Коментари - Еволюцията на Анджелина Джоли – от готик кралица до елегантните силуети | Лайф.dir.bg
назад

Еволюцията на Анджелина Джоли – от готик кралица до елегантните силуети

Актрисата никога не остава незабелязана, независимо дали е на червения килим или извън него

Обратно в новината

Коментари - Еволюцията на Анджелина Джоли – от готик кралица до елегантните силуети | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не я харесвам?! Питам се, но не зная, обаче излъчването и е някак вулгарно! Дори рядко гледам филми с нея! А Братко Питко е толкова безличен и бездарен! Как така им се прави непрекъснато реклама?!

много безвкусна жена - съдя по съдържанието на татуировките, по и избора да имаш стадо вместо семейство, по дружбата с Хилари, по темите на режисьорските й опити... И ужасни ръце клечки с изпъкнали вени. тези, които се напъват да я описват като красавица, нека видят коя е Моника Белучи, например. То май всяка италианка от телевизията е по-хубава от тази.

от средата на 90те до към 2003-2004, най-красивата жена в света. Коментари на педалчета, които й намират кусури , не важат, те харесват мъже , искат мъжка ласка На Анджелина джоли като млада да й намериш кусур СИ ЕБАТИ ПЕДАЛА То лице устни, цици, задник, тяло , излъчване , очи абе всичко й е топ, всичко

то ако беше толкоз хубава, Брад Пит нямаше да избяга (Кой бяга от хубавото?) и дълго да стои ереген

Първо на брад пит брат му си пада по млади мацки Второ това че е красива, изобщо не значи че става за семейство и цял живот По едно време там имаше здравни проблеми, съответно направи си операция и оттам нататък полудя, вече е станала яко чума Брад Пит напълно го разбирам защо се е чупил Мандръсъл е здраво кога е трябвало и после - да се оправят всеки с МИЛИОНИТЕ си :) , да не ги мислим

От готик кралица, до лице на сатанизма.

Kalin

При нея няма еволюция а деградяция каято я превърна в едно зблобно и зависливо същество

на всеки разумен, нормален човек още отдавна е пределно ясно защо небинарните, третополови сбърканяци бъркат думите деградация с еволюция. но те още си въобразяват напълно реално, че можеш да си смяняш пола според ситуацията или да си слагаш или махаш циците според ролята в сценаза на пропадналия холивуд и неговите "ценности", които не струват колко ланската шума, но още зелена. п.с. не вервам заглавието да е някаква висша форма на самоирония все пак приматите не са дееволюирали до тази степен, до която са "еволюирали" джололитата ...... Бог с нас

В БГ нищо не ви харесва бре! Ако е дебела дебела била, ако е слаба сопа била! Чак на нея и намерихте кусури. Ама искам да ги видя вашите моми! Според мен само силиконки защото в БГ ако не е изкуствено не се харесва.

Тя направи филм за войните на сърбите и от тогава русофилките я мразят.

Отдавана съм забелязал, че тези мъже, които смятат Путин за красив, не харесват Анджелина Джоли... Интересна зависимост...

Откакто преди 20 години се превъплати твърде неубедително в Лара Крофт, за някаква нейна роля да сте чули нещо?

По-подходяща е думата "падение".

По скоро от секссимвол до токсичен демон.

Еволюцията и е от актриса, участваща предимно във второразредни филми, в откачалка. И за съжаление много млади момичета си надуха устните за да приличат на нейните джуки, мислейки, че е много красиво.

Не мисля ,че има положителна еволюция, ако изключим масивния Фотошоп. Естествено, че тоалетите са прекрасни, но те прикриват младо тяло, което прилича на скелет. Най -добре се виждат ръцете, пръстите и са жив скелет с кожа. Беше хубава, сега технологията оформя,това което вече не е така.

Тоалетите, да, промяна има! Но това което се забелязва също от показаните снимки са и годините, които неуморно вървят напред. Да, не са и оказали критично влияние, но кое-къде се прокрадва! Да е здрава и щастлива и и пожелавам красиво и и разумно да има възможността да остарее и нека това не е скоро!

Еволюция? От уникална карачка към татуирана вещица илюминатка. Мно голяма еволюция. След младежките си роли в култови филми, какво е изплюла освен пиар за ционистката кочина?