17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега?...... Тая песен ще я пее само това сексуално недуразумение ?..... Сещам се за едно парче на Контрол "Пой ласточка пой"

Най-доброто изпълнение е на Миро!

Да прочета тази статия, дори не знаех, че някой друг освен Миро я изпълнява тази песен Таз Пиронкова луда ли е? Единствената причина тази песен да се наложи е Миро. Втория вариант е просто безличен Третия някакво грачене Чакаме четвърти в стил " Я елате пиленца при батко" То пилета , гълъби все пернато!

... и възкръсна като феникс от пепелта... Евгени, де... Той и певец бил... Не знаех...

тъпа песен тъп изпълнител

Тъжно е да се лишават и без друго масово потиснатите хора от една красиво изпята песен... Изпълнението на Миро е магнетично и нежно, изпълнено с много красота, какъвто е и текстът...жалко е да се лишава Светът от финото звучене на песента в негово изпълнение.

В интерес на истината - хубаво пее. А дори не е певец...

Във великобритания тази титла върви заедно с определена земя. Много обеднели лордове разделят примерно 1000 декара фамилно имение и прилежащата обработваема земя на по 1 кв.м. имот. После продават по интернет за по 100-200 паунда 1 кв. м. земя, заедно с титлата. Това естествено във Великобритания буди присмех и съжаление, но в другите дръжави, които не са запознати с местното законодателство, купувачите могат да се представят като лорд, граф, виконт и т.н. напълно законно. И така се произвеждат от един 10 000 лорда. Потърсете в интернет - има много оферти. Оттам-нататък един изпечен тарикат и роден артист(не казвам измамник) с тъжно детство лесно може да пробие във висшето общество. Като вече го е правил в България. Като прибавим и принадлежността му към гей-мафията нещата стават не толкова трудни, колкото изглеждат. Тоя вече наистина има сериозни контакти в Мъгливия Албион, макар и на средно ниво.

Ето и линк, малко завиших цената. За 54 лв. можете да станете лорд като Евгени Минчев, титлата включва и 5 квадратни фута земя. Ако искате и съпругата ви да е лейди - 79 лв. Заповядайте: https: // www . lordtitles.co.uk/collections/lord-lady-title-packs/

И най-важното: Our title packs and associated title rights are based on a historic Lord of the Manor title and have no connection to The House of Lords or British peerages. Т.е. Господар на имение(Lord of Manor), каквато титла си е купил Генчо, не е Peer или Member Of The House Of Lords: https: // www . parliament.uk/site-information/glossary/peer/ пп: Моля, махнете интервалите, за да заредите страниците.

Като чета коментарите и си викам "Ама вие гледахте и клипа?" Защо си причинявате това бе хора!? И защо по този начин се хващате на тази въдица и изкуствено вдигате рейтинга на този? Утре ще се изпъчи и ще каже, че клипът му е има стотици гледания само за 1 ден. Иначе за песента - жалко е, че автор и изпълнител (Миро) не се разбират. За успехът на песента са нужни и двамата. Вярно че авторът е най-важен, но ако Миро не я беше изпял, едва ли песента щеше да добие такава известност като сега. Дано се разберат след време, защото така губи и песента и публиката.

Беше хубава песен. пп: А дъщерята на баща си да не си въобразява, че като е написала една хубава песен и е с фамилия Пиронкова цялата държава трябва да я храни до сетен дъх.

Възможно ли е да има по-противна личност от тоя т. нар. "лорд"?!

Ами....възможно е!!! И това е Евгени Минчев!

Тоя ,освен няколкото години ,кога е въртял ръчката на трамвая ...какво ДРУГО Е РАБОТИЛ ,че демонстрира такъв стандарт ,че и ..."ЛОРД"-някакъв си станал ? А ? България ще пропада, докато се лансират такива ,с която е пълна страницата на Лайфа.... А останалите с разните му тикви, кауньи, калинки и Ръбъли-непоръбени...

с млади български момчета? С цел обмяна на мисли, ласки и флуиди? Каквото правеше и у нас?

Тъкмо вечерях но ми се доповръща.

Не го бива особено като певец. Никакво чувство няма.

тоя като пее вместо "гълъбо" се чува "налъмо"

Лорд??? Не мисля!

истински русофил..ха.ха

Имам плакат на Евгени Минчев в спалнята в цял ръст само по цървули от агнешка кожа

Цървулките са от нещавена свинска кожа Имам и автограф на него Плакатът ти е фейк

Да беше се ограничил само с цървулите - за предпочитане са без пълнежа си, ама щом те влече :)

да не ме влече Влече ме и то много - като го покажа (плаката) на тъщата и не ми говори с месеци. Е ся прав си че цървулките без съдържанието по-добре изглеждат ама кво да се прай

това нема ли да миряса най-накрая

Нема.

Сигурно преди да запее е врътнал няколко свирки, за да се смажат гласните му струни, както и за сексуално спокойствие преди потресяващата изява.

С уважение и респект към Вида, но едно парче е добро когато има химия между автор, аранжимент и най-вече изпълнител. Както се видя нито едно от последвалите изпълнения не може да достигне чистотата и магията на изпълнението на Миро. Съжалявам за неразбирателството но да отнемеш една такава песен от изпълнителя е харакири за автора.

Много хубаво изпя песента! Чуден глас! Ти си номер едно педерас!

Luna0102

Той заради микрофона, само да внимава да не го глътне.

Помиярът Евгени Минчев е толкова лорд, колкото циганина Кирил Рашков е цар.

Господи-"лорд"!? въобще знае ли милата ни журналистика кога,как и на кого се присъжда това звание...........Евгени и ЛОРД!!!!!!гОСПОИ СМЕШНО Е,ПОШЛО Е А ИНАЧЕ-ВСЕКИ СИ ИМА ВКУС,МОЯТ НЕ ПОДКРЕПЯ ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА еВГЕНЧО

ДИР, много розово го давате !

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Хич и не мисля да наливам вода в мелничката на този съединител и да си замърсявам ушите с пошлото му пеене на тази иначе хубава песен.

Още едно доказателство че до каквото и да се докосне гейзер го освинва тотално Жалко за хубавата песен така жестоко изнасилена от този ...... хмммм...... индивид

Напоследък е модерно , всеки да прави това което не може ! Интересно е , че и публиката не става , щом го слуша !

де'т са вика, и една лъжица екстракт от редовно разпорван г@з е достатъчна да съсипе цяла каца с мед. В конкретният случай - хубавата песен. Ако съм на мястото на Миро, ще си обуя най острите обуща, с най твърдият възможен връх и с прав и премерен шут ще забия върхът на шпицарата във бежовият салон на ватманът-аристократ!

Започвам вече да се чудя кое е задължително-един педераст да е певец или един певец да е педераст...

Генчо не е педерас, флексабилиен е!

Ужас...що не си гледа педерастлъка, ами се занимава с неща дето не са му при сърце/дупе

Това вече няма да е кавър, а гавър.

няма такъв фейл

Не ми хареса, може да го вземат в Пайнер, ще прескочи летвата там ;) да се сравнява с изпълнението на Миро няма никакъв смисъл !

Колкото и да се напъват не могат да надминат първата версия на Миро. Ама нека се пробват, няма лошо...

Това с напъването е .... Абе може да се насереш!

Миро направи най-истинското изпълнение на песента, направи я популярна и сега, който и да се опита да я изпее няма да е същото, защото точно тази песен още от първия и тон се свързвса само с един певец и това е Миро. Не знам и не искам да знам какви са им отношенията на Миро с т.нар. авторка на песента, но явно и тя е пожелала да бръкне в кацата с меда, а Миро като по-умен е отстъпил....