Коментари - Калканджиева: Моделите ни излъчват простота | life.dir.bg
назад

Калканджиева: Моделите ни излъчват простота

Шефката на агенция „Визаж” Жени Калканджиева не спести критиките си към българските жени, които според нея наблягат твърде много на определени части от тялото.

Обратно в новината

Коментари - Калканджиева: Моделите ни излъчват простота | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази статия трябва да се озаглави: Безразборни неща, казани от Жени. Няма никакъв смисъл!

"познавам всички мутри...президенти..." Какво е общото между мутрите в БГ и президентите на БГ?ИМАТА ОБЩ НАЧАЛНИК ,създател чиито интереси те защитават.И това не е СЪЗДАТЕЛЯ...

Стою

"...професионалните модели не излъчват секс, а простота." Т.е. не стават за бардак ли, щом не излъчват секс?... И всъщност простота, или простотия излъчват?

СТИГА толкова за простачките Жени,Паунова и Михайловна.Еднакви са.

Оставете всичко, ами тази статия за какво е? ... как познавала еди кой си и какво не правела... самата статия не е въобще съдържателна и едва ли има някой, който да е изненадан от това, което е казала...

Доколкото виждам, тук само два дебила с голи гърди , а може би и задници, защитават оФцата на снимката, позволила си да дава оценка на българската жена само защото е протежирана от типове с много пари и малко акъл . Само два плоски задника защитават държанката на селяците от Смолянско-значи все още има надежда!

Упреквам мръсните ти думи,които си позволяваш.Ти падна по ниско от Жени.Писах против нея,но ти ми промени мнението!!!Имало и по прости от нея!!!

на двата задника Паунова и Михайловна.

Тази вечер под два от най-обективните коментари -на Д-р Паунова и на другарката Михайловна има само минуси, т.е болшинството от коментиращите са умствено кастрирани , със замътен от мерак поглед по оФцата на снимката и натежали от семенна течност тестиси.

Д-р Паунова Вие пишете невъзпитано и засягате личното достойнство на човека!!!Другарката Михайловна преписа чужди коментари и интересно от къде и напраскаха плюсовете.Извинете,но нямате право на това и ДВЕТЕ!!!

Приемам упрека като покана за диалог. А не ви ли се струва че не е много възпитано една съдържателка на бардак "компаньонки" за платежоспособни мераклии с увиснали топки , без каквито и да е доказани интелектуални заложби да дава оценка на българската жена?

Жени,да беше написала излъчват - Естественост или Неподправеност или нещо подобно,но Простота...предизвика много лоши коментари.

Ти ли ма, мутренска повлекано, алкохолизирано междукрачие, изтърсак от Люлин Запад, замогнала се фльорца благодарение на факта , че парите в БГ умишлено се раздадоха на простаците, ти ли си позволяваш да даваш оценки на Българската жена? Знаеш ли колко никому неизвестни българки с качествата на Райна Кабаиванска, Стефка Съботинова, баба Тонка, баба Илийца , д-р Паунова се борят да оцелеят, защото такива като теб усраха всичко в БГ.

Защо ли мутрите не харесаха теб?

язък ,че си докторка!!!Доктора няма право да клюкари и да пише простотии.Егати...

Простотията е поръчкова - както и цялата чалга, прост народ се контролира по-лесно. Част от "журналистите" (в БГ истински журналисти няма, тези, които могат да бъдат просто нямат работа) следват простотията по инерция, може би си вярват, че така достигат по-широка аудитория (чиста глупост разбира се).

Малко след като излезе от вип брадър даде едно интервю и каза, че не познава Маргините и дори не ги е виждала. Журналистката се учуди и тя каза, ами да, просто никога никъде не сме се засичали. А пък сега май се е засякла с тях. При всяка възможност тя казва, че е много честен човек и никога не лъже каквото да, и струва това. За нея истината била най-важна. То е ясно, че е излъгала тогава, но поне да помни какво лъже, иначе става за смях

Не помни момичето, защото е било пияно , когато е спало с Маргина.. Какво толкова има за чудене?

Излъчват не простота, а простотия! Първичност и елементаризъм в огромни дози!

Самата простотия наречена Другарката Михайловна се появи.

Другарке от другите коментиращи!В случая ти какво излъчваш?

Така е, това е истината. Прастащина навсякъде, и не само сред манекенките а сред цялото стадо.

не е простотия.

Другарката Михайловна преписа.Само,че гледай и сега плюсовете.Хм мноого интересно.

Странни и разхърляни опити за изказване на мисли.

Жени може да е всякаква, но е права. Вече всяко второ момиче се нарича модел. Николета, Златка, Моника и тем подобни. За да си модел трябва да си над 1,70, слаба с дълги крака, без пищни форми и еротично излъчване. Естествена, без никакви корекции. Това се търси навън. Истинските ни модели, които са успешни навън, са никому неизвестни. Известните са псевдо модели. Просто жалка пародия.

Дори за чужбина трябват 1,75 и нагоре...затова ми беше много смешно, когато Ни Ло казваше как работи в Италия за известните модни марки. Тя сигурно няма 1,60. Кой ще я наеме с тези къси крака и силиконови ци.и Пълен смях. Нека си вярват момичетата, няма лошо.

и двамата сте прави,но...мисля че бъркате модел и манекен за моделите няма изисквания за ръст,понякога и за тегло...зависи за какво ги снимат и с фотошоп може да се направят корекции на снимките при манекените е друго, те показват дрехите наживо

Скъпа, не простота, ами безгранична такава струи от теб. Аман от мутренски проститутки, които мислят, че има какво да кажат.

Произхождам от бедно работническо семейство... Това част от автобиография ти за членство в БКП ли е?

То па ти нали много сложнота излъчваш......

Не "простота" , а "простотитя" !

Другарката Михайловна преписа от теб и се изпъчи./по горе/

нарича и министър председателя "мутра", като останалите. Колко добре го познава? Отблизо, по-отблизо? Това са интересни въпроси! Тя ли го е казала или е свободен преразказ на журналистите?

В България всяка жена, която си изкарва хляба с п..ка от кварталната к*рва до скъпоплатената компаньонка се представя за модел или манекенка. Всеки мъж, който се занимава с престъпна дейност се нарича бизнесмен. Жени поне е красива и умна жена, то другото и за нея е ясно, но се отличава от масата изчадия, пълни със силикон, хиалурон, ботокс и каквото се сетите още.

Умна?!?!?

Баси алкохолизираната нашмъркана наркоманка и мутреса... тръгнала акъл да дава в делириум тременс

аз нищо не разбрах от това интервю, нито една свързана мисъл не сте написали

Всичко разбрахме, но такъв е живота за съжаление или за радост, човек не знае:-))). Но живота продължава и създаването на децата също.

someone

права е. прекалено големи устни и гърди с пластични операции придават излъчване на проститутка. повечето жени от източна европа имат много добри гени и красиви, изваяни лица, но прекаляват с грима и разголването, което води до загуба на финес и проститутско излъчване. едни от наи-красивите източно-европеики са полякините - от тях има като принцеси с голяма естествена красота, изваяни лица, красиви руси коси и сини очи.

... дали правят хубав секс като ... нея! ха ха ха

ей я полша къде е ... иди и си вземи ...

по-добре болна, откокото недоволна.... Сериозен ти е комплекса!

Попрочетох коментарите. Всичко написано по долу не е конкретно само за нея. Аз не съм я виждал, не съм я срещал, но имам за нея добро мнение до момента поради това, че мой колега я беше оценил високо. Искам нещо да попитам тук пишещите: как така Калканджиева стана известна? Има много хубави други жени, защо не преуспяват?! Какво е това, което дава на един много повече, отколкото на друг! Какво повече има в нея, което се цени толкова много! Ако познава въпросните господа, и общува с тях, то те явно са интелигентни и й импонират, или тя се примирява щом дават пари. Но защо ще й дават пари и ще й помагат?! Защо?! За мен е необяснимо.

А Дарина Павлова с какво превъзхожда другите жени, че има пари? Ха сети се. Същото е с Калканджиева, само че не се е омъжвала конкретно за един.

Много тъпи въпроси и безброй красиви неизвестни жени! Е, и? По своята логика трябва да ги познава всеки или нещо им липсва, щом нямат славата на въпросната персона? Кой на кого импонира... са прекалено дълбоки разсъждения за това да се наведе или разтвори краката си една жена като нея...

Жени е постигнала всичко с труд, макар и в чаршафите на мутрите, затова те я възнаградиха и направиха мадам на техния публичен дом ВИС(ш мас)АЖ.

Тя тия работи ги разбира я колко проститутки върти!

... дааа

Хубава *ичка, но за голямо съжаление стана известна чрез мутромафиотите, омъжи се за глупак и пройдоха, а заслужаваше много повече понеже беше хубава и умна

... дааа, едните за пари, а въпросния "пройдоха" за еб*не

То и ти мадам Канканджиева не правиш изключение от правилото за миски, моделки, фокдиви изобщо бг хайлаф

Простота може да означава естественност,непосредственност,първичност и т.н,,а те си излъчват най-откровена простотия....

Каква новина, и по какъв начин е поднесена само! Какъв изящен изказ! И как изреченията плавно преливат едно в друго! Алоу, списващите Дир-а, малко от малко поне дръжте някакво ниво! Съвсем изпростяхте, трагедия!

.. няколко жалона около може да се развие разговор. ето на: "гърди и устни" и това е признак на простотия. не съм съгласен! Може да е с големи гърди и пак да се е*бе хубаво. Може да е с големи устни и пак не й стават свирките

КАКТО ГО Е КАЗАЛА,ИЗЛЕЗЕ,ЧЕ ПРЕЗИДЕНТИ,ПРЕМИЕРИ,МУТРИ ,СА В ЕДИН КЮП.

Хаха, и аз това забелязах. Трябва да се признае, че с възрастта Жени Калканджиева е помъдряла ;)

Усти и цици си слагат тия дето искат да си промотират дупетата ако ме разбирате, нещо като очилата и ръкавиците за заварчика - помощни инструменти.

Простота или простотия

простотия а не простота. простотата е съвършенство...обикновено, със сигурност неразбираемо за попрището което визира:)

За устните и гърдите е права... Особено устните на повечето са нещо средно между смешни и отвратителни... А иначе тя си беше високо платена компаньонка... Всичките си успехи дължи на мутрите, но всъщност тя си ги е платила...

Това каква е всъщност Калканджиева е без значение. Факт е обаче, че през годините сравнително се е разграничавала от масата, винаги е била различна и ествествена, силна и пряма жена. Факт е още, че е права за "нашите" модели. В световен мащаб такива жени които изглеждат като Николета, Моника, Светлана, руси, черни Златкии и безброй още подобни същества, не се наричат модели. Не могат да разберат, че лице с лек грим , гърди без силикон, коса без екстеншъни е много по-секси от техния смехотворен вид!

Не е истински пряма. Като я питат дали модните агенции са бардаци тя винаги отрича.

Чакай сега - има или няма значение каква е? Защото първо казваш, че уж нямаЛО, а после изтъкваш колко естествена, силна и не знам каква още била... Айде първо изясни на себе си какво искаш да кажеш за една компаньонка, а после пиши. Освен другото е и продажна - по нейно време един крокодил си купи титла и се натресе в бг пространство. Айде няма нужда...

Ама аз какво съм виновна, че ти не разбираш какво съм написала.Казала съм го много ясно, няма какво да си изяснявам. Бивша манекенка съм от Визаж, знам каква е Жени и какви са повечето манекенки и знам още, че никоя не я карат на сила да си ляга за пари.Всеки сам решава какъв да бъде, какво да прави, дали да прави секс за пари или не. Това обаче не променя други негови качества!

"Жените в България са устни и гърди Познавам всички мутри Не се притеснявам от възрастта си Аз съм от бедно работническо семейство" Баси праволинейната мисъл. Тая на колко питиета е, та излъчва такава простота?

Поздравления!Много точна самооценка!

Калканджиева излъчва простота.

Абе, възможно ли е на тая да й бъде "накърнено доброто име"!?

Така е. Интересно ми е ако напишеш нещо срещу някой престъпник, трафикант на органи и убиец дали пак ще ти изтрият коментара с аргумента,че си му накърнил "доброто име"?

Зависи и от етноса.

Каквото и да напишете за нея, тя е единствената ни неподправено красива Мис.

Може и да е била горката, ама ще да е било доста отдавна

Според мен Жени е абсолютно права. Суетата и бездушието прозират дори и през най-излъсканата визия. В повечето случаи корекциите, особено на млади момичета и жени са потресаващо неестетични и неестествени. Само с красота не става... трябва и акъл. Излъчването в една жена е много важно за цялостния и вид. Ако то липсва, остава лъскавата опаковка без съдържание. Всичко е въпрос на личен избор:)

много си готина бади такава много годиние *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.