17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ензим разграждащ нишестето какво общо има с месото ве, кауни? Нишесте в месото ли има, ве? Ензимите се създават с ХИЛЯДОЛЕТИЯ в човешкото тяло при живеене на едно място и земеделие. Такива са ензимите разграждащи алкохола. Българите пием двойнопрепечена ракия за удоволствие а монголите се напиват от притиснала мляко - кубик. Именно защото нямат из има за разграждане на алкохола. В Монголия е грях да се обработва земята. Днес е особенно важно в англосаксонския свят на етикетите на зърнените продукти да пише ....колко ГЛУТЕН съдажат. Защото именно глутена се разгражда от ензимите създадени в тялото на ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ НАРОДИ за ХИЛЯДОЛЕТИЯ. За англосаксонците и робите им глутена е ОТРОВА. Затова българите не можем без хляб(глутен), Защото от неолита отглеждаме и се храним с дива пшеница- лимец. Млечнокиселата българска бактерия е основата на храненето на българина. Не-само киселото мляко, но хляб, месни продукти, кисело зеле и трушии, вино ....всичко това е благодарение млечнокиселата бактерия. Тези храни на основа КВАСЕНЕТО превръщат българите в гиганти в сравнение останалите народи непознаващи млечнокиселата бактерия и зърнопроизводството. Чак в средата на 20-ти век тази бактерия е модифицирана генно и тя може да живее извън Балканите. Оттогава Света се храни с кисело мляко. Не месото а зърнопроизводството и зърнените храни създават от звяра човек и дълголетник. А маймуните, особенно шимпанзетата, ЯДАТ ЖИВОТНИ с удоволствие. Месото е част от храненето им.

За alpha amylase-trypsin инхибиторите чувал ли си? А знаеш ли, че със започване на консумацията на зърнени храни, в т.ч. пшеницата са започнали и хроничните заболявания при хората преди хиляди години. Това е документирано още в Древен Египет.

Интересното е какъв ли катаклизъм е принудил човекът да тръгне да се храни с трупове? Защото както и да го наричаме - шунка, луканка, салам, то си е труп - обезобразен и добре балсамиран.

Щото е вкусно и много по-лесно и бързо осигурява на човешкият организъм това което му е необходимо... Природата си знае работата.

Алоо, веганчето - всичко живо се храни с трупове! Трупове на растения стават храна на тревопасните, трупове на животни-храна на хишниците...Ти живи ли краставици ли ядеш?

На мързелааааа.

Официалната версия е че дъвкателните мускули на човекоподбните които, след горски пожари, са започнали да се хранят с печено месо с течение на времето са отслабнали, това е довело до по тънки черепни кости а това е способствало за увеличаването на мозъка... Случило се е преди около 950 милиона години;)

Не е верно, месото е вредно и земята е плоска, живеем в купол и правителствата ни лъжат !!! САМО ВЕГАНИЗЪМ !!!

skromna35

Доообре!