"Евровизия" 2019 няма да бъде в Израел?

Новината идва броени дни, след като организаторите на Евровизия посъветваха фенове да не бързат да купуват самолетни билети до Израел

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога повече евровизия

Махнете го тва чудили ще от страниците вече!

чудилище!

Защо ни занимавате с псевдо конкурси!

за някои, които сега установяват, че Израел участва на европейски конкурси и спортни състезания - къде спахте до сега, честно? И после имайте предвид, че Швеция и Ирландия се противопоставят на конкурса в Израел заради огромната си маса мюсулмански поданици и граждани - това са страни които доброволно вървят към третия свят. Всички вие, които се обявявате за патриоти, но мразите Израел, имайте предвид, че Израел е единствената страна, която реално е щит на ислямизацията на вратата на Европа.

щит сме чували - червен щит

BRCK

Няма толкова безумно тъпа песен. Това е пълна подигравка - трябва да се изтеглим от конкурса и да оставим джендърите да си избират салами и кокошки на воля.

Конкурс купен ,финансиран от сатанинските сили в израел...след кончита салама,финските рептилии, сега ни предлагат чикен по еврейски...подигравка и гавра с европейците и нормалните музиканти ...хора не пишете смси да пълните гушите на мобилните мародери и грабители.

Най-тъпата, безвкусна песен,която пее най-грозната, кривогледа дебелана!

Аз не знаех че Израел е в Европа...

Явно не си много запознат с географията. Лошо, много лошо ;) ;) ;). Черната Златка дава уроци по география. Няма втора като нея по география :D:D:D:D

Сега знаеш !

Това не никакъв конкурс, а скъпа политическа пропаганда! Просто трябва да се закрие!

Най-лошото е, че се финансира и с нашите пари! Този проект черпи средства от т.нар. "вноски" на страните участнички. От българска страна например това не е частна медия, а БНТ. Националната ни телевизия се финансира приоритетно с бюджетни средства, които отиват като вноска после за този измислен конкурс, превърнал се напоследък в пошъл политически фарс! С други думи всички ние плащаме, за да ни предлагат нагло и цинично още от същата помия!

нали е евровизия много либерално да участват и други представители, но трябва да се провежда само в европейски столици

и да се усетите как Йерусалим ще стане столица на света

Той вече е. Обаче на ТРЕТИЯ СВЯТ. Там си му е и мястото

Израелската певица е страхотна! Сложих нейна снимка в мазето - плъховете и хлебарките на пуснаха с писъци от ужас. Само дървоядите още се държат, но съм им обявил, че ако до три не не се махнат, ще им пусна и песента.

Сега и Вас ще обвинят в расизъм, нацизъм, фашизъм, антиционизъм, нетолерантност, сексизъм и др. Моля ако съм пропуснал нещо, да го добавите :):):)

Основното обвинение може ще бъде в антисемитизъм.

Това твойто е точен пример за насилие над животни(и насекоми). Недей така. Имай милост и те душа нолят ;) ;) :D :D