Елица и Стоян ще ни представят на Евровизия

Българската национална телевизия чрез вътрешна селекция избра Елица Тодорова и Стоян Янкулов да представят България на песенния конкурс Евровизия 2013.

Обратно в новината

Коментари - Елица и Стоян ще ни представят на Евровизия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Въй, какъв лош "кисмет"...

"Една от причините да бъдат избрани е, че те са най-успешните изпълнители представили България на конкурса." Това значи ли, че ще участват със същата песен? Факта, че преди си представил хубава песен, която ти е донесла 4 място значи ли, че сега какво то и да изпеят, ще е достойно за участие? Поредна недомислица. Дайте песента и тогава ги класирайте.

На Евровизия се цени иновацията, а в изпълненията на тези двама наши любимци няма иновация по отношение на този конкурс. Много сме назад с материала, няма интелект в промотирането на България. Вероятно, защото по принцип има недостиг на тази компонента в обществото ни. Няма хитрост, няма подход, има дебелащина и посресдственост. Не че Елица и момчето не са умни или не са кадърни, просто редът им мина, след като други вече бяха спечелили 2005 с етно иновация и нашият опит беше вече прочетен вестник за следвашия конкурс 2006.

ПОРЕДНИЯ ПРОВАЛ. ТО БИВА, БИВА БЕЗДАРИЕ ????????????

ми така де, освен тъпаните, разкрачването, бюстиетата и виенето, кво друго?

След миналогодишния кошмар - облечена в "златни" одежди Софка от маалата вие на сцената - тази година и магаре да изпратят все е прогрес.

е не е баш така, митре. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ама тия едно и също пеят бе тупат по тупана и мучат.

А бе Пипи,ти като слушаш чалга не ти ли е едно и също,но я слушаш.Това си е стил в музиката Всеки си има стил и всеки си харесва определен стил

песнята се казва / дум така /така/така , право във путака хихихихихи и после митрелелелелелелеле малелелелеле

И я имам нова песен: "Дум така, дум,дум,дум,дум дум така така ;тара ду дам, тара тата ду дам, иии х.йййй.

мисля че е грешка те да ходят на евровизия, добри са, но са еднотипни, няма какво толкова да предложат различно

пак ли те? няма ли други?!

има ама селяндурите трътлести в тв-то ...

Малийййй, пак излагация.... бе няма ли изпълнители под 40 с прически поне от 90-те???

Ти да не си импресариото на Азис и ходатайстваш за него?

Олеле! Че на тия всички песни са на една мелодия.

Eлица и Cтунджи се представиха много добре през 2007 . Bъпросът е дали ще представят нещо по- различно от вода.преди 5 години беше впечатляващо да излязат с тъпаните и с песен с фолклорни елементи. от тогава насам обаче видях и друга песен с тъпан и бурановските баби. Bсичко зависи от това дали ще покажат нещо новаторско. лена не постигна успех при второто си участие.

евровизията не е конкурс за новаторство и песен. Това е политически пасквил, парад на суетата и комплексарщината и перачница на пари от най-висока класа. Представи си, Англия дори и Бийтълс да пратят сега с Let it be, пак ще спечелят някои циганори, я от армения, азърбеджан или туркменистан. Така, че не се връзвайте ами си гледайте кефа. Междувпрочем, сръбската песен миналата година беше много готина.

То хубаво, ама да не пресолим манджата. Смешно емалко да пращаме същите.

Смешно,смешно,но имам познат във вътрешната комисия,за предварителна селекция-отговорът е-НЯМА добри песни и певци!

ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ....КАК МОЖЕ ДА СЕ ГОВОРИ ЧЕ НЯМА ДОБРИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ...ПЪЛНО Е С ТАЛАНТЛВИ МЛАДИ ХОРА...АЙДЕ ВЕЧЕ ДА СПРЕМ С ТОВА САМОКРИТИКУВАНЕ И ДА ДАДЕМ ШАНС НА НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ!!!ПУУУ АМАН ОТ ВРЪЗКАРИ ВСЕ ! И РАЗБИРАЧИ ПО ФОРУМИТЕ

Не обиждайте моля българите в чужбина, никой не слуша повярвалото си циганче. Аман от чалгари !

аъде стига бе малоумници те са единствените които стигнаха до 5 то място *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стоянчо е професионалист, но от тая нищо не става !Някой съблазнител ще и пълни гушката с европари!Няма ли край............?

Да бееееее , аз от миналата година знам, че Елица ще ходи...

Пак ли тъпани бе!? Не са интересни, даже са дразнещи!

А кой, бе? Софито ли?

Само софито ли е в тая държава?

Освен чалгарите, има колкото искаш талантливи изпълнители ама не им се дава възможност!

am4i sa6to zabravihti Sofito Marinova, bre?! taz nabedena koza!

Стига изхабени лица. Толкова ли нямаме талантливи млади певци? Най добре да пратим Лили Иванова!

Недей да иронизираш. Нямаш представа колко бихме били близо до успех с Лили Иванова!

Колкото Англия , със старият 75 годишен Енгелбърт Хъмпърдинг ! Последно място ,ако не се лъжа за Евровизия 2012 ! Беше мега звезда през изминалия 20 век ! Недей !

Къде е онази селянка Невена Цонева да изпее една хубава песен на Евровизия? И глас и визия има мисля. Стига с тези Елици и Стоянчовци. Вярно,добре се представиха,но имаме други добри млади таланти. Проблемът не е певеца,проблема е че няма композитор, който да сътвори една оригинална песен. Това е.

ТОЧНО! Няма ли качествена композиция, никакъв певец не може да спаси положението. Все едно някакъв скапан филм с лош сценарий и режисура да стане касов, само защото в него играат добри артисти.

толкова ли няма кой да отиде - аман от тия

Е, АЙДЕ СТИГА БЕ .... АМАН ОТ СЕЛЯНИ ГРОЗНИЦИ , НИТО ПЕЯТ,НИТО СТАВАТ ЗА НЕЩО . САМО НИ ИЗЛАГАТ

Доста интересно и показателно, че и двамата говорят от свое име и в единствено число?!...

Бравоооооо!!! Тази наистина са истински МУЗИКАНТИ !!!! много се радвам !!!

Ей това вече е истинска манджа. Много се радвам.

....тумба-лумба,тумба-лумба,Митрееееее....... трудно се печели с такива твърде специфично-национални парчета, ама все пак е по-добре от квиченето на онзи непризнат кастрат.

А, при тези изкривени правила на Евровизия е съвсем естествено, че на първите места винаги ще бъдат страните с най-голяма емиграция в Европа - Турция, Русия, Украйна, Полша, Румьния.., а на първо място се слага песен , по правило най-тъпата през последните години - важно е страната, която желае следващото домакинство да плати достатъчно на "организационния муши-тет" , или евентуално , където им се ходи следващата година на същите мошеници . ПОните ли , че песента на Стунджи и Елица "Вода" беше безаплационно на първо място в И-нет класацията на хората от цяла Европа , но на самото състезание избраха безликата песен на сръбкинята (някой да си спомня още тая песньовка?) - щото европейците се чустват още гузни дето разрешиха на американците да бомбардират една безащитна страна , а на 2-3-4 място бяха руснаци, украинци и турци - с най-големите емигрантски диаспори в Е-па. И чак на 5-то място беше най-хубавата песен - нашата, защото безпристрастното мнение за "най-добро" винаги е измествано от корупцията , войнстващата наглост и агресивността на многобрйното стадо ! Затова , смятам , че тогава правилният, едиствено достоен , показващ самоуважение и чест ход беше Българиа да откаже да участва следващите години в това пошло шоу (в никакъв случай състезание). Този израз на обида щеше да има много по-силен отзвук у новите ни партньори-приятели ;-) , отколкото да си седим мирно , като послушни новобранци пионерчета , пардон, скаути около лагерния , пардон , скаутския огън ! .. УАУ (в оригинал - WOW ! ) ..

И този конкурс отдавна се предаде на вечната и единствено вярна максима : Интереса клати феса! Същите икономически и (гео)политически спекулации , които контрлират европейски и световни първенства (не само футболни!) , изборът на домакин на олимпийски игри , раздаването на Оскари и други престижни маждународни ( а и национални) награди ; изборите на Мис-ки - свят, вселена и още 'нам си к'ви, фигурно пързаляне , художествена гимнастика , та дори и присъждането на Нобеловите награди - особено порно-наградата- "ЗА МИР"! хахаха .. "Да продадеш Олимпиадата" .. та Батето , лека му пръст, беше най-невинния сред онези акули, които са измислили тези подкупни схеми и изборът на Катар за Световното по футбол 2022 купен дори на президентско ниво !? Vive la France !

Е пак ли?

Догодина на Олимпиадата в Сочи викам да пратим Катето Дафовска.

и вероятно това ще е правилното решение ......

Пак ли бе?

една певица, мъничка с божествен глас, която заслужава да отиде на Евровизия, но за съжаление е възрастна! А що се отнася до Елица и Стунджи-изпращат ги, че те са единствените български изпълнители взели 5-то място на Евровизия, дано имат успех!

3ащо да е възрастна, след като конкурса е за песен , а не за мис? Hаи-възрастният участник от швеицария тази година ще е на 9з години.

Аман от тази дребна и нещастна селянка! Да и имам самочувствието, без покритие!!!

Браво ,слухът от преди 2седмици излезе верен ! Не е лоша идеята да пратят отново тях . Желко Йоксимович се яви два пъти ,като изпълнител (2004-"Лане мое",2012-"Ние любав ствар") и един път ,като автор на музика за Босна и Херцеговина (изпълнена от групата "hari mata hari- lejla") ,с което постигна едно 2-ро и две 3-ти места,добър е ,нали !!! Много силни авторски песни могат да променят геополитическия закостенял вот, като пример Румъния -2010 ! Друг пример Альоша от Украйна -2010 ! Мое скромно мнение ,като старателен и дългогодишен наблюдател на Евровизия ,че имаме изопачена представа ,каква е добрата ,подходяща музика-песен за този конкурс . Не ме разбирайте погрешно ,имаме хубави песни , но едни искат да е по-жива ,денс ,техно ,европейско диско,румънско диско,хм...!? Защо тогава Румънците не участват с тяхното диско,замислете се !?Трябва да се мисли за златната среда и пример за това е Желко Йоксимович за Балканите . А къде сме ние,дори не дадохме една точка на Румъния -2010 ,които се явиха с красива кантиленна песен в стил попденс- италианска естрада ,е ,станаха 3-ти,не е зле..! Нека пожелаем успех и добро представяне на Стунджи и Елица ,дами и господа ,смятам ,че имат не малък шанс ! Лично аз ,все пак съм тъжен ,защото съм лишен от възможността да ви представя новата си песен ,която дълго пазя за този форум и работя по нея вече шест месеца ...

Брей, те още нямат песен, ама са спечелили. Ами ако не направят никаква песен? Или ако някой успее още по-хубава да направи?

Много добра идея е отново Елица и Стоян да бъдат на Евровизия!!! Комай те са най-добрите, като бисер в торта сред останалите музикални дейци!!! Вярно има и други като тях, много малко, но това е елита, той е малоброен, за разлика от плебса!!!

Ех, криза! Тая година никой не си е платил за да го пратят на конкурса.

Hародът го е казал наи-точно: "веднаж стомна за вода, втори път стомната се чупи."

На третият път се чупи

Най-известния българин в чужбина, Азис, може да спечели тоя конкурс от воле, но нали некадърниците в БНТ са забранили най-популярния стил в БГ, чалгата, и затова всяка година се провалят. Тоя смешен конкурс е толкова елементарен за печелене, но идиотите в БНТ могат да съсипят едно 5 мин. обръщание за Нова Година, камо ли един конкурс. Явно и тая година пак ще се провалят. Веднага да се спрат всички държавни пари за БНТ!

изказването ти май е някакъв майтап.

Nina

не знам, съвсем съм объркана! и не от избора на нашите представители, а от самият конкурс! през последните 10 години вече дори не знам какъв е регламентът - дали политичестки, дали географски, дали финансов!!! не мисля, че вече наи-добрите печелят! нито наи-новаторите, нито наи-хараресваните!!! дано и вие сте на моето мнение! все пак наивно се надявам, че някога може да стигнат и до нас!!! не искам да критикувам нашите представители, защото и чуждите не са по-добри! жалко за надеждите и емоциите - накрая винаги остават излъгани!

Всяка година България номинира и изпраща очевидни дебили на този европейски конкурс. Малко е да се каже, че някои хора в България подценяват българската и европейска публика с тези селекции. България не е частна фирма на шепа самозабравили се дейци със съмнителна музикална репутация, които методично се опитват да закопават името на страната ни. Този ресторантски дует от снимката с азиатско-тихоокеанските си изпълнения може и да подлъже част от българската публика, но европейската - не. За справка - виж предишното им участие.

Дааа - предишното им участие - най-доброто ни представяне досега - 5-то място!

Що бе 10 място също не е зле?

Много се радвам, че точно ТЕ ще ни представят! Мислех даже да не гледам Евровизия тази година, но заради тях си промених решението. Да попитам несъгласните - кои по-точно са младите и надеждни съвременни изпълнители, които щели да се справят по-добре? Може би разните му там крисковци, дивни или орлиновци? Не ставайте смешни! :))))))))

деер

Помисли, защо не можем да измислим нов атрактивен продукт? Имаме ли още сиво вещество в България? можем ли да си планираме кампанията в Европа без да завиждаме на избрания колектив да ни представлява????

Той Орлин ходи вече - 2004 г...

деер

Предизборно мероприятие!!!!! Защо е необходимо!!!!! Не ги подкрепихме тогава! Нито с реклама , нито с готовност да приемем победата с последващ ангажимент за организиране на следващата Евровизия!! Защо сме толкова плоски сега? Това да не е БГ ТОТО- 2 пъти едни и същи числа????

оправи си пълния член в началото на материала. Непрякото, а и прякото допълнения не изискват такъв.

Добър избор, но не мисля, че сега ще повторят предишния си успех, от 2005 година, когато финишираха на 5 място. Вече се изтъркаха. Трябваше да ги пратим предишните години, вместо излагациите Миро, ромката, цвилещият Краси или пък Йоана от Дийп Зоун... Както и да е. Поне се надявам на оригинално и готино парче. Но съм на мнение, че България отдавна трябваше да преустанови участието си в този напълно безсмислен и политически конкурс.

Много ги харесвам! Пожелавам йм успех!!

Браво, добър избор! Стига с тези "човекът-вой" или чалгенско-мутренски напъни да излагат България по света.

гарантиран неуспех...но пък тази гарга ще искара някой лев...стунджи не е останал без ангажименти