Елица с кукерска маска на червения килим

На церемонията по официалното откриване на "Евровизия" 2013 в Малмьо представителите на 39 държави дефилираха по червения килим пред насъбралото се множество в центъра на града.

Обратно в новината

Коментари - Елица с кукерска маска на червения килим | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Успех на наште

Хич да не я сваля, с нея изглежда по-добре

Найс, а?! За който помни Мисия Лондон

стил и самобитност представят нашите участници с много любов и талант - това е напълно достатъчно за такъв форум.останалото зависи от възможностите на оценителите да признаят тези достойнства!

Мелодията става, макар леко да са откраднали от ритмите на датчаните от Сафри Дуо... Иначе текстта е под всякаква критика...

Тая простотия, наречена "фестивал на евровизията",дето нито е фестивал ,нито има музика,а просто е един тъп цирк,дето и ние си даваме парите е крайно време да престане да същектвува

и аз мислех, че не струва, ама вижте другите... британците направо са за смях с тази стара берта. гърците ме кефят, баси педофила са извадили, а италиянците от толкова талантливи певци, някакъв дет' квичи като нашия човек 'уста'. айде успех на елица и стоян!

Мен пък най-много ме кефи гръцката песен: "Alcohol is free", само да променят малко текста: " Everything is free in the EU":)))

Абе кога ще разберем,че не сме за Евровизия? Колко пъти още трябва да се насерем?

Глава си с маска накичи - * да не личи.

Музиката на песента не е лоша. Ритмична е. Гайдата е уникална. Текста не ме кефи, ама на Евровизия никой не разбира български. Живея в Брюксел и ако според тазгодишния регламент мога да подкрепя Елица и Стунджи, ще го направя. Все пак представят България и имат нужда от подкрепа. Иначе, наистина, това май не е най-добрият избор на песен.

браво така и трябва

съгласен съм

Най-сетне някой да напише нещо нормално

С тази песен ще бъдем първите които ще бъдат изгонени от сцената посредата на изпълнението.

ТУП ТУП ЦАКА ТУ ТУП

Cъжалявам, но и перо в д..... да си забоде, песента не струва.

това не са избори за парламент или мис свят бе българино/ко или китаецо/ко

- Помогна ли новата маска за разкрасяване на жена Ви? - В началото - да, но после се напука и падна.

това за твойта жена ли е?

Успех на Елица и Стунджи!Дано се представят достойно и класират на челна позиция.

Не й трябва маска, а плътен воал.

абе по-добре направо чувал :):):)

Тя физиономията и на кукер ,защо и е да слага допълнително бутафорни атрибути ,като маски . Дано поне да не ни освиркат на евровизия с тази псевдопесен и с подобна изпълнителка

За да не я заподозрат!

По-добре те от колкото смотаните чалгаджийки.Успех.

Успех на българската песен. Елица и Стунджи са най-успешно представилите се български участници. Всичките им песни са на основата на българския фолклор ,който е уникален. И няма нищо общо с чалгата от миналата година.

И гола да се съблече и като Баба Яга да се представи (няма да й е трудно) - с тая просташка песен по-напред от 23-то място няма да мръдне!