"Евровизия": Премахнаха резултатите от вота на журито в 6 държави заради установени нередности

ЕСРТ „е работил със своя партньор по гласуването, за да изчисли заместващ общ резултат за всяка от тях, пресметнат въз основа на резултатите на други държави с подобен вот", се казва в съобщението

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжи и манипулации на всички нива ! Това е новата действителност! И преди са лъгали , но сега вече става непоносимо

Жалка и нелепа европа, сащ-исаните я превърнаха в клоака и я поставиха в тотална зависимост. А относно конкурса, пълен отпадък, парад на грозотата, гейовете и извратеността.. Победата на украинските беше предизвестена...Дадоха им трохите от сащ-исаната трапеза..

https://www.youtube.com/watch?v=BFWll8yYyWI Има си и дух, и всичко! Обаче...

Всяка крива успоредна на партийната линия е сьщо права. Аксиоми от сиц време

Евровизия е парад на простотията и корупцията! Изпитвам съжаление към хората които си губят времето да го гледат..

Парад е, да...

И какво ще правят сега? Ще броят наново?

безполови хора,дето живеят в славната европа само това им е в акъла.

ами и безгръбначни са станали! Каквото "ги помоли" ФАЩ - и това е!

Бе що се занимавате с глупости. Изобщо не ни трябва следващия път да ходим, а Евровизията да я споменат само в новините.

Как не ви е срам да оспорвате резултатите на най-честния конкурс в Европа? Щом са казали, че победител е Украйна, значи е Украйна! Тука журналистите вече цяла седмица пишат хвалебствени статии, в които ни уверяват колко големи таланти са тия укри. Пък вие да се съмнявате в това?

на румънците, а ако това беше при нас, нямаше и да се "забележи"!

мда но все пак е редно България да не праща всеки който каже искам да ходя. Песента беще скучна и монотонна.

Напълно подкрепям. Колкото и да харесвам групата, това не бешее песен за Евровизия. А по повод на критиките на едни доморасли всезнайковци, че конкурсът не е за рок песни - английската беше мелодичен рок и се класира на второ място (и заради прекрасното изпълнение на живо).

Така манипулират за всичко, особено от 2 години насам! И понеже им минава номера, ще продължат още по-нагло! Ама като населението е първосигнално, защо не! Пропагандата не прави хората по-тъпи, тя поначало е предназначена за по-слабоумните!

Нито дума за страните направили нарушения обаче щедри внушения за това, че Украйна не трябвало да спечели. Реално разликата беше толкова голяма, че и с тези държави и без тях Украйна пак спечели. Обаче руснаците плащат и рашистите реват.

Песента на Украйна не беше за първо място и това не е само мое мнение. За топ-10 - да. За първо място - не. Английската беше в пъти по-добра от украинската рап-чалга.

Kenn1111

Нвсякъде стъкмистика важното е Украйна да е отгоре!Дали в новините от там или даже в една тъпа Евровизия се осират с това

Мда! Слава Украине! А русофилите ги боли Колко точки има Русия? Те не конкурс в Казахстан ще пеят. Спокойно. Не е лошо и там

за украинския народ, откъдето и да е дошла, от вот, от нагласяване, няма значение. То и за слепите е ясно, че не може и не трябва да е подкрепа за сбърканата идеология на укроелита и последователите му, за омразата му към братски народ и чувството за изключителност и превъзходство над него. На времето тази идеология и тези чувства си имаха имена, фашизъм и нацизъм.

Голям рев ххаахах

Тези 6 държави не са гласували за усрайна и сега ги наказват. Вчера Румъния съобщи, че е гласувала за Молдова, но точките й 12 на брой отишли при укро нацистите. Ако военната операция продължи още - световното по футбол ще бъде спечелено отново от укро питеците...

Дори ако укрите не участват в световното.

А това побърква путинофилите тук. Не ми пука кой е спечелил конкурса. Обаче е голям кеф да гледаш как се гърчат рашистите

И какво е Евровизия? - един хитър начин да измъкнеш пари от данъкоплатците, за да организираш нещо, с което да ги манипулираш и да им внушаваш разни джендър-политкоректни идеологии, не допускаш руснаци че нападнали някой си, не допускаш беларуси че помагали, украинци печелят че ги съжаляваме, и къде е музиката, песента къде е, за какво точно е този конкурс? Няма значение дали харесвам или не Евровизия, но не искам да ми харчат парите за подобни идиотщини.

Ооо, горките руснаци! Все са горките Те все са неоправдани. Толкова свестни хора, а никой не ги бил обичал?

не гледаме!

Не е въпроса да "протестираме" като не гледаме Евровизия, а да се борим конкурса изцяло да се премахне, и да не допускаме да го заменят с подобен. Той не е безобиден, това е много вредно облъчване и зомбиране на младите. Длъжни сме да го направим заради децата и внуците ни. Самото допускане до конкурса е по едни политически критерии - за текст, етнос или група лгбт и прочие, а не по музикални качества.

най-добре! Иначе е посмешище за гаргите...

Евровизия е отдавна "превзета" от демократлиберастите, всички разбраха, че това не е песенен конкукс, а политкоректно мероприятие и целта не са възрастните, а тинейджърите, които лесно се облъчват в либерастките идеали, и да, успяват, тези деца са попивателни и не разбират задкулисните игри и това вече е проблем. Другия проблем е финансирането на това облъчване - управниците директно бъркат в хазната и хвърлят едни солидни суми и понеже сме в ЕС не можем да бойкотираме, не можем да не дадем тия пари, накрая си тръгваме унизени щото не се търсят музикални качества, т.е. и най-добрата песен да е ако не е политкоретна ситуацията - участниците ни да са от малцинствата, да имаме важно либерастко събитие у нас или някаква друга политическа договорка, то участниците ни няма да бъдат справедливо оценени. Накрая гласуването се знае от години коя държава за коя държава гласува напр РСМ никога за БГ и винаги за Сърбия и др. Така, че Евровизия не само гълта много пари, но е вредно манипулативно мероприятие и е редно да сложим край не само на нашето участие макар, че правителството го е страх да откаже на ЕС, но и изобщо конкурса да се приключи.Крайно време е.

Аз не дочувам баби , ама много нередности и в ,,Като две кофи лайна,, снощи.

и какви са били "нередностите"? че не са гласували за Украйна

Знаете ли каква е приликата между песенните конкурси "Евровизия" и "Ален Мак"?! И двете са голям цирк!! Ха ха ха!

и всичките резултати да му премахнеш , пак си е първо

Упадък по европейски. Впрочем Европа има своя принос в упадъка на империите. Сега просто е ред на новото фиаско.

Гост лицемер. Не мога да скрия вълнението си колко са принципни. Слава Богу, че не гледам това конкурсче от години.

Аз съм кумански принц който е защитавал деревнята Ростов на Дон!!!

Да ви еба джендерите скопени...

Фронтмена на Кюлуш...

Не трябва да се дават награди по милост! Войната си е война,а талантите са друго нещо.Не може да даваш награда на украинци само защото са във война.

Бахти пародията, Евровизия е за Бройлери отгледани У Крайна....

Евровизия е пълна пародия. Нагласен конкурс за геополитика и пари.

Откакто помня евровизията винаги си е била долнопробна и евтина политическа маша в ръцете на някои западни политици.

В румънските медии се казва, че 12 точки, които те са дали за Молдова са дадени на Украйна. В повечето медии се пропуска къде са отичли точките им. Аман от манипулативни медии. Понякога пропускането на информация дума може да измени контекста на новината

Такова падение… победа срещу съжаление…

Не е от съжаление, а за очаквани бъдещи ползи. Евентуално де.

Като гледам цари пълно единодушие относно т.нар. конкурс. Организаторите дали са наясно що за мнение са насадили у природонаселението от 2000г насам? НЕ на пародийни полит-икономически шоута!

Долнопробен нагласен педерастки и извратеняшки консурс! Сега вече и вота нагласиха ... Добре, че румънците се усетиха. А Украйна се спрягаше от 2 месеца, че ще спечели. Догодина ше е третополов. Все едно съм в залеза на Рим

Нищо не разбрах,Какво ,що и как.Пфффффффффф

Слава Укхраине!

Това е победителят трснсджендър аФстриец . Що не го подкрепяте ? Защото Е недоразумение и грешка на природата съвсем нормално си е да врещи : Длаба украине !! Де гиди пИдали ниедни !!!

ционистите и техните педофил зелени са вкарани в платмасова пустиня! шитни-евреите! няма начин - ще ви ебеме ционисткия нов, световен ред, а вас ще натикаме в ада! защото сте неверници, а неверниците юдео и масони на ротшилд, бил гейтс и сорос никой не ги обича! още по-малко Мюсулманските ми братя. които се сдобиват масово с укараински зеленщини.

Много сладки певци имаше на Евровизия тази година.

А италианските пък бяха точно като за тебе с официалния им гей клип.

Ние газа си спряхме- трябваше да ни дадат второ място!

остава изводът, че цру е вкарало молдова към украина още преди да нашокаме репите на ционистите. цру-ционвизия. с вас е свършено! имате правото да мълчите и да ви серем по главите.

Абе на кой му пука за Евровизия ? ! Немам спомен някой от победитеите да е бил ни на Донингтън ни в Мотрьо . Халтурки с чат-пат по някоя свежа изненада

Организаторите на международния конкурс „Евровизия“ са променили оценките, дадени от членовете на журито от Румъния, като са дали най-висока оценка (12) на Украйна вместо на Молдова. Това съобщи в неделя ръководителят на румънската делегация Юлияна Марчук.

остава изводът, че цру е вкарало молдова към украина още преди да нашокаме репите на ционистите.

Организаторите на международния конкурс „Евровизия“ са променили оценките, дадени от членовете на журито от Румъния, като са дали най-висока оценка (12) на Украйна вместо на Молдова. Това съобщи в неделя ръководителят на румънската делегация Юлияна Марчук

До се чуди човек. Нали Румъния ся зя Украйна. Гнус ме е от нагласен внушения.

визия. евро визия. еврейска визия. евреите никога не са имали никаква визия освен водене на народите из пустинята, която те сами са им създали предварително. евреите са една поръчка на сатаната!

Евровизия е политическо-гейска шитня. Какво толкова, съвсем нормално се държат за такива.

А нашето жури са пичове-0 точки на Украйна...:-)