17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даяна е избрана, защото е красива. Представете си вече изродените гени на принц Чарлз в комбинация с грозноватата Камила. Чарлз и Камила са били влюбени отдавна, но там браковете не са по любов и нямаш много думата. И Даяна е станала принцеса наивно смятайки, че да си млада и красива ти гарантира любов. Народната миже би, но не и на мъжа до теб.

натъкнала се е на отбор завистливци.

Кой болен мозък избра Даяна за кралска съпруга?

Твоят болен мозък.

Понякога така става искрените и чисти хора най-често ги мамят и използват. Като кучета я изядаха тая хубава жена и накрая нещастен случай било. Целият свят знае, че Даяна не умря случайно.

Истинска жена!

Е беше!

Малей селянка на ма говори

Горката Даяна, с лабилна психика е била , подвеждана - просто не е била за тази среда. Имала е влияние сред британците, могла е да го насочи в градивна посока , но си е губила времето в отчаяно търсене на любов и все при неподходящи обекти. Последните от мусюлмански произход и изядоха главата....

Коментарът ти е потресаващо глупав.

Добре, че поне си нацелил ника! Иначе си тъп галош!

Аз пък мисля, че е доста точен коментар.

Умни жени не са за тази среда. За там и малко по-глупавички става

И аз така мисля, ако не беше тръгнала с мюсюлманин, още щеше да е жива.

Мислиш повърхностно. Но на всекиму според възможностите.

Всъщност лабилната психика й е изяла главата. Иначе - хубава жена, но и до ден днешен не мога да разбера, защо на короната й е трябвало принцеса с ментална недостатъчност (знае се, че е учила в помощно училище, имала е проблеми душата, какви точно не е съвсем ясно, не е имала), вероятно са очаквали да е кротичка и да не е в състояние да забележи гнусотиите, присъщи за техните среди. Но тя като една съвременна Анна Каренина, съвсем не е била от кротичките. Иначе можеше да се кротне в някой от сараите на Ал Файет и да живее спокоен живот. Абе, сложно! Горката!

Прости на рептилите и рептилските коментари сравняващи Даяна с Анна Каренина. Не знам с каква цел. Не искам и да знам. Но е гнусно. И двете жени заслужават повече уважение от дръзналия/дръзналата да ги сравнява и анализира. Амин!

само аз лекувам "кралските" особи и се вижда, че кръвта им далеч не е синя...

И ние какво общо имаме с тези техни драми?!

Умира ,защото я убиха!!!!!!!!!!!!!!!

Убиец...

И напоследък катастрофата е на мода при влиателни личности. Е изкарват и Кпвид, ама както се вижда не умират. Тъжно ми е за другите, за чието здраве се грижат.