Евгени избира между две от най-близките приятелки в имението

Вечерните коктейли ще протекат по нови правила, но дали те ще бъдат спазени от претендентките за сърцето на виртуоза?

Обратно в новината

Коментари - Евгени избира между две от най-близките приятелки в имението | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не знам това предаване в какви времена е било одобрено, но е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО сексистко. Как така някакъв мъж ще избира измежду 25 красиви момичета??? Кой е той??? Бог ли е? Буда ли е? Султан ли е?Един пергиш измежду 25 красавици??? Откъде накъде??? Да са 25 мъже и 25 жени и да се избират, иди-дойди. Ама така??? Прибрали някакъв за султан и му събрали харем хубавици, брях!!!!!! 100 години еманципация и накрая - султана с харема и всеки ден различна одалистка да нацелува. А пък по отношение на днешните "ценности" очаквам БХК да съди предаването, в което няма нито един гей, нито един транссексуален, нито един небинарен, изобщо не знам как е допуснато такова предаване в ефир през 2023 г. Другото: всичко е сценарий, примитивен, понеже "форматът" е американски, а те, както стана ясно, са примитиви, общуващи и възпримащи света около себе си на изключително ниско ниво. То е видимо, че момите и господарят на харема говорят с подадени фрази, очеизвадно е просто... Толкова изкуствено, изцяло режисирано, при това от човек, който няма литературни заложби и е далеч от реалността, живеещ си в собствения розов пашкул. Например, сценката "какво искат жените", на Щерева явно това и се вижда топ интелектуална тема!!! Момата, на която беше възложена ролята не се чувстваше добре да рецитира тези думи, които бяха нелепи, извън времето , в което се разиграва сцената: "когато жената се връща от еди къде си, еди къде си, ИЗМОРЕНА ОТ ЗАВОДА...?! Я пак??? Помни Ванчето Щерева, че някога баба и работела в завод и плякнала и завод в картинката. Знае ли Ванчето, че заводи в БГ отдавна няма, м???? Още малко да беше турнала и една шивачка-многомашинничка или доячка, преизпълнила петилетката! Ужас!

В Америка едновременно тече и Bachelor, американския ерген, който не си губи времето в много разговори, като Генчо, а ебе и гони. Вчера изгони руската евррйка след като се видя с родителите и и я наеба

Този ерген психически тормоз над Елена, смачка й егото, докатк вдига на пиедестал тъпа егойстка. От друга страна, разбрахме, че и той е егойст. Пълна отрепка, с недостойно поведение.

Шматки с претенции и дни недорасляк.

ЕРгени прилича на обрасъл муджихидин, и вероятно е много свестен и талантлив, но е нисък (повечето дами стърчат над него). Формат “Момата” ще е много по-забавен.

Дано скоро да спрат да излъчват тоя филм на ужасите с актьори-мистрифулки.

Една жена попитала своя гуру: - Учителю, защо многоженството е добре, а многомъжеството - не? - Виж, - казал Учителят, - представи си, че имаш 5 чашки и наливаш в тях чай от 1 чайник. Харесва ли ти това? - Ами да - казала жената, - харесва ми! - Ето, виждаш ли! А сега си представи, че имаш 1 чашка и наливаш в нея от 5 чайника. Така харесва ли ти? - Ооо, даа, дори още повече ми харесва, Учителю! - Патка! - креснал й Учителят - Такава притча да ми съсипеш!...

Предполагам, че ако Ергенът целуне Жаби... ъъъ Габи... тя ще се преобрази в изящна принцеса, като в приказките.

От всички там, ергенът ми се струва най-много не на място. Гледах един епизод, т. е. по-скоро го слушах, защото цъках и на компа през това време, ама мернах жените и момчето. Та момчето хич не е за това преаване.

Що не сложат за ерген ,някой обикновен младеж на заплата,на смени в някой завод? Една мацка няма да остане в предаването!!!

ти го каза сам - обикновените младежи са на заплата , на работа. Кой шеф ще ги търпи три , четри месеца да си веят гащите по снимки за телевизията в работно време? :)))

Само да не избере Наум Шопов :)

Една тройка с Валерия, Айлин и Джия.....

Да вземе и Пам да е меринджей тоест да режисира кой какво да прави...

Абе защо не ги кани да споделят леглото му вечерно време!?!

споделят си леглага (и с тези от екипа) като стой та гледай :-) жулят се като за световно.

И тази година хич не му е лесно на ергена....хич!

Ае тука няма една нормална ве Оправяй се брат сам се набута!

Измъчена работа. В природата е противоестествено толкова много жени накуп, и всичките закъсали за мъж, да не дава Господ!

Никоя от тези не е там, защото е закъсала за мъж. Там са да се рекламират

Всичките са закъсали за мъж. Те изобщо са крайно закъсали! Друг е въпросът в ролята на какво им е нужен мъжът - оплодител, спонсор, PR и т.н.

от махалата на столипиново (най-голямата популация на подобни елземпляри на балканите )

Какъв е тоя афганистанец на снимката???

ми как какъв - ерген е!

ПИПО

Абе въобще има ли някой който да гледа тази идиотщина?

нещо не хваназ замисЛът на това нещо - прилича на срещи м/у извънземни от 3 вид

Завалията ....

Шоуто налага един доста просташки модел на поведение между младите. Направо кърти ефира от фалшиви отношения и абсолютна егоцентрична показност.

Нищо не налага шоуто , просто показва реалния днешен модел на поведение на младите - ок, добре, на една част от младите, при това доста голяма част. Даже спороед мен пред камера се въздържат що годе.

На този защо му е необходимо да му избират жена по тв? Не може ли сам да си избере? Всъщност 80 000 са си пари. Толкова струва и излагацията от това #@@#

Естествено, че може! Направено е за пари, за "шоу".