Евгени с неочаквано решение по време на поредната Церемония на розата в "Ергенът"

Новите два епизода на романтичното риалити ще бъдат изпълнени със страст, интриги и невиждани до този момент обрати

Обратно в новината

Коментари - Евгени с неочаквано решение по време на поредната Церемония на розата в "Ергенът" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плюете го ама няма разлика от surviver и други подобни игри, едни и същи драми. Тук поне има радост за окото и ония малкия силикон постояно пуска лафове.

Интелигентните мъже не са мъжкари, те са само за компания, за приказки, за подаръци и за пари, за здрав секс са простаците, дървеняците, чукундурите… природата дава на едните повече мозък, а на другите само здрав кур. Затова интелигентните и хитри женин се омъжваме за интелектуалци, а се ебем с простаци- любовници.

ама като почне да те кара да ходиш гола по улиците и да заговаряш непознати - що не идеш

Интелигентните мъже не са мъжкари, те са само за компания, за приказки, за подаръци и за пари, за здрав секс са простаците, дървеняците, чукундурите… природата дава ба едните мозък, а на другите здрав кур. Затова интелигентните и хитри женинсе бенич за интелектуалци, а се ебем с простаци- любовници.

Ще си имаш дете-чукундурче, хаха! Аз харесвам интелигентни, но и да изглеждат добре. А не селяндири примитивни. А теб явно не мозъка те води, а хормона и при това изискванията са ти примитивни. Е, то себеподобните се привличат...

Крайно време е ер Генчо да престане с разговорите, разходките, опипването, лиготенето и целувките, време е да започне да ебе, жените са перманентно подмокрени и ако не бъдат ебани ще започне хистерията им. Хистер е матката, която ако не бъде напълнена с мъжко семе побърква мозъка…

У ля ляяя. С такива предавания се затъпява усилено. Съжалявам оженените, защото жените им ги карат да гледат такива простотии!

Ужасно тъп Ерген. Виктор поне беше мъжкар, въртеше ги. Този не може и дума да обели, ужасно скучен, не може да предразположи жените, супер дървен и недозрял. Слаб сезон!

казваш по-добре тъповато ограничен мъжкар отколкото тъп интелектуалец :)) Има известна логика за естеството на риалитито:))

Много мило!

Това предаване прилича на нескопосано сутеньорско средище. Това не е възпитателно за децата. Изкрирява им представите и ги обърква емоционално

Не си прав! Това предаваме може да бъде гледано само от дете, заставено от баба си. А тя обстойно ще му обясни, къде греши ергенът и с какво се излагат момите. Ерго, възпитателно преживаване.

Това предаване не е предназначено за деца. И друго - чакайте вие телевизията да ви възпитва поколението, пък после защо младежите са... не особено възпитани и грамотни.

Той няма ли да ги инфлуенсва?

Ако човек гледа това извращение ще остане с впечатлението че сегашните мъже са абсолютни педали , а женската част е основно от тъпи , безмозъчни проститутки, които кълват само на блесна/разбирай едра банкнота/. Жалка работа.

Колко пък трябва да си тъп, ако взимаш това предаване на сериозно.

Като гледам този брадясал педал се сещам за един виц.Попитали радио Ереван защо псевдо интелектуалците носят бради или мустаци.Радиото отговаря-защото са чували , че около половите органи е прието да е окосмено.

Тази педерастия не ли свършила още..........

Всички знаят, че ще я подари на водещия.

Престанете, ергенът се омъжи!