Eйми от черния Клуб 27: Лошото момиче с ангелски глас отлетя преди 10 г. Сега майка й разказва (снимки)

Документален филм разкрива подробности за живота на британската звезда, докато бившият й съпруг, който я среща с наркотиците, се надява да получи част от наследството й

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Която ми харесваше като певица. Уникален глас! Но РУСКИТЕ КОРЕНИ не прощават в пиянската генетика. Сравнявам я с Били Айдъл: Били знае ЦЕНАТА на Живота.

Журналистиката има значителен принос за формирането на стереотипа на успешния музикант като краен бохем. Драмата продава, та в известен смисъл драматично прочулите се артисти добиват допълнителна популярност посмъртно. Всички музиканти от клуб 27 са велики, но също така и ексцентрични бунтари, водещи високо рискови животи. Да, повечето от тях не бихте ги дали като пример за подръжание на детето си, но в същото време продължаваме да слушаме песните им и да мечтаем с тях. За своите 27 години тези хора са изживяли повече от някои хора за 90 години. Така са искали, така са го направили. Правилно или грешно - какво значение има? Нали затова света е интересен и си заслужава да се живее - защото е пъстър.

Накратко - пияндурник.

Беше, такава си и остана. Незнам кой го тикаше тоя бял боклук наркоманизиран. Не може да пее

Ангелски глас. Мяза на травестит. И накрая дрогата не прощава на никой.

грозна, хем не може да пее. Иначе както се подразбира е можела яко да пие.

Много известни певци от шоубизнеса са всъщност гнусни друсащи се и алкохолизирани нищожества, заслужаващи само презрение! Но Господ си знае работата и ги прибира рано.

За един наш партиен лидер ли говорите ? Новичък такъв. Срам го е да се покаже пред хората.

Добре, че е Тошко ! Дано успее да нагласи нещата ! Шахматистката избяга. Не ще да се занимава с глупак и да се унижава заради такъв.

Даа, горката, повтаря почти изцяло пътя на Розата - Джанис Джоплин с тая разлика, че е малко тъмна, а Джанис беше бяла, но пееше невероятно с негърски тембър. Ейми беше уникален чуствен талант, познат в целия свят, но със самотен дух, покосен от семейни и любовни драми и наркотици с алкохол. Поне не ги смесвайте деца. Единственият от старите, който пребори наркотиците и алкохола и оцеля беше Мик Джагър.

Единственият който оцеля според мен е Ozzy.

Единственият който пребори алкохола и наркотиците бе Големият Джо Кокър. Той оживя и излезе от блатото на цяло поколение талантливи и безхарактерни певци.

ama nishto ne zanete za Erik Klepton ,zatova li ne go spomenavate ,a i mnogo drugi .

А от кога чаках статийка за наркомани и алкохолици дето да ги направим идоли на децата ни

Дебил.

Пор

А сега сложи ракийката, салатката и гледай телевизия. Ти си по-добър пример за подражание.

Да, ама ЖИВ пример за подражание.