Коментари - Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майната им.Нали станаха евродепудати и щеха да оправят държавата,нали нечистоплътния Слабак всичко знае и може.За затвора са цялата им фамилия само да ми паднат.

И правнуците си отживяват от захлебеното през комунизъмът. Като че ли бе вчера, когато връщайки се от лекции видях невиждан мравуняк пред народното събрание. От любопитство погледнах. А там била дошла "Демокрацията": малко любопитни зяпачи като мен и останалите здрави като бикове "демократи" в невиждано скъпи костюми. От импровизирана трибуна СКУДОУМСТВАШЕ Петър Слабаков. До днес не мога да си обесня защо го бяха сложили там като катунарска мечка. А Отляво ми, от балкон на Студентския дом, се беше Явил като Спасителят Желю Желев със стадо брадати влъхви. Такава Инсталация не съм гледал и в най-модернистичните театрални постановки.

А Ернестинка кога ще ражда и тя?

Мммм...едни нанизани, че бабата, че дядото, че дядото на майката на майката, че майката, че чичото на майката, че...мбря!!! Обаче за бащата на бебето нищо не се знае. Така че язък ;)

нека има повече деца в българия .

Нека повече българи изписват България с главна буква.

Еее с европейската заплата ще има да глезе внуците

Всеки си глези внуците според възможностите и това е нормално. Така че не злобейте толкова. Пък и съвсем скоро на всички ще им се наложи да глезят внуците си с еврозалпати.

Тия бебета в инстаграм станаха като домашни любимци. Толкова ли е трудно да се порадвате без да качвате снимки, без да пишете фермани колко се обичате, а да запазите тия моменти за себе си. Ебати извратения свят

Оооо, я не се превземайте толкова. Вие да не би да нямате купища снимки сложени в албуми, в пликчета и в какво ли още не, които навремето сте разнасяли нагоре надолу - я в работата, я при приятели.... където се сетите. Та едва ли сте си опазили хубавите моменти само за вас. И незабравяйте, че за "извратения" свят, вие сте отговорни, просто защото това са вашите деца и внуци.

Бебето пуши ли вече, че да го включим в някоя реклама ?

Не но ще е с пелени с калашник но ще цоца евра

Да са живи и здрави те, детето и цялото им семейство. А иначе Андрей лаеше по ЕС, лаеше по Европа, ама накрая отиде там, па взе че му харесА, май

Честито!

и здраво!

Този опростачен алкохолик още ли е европейски депутат?

Е и?