил Бинев, не ви ли се струва? От един тертип са.

Легенда на киното от 80-те и 90-те. Има твърде много положителни роли. Но каквото и да играе, се превъплъщава в героите си. Един от любимите ми артисти. За разлика от сестра му.

на този актьор е, че е изключително продуктивен. Според световната филмова енциклопедия IMDb той има участия в 616 (шестстотин и шестнадесет) филма, като около 50 от тях в момента са в процес на завършване. Според мен това не е мерило за високо качество. Колкото до Джулия Робъртс, тя има само 67 филма, между които Хубава жена, Линия на смъртта, Версия Пеликан, Сватбата на най-добрия ми приятел, Теория на конспирацията, Нотинг Хил, Булката беглец, Ерин Брокович, Усмивката на Мона Лиза, Отблизо, Яж, моли се и обичай и още много, все филми от висшата лига.

"Оркестър без име" - оригинала. Млада, тъпа, дърво. Филма го направиха другите талантливи млади артисти играещи тийн музикалната аматьорска група. Джулия нито певица на рок група, нито проститутка може да играе. Докато брат и е докоснат от Бога и има харизма. На тези години са те търсят и молят за 50 филма....говори за качеството на филмите. Където главния положителн герой не може без подкрепата на такива артисти, както Робъртс, за да стане филма.

Хладнокръвно, по едноименния роман Н Труман Капоти, жестоко превъплъщенние

си се объркал. "Хладнокръвно" ("In Cold Blood") е филм на реж.Ричард Брукс от 1967 год., но Е.Робъртс не играе в него.

Такива значими литературни произведения обикновено са филмирани по няколко пъти. Само за самия Капоти има няколко филма, последно два с Тоби Джоунс и съответно Филип Сеймур Хофман. А с Ерик Робътрс е този https://en.wikipedia.org/wiki/InColdBlood_(miniseries)

Според Уикипедия този е един от хората с най-високо IQ на планетата.Един от най-умните живи хора на планетата.

Добра кариера, макар в настоящия момент сестрата да е по-по-най. До края на миналия век си спомням как се събирахме специално да гледаме VHS-s с негови филми вечерите през уикенда. Гангстери, тупалки, доста по-префинени и интересни от мутренското родно ежедневие по онова време у нас...

Джулия Робъртс е уникално безмислена актриса. Като изключим “Красива жена” няма един филм, който да си спомня с нея. Брат ѝ и той като нея - посредствен актьор, с незапомнящи се роли...

Явно не си гледал класиката "Ерин Брокович", за който печели "Оскар" за главна роля.

Да, прав си. С изключение на тези два филма...

И "Стоманени магнолии". Има и друг Оскар. Джулия Робъртс - една от най- добрите и добре платени актриси в Холивуд. Добри сме като хейтим.

Tova che si tupunger e tvoi problem.

Жив и здрав Ерик! В "Специалистът" със Сталоун и Шарон Стоун също беше добър.

Голем пич е ,мафиотските роли му отиват!

Никакъв спомен нямам в кой филм съм го гледала, но беше много красив, харизматичен и магнетичен. Сестра му е "слаба" ракия в сравнение с него.

Аз едно време го гледах в жена на честта

Тенкюююю! През цялата статия, до Вашия коментар, все се мъчех да си спомня, кой беше филмът, с който той ми направи страхотно впечатление. Много хубав актьор.

Сега кравите недоклецани тука ще почнат да го режат, че бил дъртак

Страхотен актьор, какви мазни, гадни персонажи изигра. Супер запомняща и отличителна физиономия има.

Абе баш в черния рицар не е кой знае колко голяма ролята.

Честито Ерик, ти си супер