Коментари - Фараона: Глобата за "Моя страна, моя България" си струваше рекламата, която ми направиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събирай си циганията и освободи народът ни от личността си.Най-добре да ходиш да пееш с оригинала на Валя Балканска.

Ква реклама бе м@нгал скапан??? Бегай да извиваш на м@нгалски сватби и се скрий да не те гледат хората

Лошото е, че е прав наглеца. Тук не трябва да се минава с глобички - дай му годинка - две да чука камъни на чист въздух, зиме и лете, тогава може и да има резултат....

Докато има "медии", които дават гласност на подобни недоразумения, ще има и тарикати.

Баси, тъпия мангал..

Нагъл, отвратителен, но не и тъп! Просто му направиха невиждан пи-ар. саго ще стане по известен от про100 Киро

Фараона на два метра под земята, без пирамида. Може само куче да влачи рейс по случая.

Пък и нагъл... Ама те...са си такива...Нищо смислено на'шта територия

Чалгата е интелектуален недъг. Тя не е избор.

За съжаление тоя мангасарян е напълно прав. Вървя вчера по Ръковска и тая песен звучи от едно заведение за бързо хранене. И хората се хилят като дебили отстрани, явно им е позната. Жалко, но е прав

РАковска!

ул. "Г. С. Раковски".

Българският вариант на "Сън в лятна нощ" е "Кошмар привечер".

Каква държава само...Шефката на Агенция Митници организира канали за контрабанда, Министърът на МВР в комбина с мафията а мазен циганин пее "Моя страна, моя България"! Е това ли е дъното, или има и още?

Дъното отдавна сме го стигнали.Продължаваме да копаем по -дълбоко,докато съвсем изпростеем в дупката,която сами си направихме. Тъжно,много тъжно!

Моля ви, не бъдете песимист. Разбира се, че има....

Браво българи. Точно така трябва. Затваряйте си очите за убийците, които убиват по пътищата, но недейте да мълчите срещу циганина, който направил един кавър на една песен. Точно така трябва. Убиец (чистокръвен българин) - той има пари, той ще се оправи, той има връзки, той е човек на Релето. Чалгар (циганин) - не може една песен да изкарва, няма кавър мавър, той не трябва да диша, нека на протест пред МС всички.

Не сте прав - когато убиха двамата младежи на бул. "Сливница", хората протестираха доста дълго. Когато блъснаха и убиха 15-годишния Филип на ул. "Солунска", хората пак протестираха, ако разбира се помните. Има и още, има и гражданско общество, няма нужда да критикувате.

Такива като тебе, пари да ми дават няма да ги гледам, дори от любопитство и/или за информираност...

А прокуратурата кога ще се самосезира за Профон, Мюзик аутор и останалите кърлежи смучещи кръвта на музиканти, певци и текстописци?

евала на ФАРАОНА! Те требва да им плаща и стотинка. ДАДЕ НОВ ЖИВОТ И ЗВУЧЕНЕ НА ПЕСЕНТА В КРАК С ВМРЕМЕТО. жадните влъстимащи им е гадно, че прогониха 2.5 милиона българи зад граница за коричка хреб. и сега не искат и с думи да им се напомна факта. Правим кавър моа страна, моя гробария! Заслуфават си га.

А съдът дали се е сетил да му провери визата на тоя дали не е изтекла?

кавър на "Хава нагила" и ако остане жив, да се похвали с бъдещите си рекламни проекти.

Мангалите са защитени индивиди в тая кочина.А трябваше освен глоба да има и кютек.

Колкото по нещастен е един индивид, с толкова по "велики" прякори се кичи! Въпросният индивид не може нищо да сътвори и за това прави кичозен кавър на тази хубава българска песен, а след това и се пъчи, каква реклама му били направили, като го осъдили!

Човека е осъден, но не се разкайава, трябвало е още да бъде наказан. Аман от нагли и арогантни простаци тази страна. Въпреки всичко какво и да говори, не мисля че ще направи кавар от друга песен на Емил Димитров. По-често трябва да се глобява и много неща ще си дойдат на мястото. България е хубава страна, но някои хора я развалят и принизяват.

Манго напиши си твой текст реклама за чоребета

Бате, на нашия химн няма да има скъндал зъ ръсизъм, ве.

Всеки можеу да прави каквито си иска кавъри на каквото си иска.

Фараона е пич, а Емил Димитров син да го духа.

Тази чалга не съм я слушал, но едва ли е толкова по-зле от оригинала. Отвратителна музика, се едно от Северна Корея.

Е огледало на България - ориенталски цигански клозет. А комплексираните орки се бият в гърдите, че са винаги велики-признак на комплексарщина, че произлизат от най-пропадналото място в Континентална Европа

Абе мизерни булгаристанци,крадливи,лъжливи,подли.Защо не осъдихте виновниците за вашето състояние,а некъв индиец го отнесе.Нация помияри

В помашки вариант.

реклама, циганин кат циганин. Дори не помня устата ли, стокила ли, за кой циганин е думата. реклама... мангал кат мангал.

Псевдожурналисти, защо рекламирате този миризлив цигански катун? Вижте ги! Дебели, грозни, безформени, необразовани, без всякакви музикални качества!

ФАРФАРОНА - ИДЕАЛНИЯТ непознат - познат на квартала и майка си

Ква България в песен дето е частна собственост? Да пее за гъза си, не за България, хахаха

Трябваше наказателна присъда, или поне 50 000 глоба и пак да се снима !

Каква реклама бе мангал ?! Реклама къде ?! По Мангал тв. ? Тлъст боклук !

Да, добре стана че те поснимаха. Сега всички знаят кой е оплюл една от важните български песни. Да гледа да не се срещаме, че сега като плати глобата и няма да му останат за зъби!

Така ли се решават проблемите бе, бай Ганьо? С примитивизъм и диващина?

да!