Евродепутат, комисар и посланик посрещнаха Лили Иванова в Брюксел

Тази вечер примата ще изнесе бутиков концерт в една от най-престижните зали в Белгия - Flagey

Обратно в новината

Коментари - Евродепутат, комисар и посланик посрещнаха Лили Иванова в Брюксел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бабата пак е хванала някакъв гей да я обслужва и да я вози.

Подмазвачи :)

Палто от бяла лисичка брррр..ужасно. иначе Лили е прима

Примата на българската музика е Паша Христова. Замина си на 21г и остави над 40 шедьовъра. А Таковица е бездарна държанка на Столетницата. Лиляна Иванова взима пенсия от МВР в длъжност ПОЛКОВНИК.

Ако ме питате, присъствието и на колега е препоръчително (дано не се наложи), предвид субекта на посрещане. Да знаете - Неведоми са делата Божии!

че е посрещната с респект - заслужава го. Ама нямаше ли кой да ѝ каже, че това кожено палто е доста неудачен избор за държавите в западната част на континента.

че е пристигнала "примадона". "Събитието" е само за българския плебес.

Страхувате ли ме? Всички сме ДПС Шиши

ДПС е проект на Москва.

Тая нашта брюкселската комисарка конкретно кат й гледам фейса ми мяза на дебил. Лилито е велика с таланта си! Нея винаги ще я помним и обичаме за разлика от дебилката-комисарка и оня плешивия турски бастун от Кючюк Париж(най-вероятно с основно образование до 7-ми клас).

но в сравнение с "новата мода" тази жена, колкото и да е стара (а за някои хора дори морално остаряла), все пак тя е в ПЪТИ повече за предпочитане спрямо 90 % от новите "талантливи" джендьри и тем подобни жени с бради или мъже с червило и лакирани ноктенца на краченцата. Пожелавам й да е е още дълги години с нас, жива и здрава.

Пич, тия джендърите, с брадите и прочие са нищожна част от населението. Все едно като наш Азис у нас.

Много ви е зле москалската пропаганда бате. А нещо за онова голото парти в Масква дето всичкото джендър и курволяк се беше изтипосало в специални костюми или без такива?

Е тях Путин не ги ли прати на фронта, там имат нужда от солдати, че повечето укрите ги избиха.

Евалата на дамата. А Аз си позволих преди повече от 25 години да я определя като вече остаряла за сцената. Браво и да е жива и здрава.

Там по линия на този т.нар. Европейски съюз толкова много некадърни БГ-дебелеосерци-паразити без професия се изхранват и препитават, че направо не е истина. В центъра на София им построиха цяла огромна сграда като слънце - било представителство на Европейския съюз. А иначе по темата - Лили е велика! Тя радва вече поне 4 поколения българи за разлика от гореспоменатите дебелосерци!

Харесвам палтенцето на Лили, но подозирам, че е направено от естетвени кожи. В Европа отдавна не се носят такива палта, на това не се гледа с добро око.

с мазната усмивка не беше ли, който продаваше нашите национални интереси на северомакедонските макаци ????

Физиономията на хлапето на заден фон, дето се е опулило на втората снимка, казва всичко за цялата тази сценка.

Смърди на нафталин, стара комунистка браво бе страница

Нас Червеното знаме роди

Тоя плешив колега много мазно изглежда... олицетворение на думите посланик, евродепутат или комисар-