Коментари - Ева Лонгория: В Холивуд няма равенство между половете | Лайф.dir.bg
назад

Ева Лонгория: В Холивуд няма равенство между половете

Актрисата наскоро направи своя режисьорски дебют

Обратно в новината

Коментари - Ева Лонгория: В Холивуд няма равенство между половете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мъжете и жените са еднакво ценни в живота. Феминизмът уби женствеността и отблъсква мъжете от НЕжените.

Тексиканката, мурваланка седнала да мисли :) Равенство трудно може да има някога в каквото и да било и всичко е супер субективно. Защото една топ-актриса взима да кажем 5-10 милиона за филм. А в същото време в Холивуд и ЛА живеят сигурно 500 000 или 1 000 000 мъже актьори , които взимат по 5-10 000 долара на филм. Е КЪДЕ ТИ Е РАВЕНСТВОТО мургалесо?

Аз кандидатствах за работа в НАСА и адронния колайдер, обаче ме отхвърлиха. Сега ще рева, че са расисти и всички там политически коректни думички. Как може такова нещо, ами нали и аз съм човек, що за дискриминация?!

ниска, трътлеста , грозна , ако я минеш с пароструйка и ще се оплаши от нея човек. Пластичните хирурзи могат да бълват такива като нея по 5 на ден. Защо ли е решила , че става за режисьор , може би заради конкуренцията от новопроизведени звезди - актриси и това че вече не и предлагат високоплатени роли .Когато на пазара има голямо предлагане от определен продукт - нормално е цената му да е по-ниска

Някои имат пи.ки, а други - п...и. Голямо откритие направила.

Явно знае, че е направила тъп филм и започва отрано със защитната теза: "Не филмът ми е тъп, а 'щото мразят жените в Холивуд". Аз не се сещан някоя актиса насила да са я карали да става такава, пък после Холивуд бил лош... Ами ходи работи като касиерка в Уолмарт, щом смяташ, че нещата са различни!

Нормално е да няма ,защото не са равни.

Ами няма равенство м/у половете защото м/у половете няма равенство.