Фарел Уилямс отправи призив за икономическо равенство

Апела си певецът направи по време на събитие по случай Деня на Мартин Лутър Кинг

Обратно в новината

Коментари - Фарел Уилямс отправи призив за икономическо равенство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия живеят в тотално друго измерение. Не можеш да изискваш от другите това, което не си изискал от себе си. И изобщо това с равенството трябва да се отнася за нас всички останали, само не и от него. Бактън от черни богати марксисти.

Да си ходи в Либерия. Дето дадоха държава на бившите роби и Ко стана - 15 хиляди имали право на глас, а единия кандидат спечелил с над 200 хиляди гласа

писна ми от мрънкащи цигани, негри, гейове и незнам си кви още !!! Кат искате да имате - БАЧКАЙТЕ като всички останали !

Това негро колко дървета е засадил в жалкият си живот?

Расизъм в действие!

има в сметката си около 200мил. долара да ги раздаде първо и да даде тон за песен.

ама всичките да не си оставя 10-20мил. за разкош!

и кво по-точно иска бай мангал?

Да се хареса на тъмничките си братя и да му ходят на концертите без маски.

Хе хе... икономическо равенство. Само не разбрах милионера Фарел иска да е равен с милиардера Безос, или да е равен с бедняка... аз примерно. Щото и в двата случая някой от предните двама има да дава пари, а е малко вероятно да му се дават.

Искам да си лежа като черна отрепка и да получавам приходи колкото черен рапър.

Май си само отрека, дори не и черна.

а за привилегироване на цветнокожите, ерго за разделение на обществото по расов признак, блм.

То отдавна е разделено. ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ ЛИЧНОТО БОГАТСТВО НА БЕЛИТЕ СПЕЧЕЛЕНО ЧРЕЗ ТРУД И ДАНЪЧНИ ПЛАЩАНИЯ иска нигъра. Той сам не се е досетил а някой го използва като жива кукла. Йосеф Рубен Байдън ясно заяви - увеличаване на данъците на успешните бизнеси и преразпределение печалбите им към мързеливите нигъри. По МАРКСИСТКИ СЕ НАРИЧА ЕКСПРОПРИАЦИЯ. Байдън е НАЙ-НЕАМЕРИКАНСКИЯ президент в цялата история на САЩ. Той разваля основите на американската държава и респективно Икономически модел.

В Северна Корея и Венецуела има икономическа справедливост, но този клоун предпочита да си стои в най-несправедливата и расистка страна...

Има то, всяка стока струва една торба ориз, или една торба кафе.

"икономическа справедливост." и кой решава кое е справедливост? Що не отидат в Африка при братята и сестрите си и да спрат да реват колко е лош белият човек?

Дайте да дадем!

99% от хората на тази планета са бедни, понеже не осъзнават, че истинското богатство не е материалното.

Да даде пример! Да си раздаде парите на бедните и да остане само по една риза. Това е равенството, което може да се постигне. Всичко друго е утопия.

Половината човечество тества тази измама за около век(казваха му социализъм, който трябва да доведе до комунизъм, където всеки ще потребява според потребностите си), което доведе до невиждани мизерии и геноциди. Оказа се, че Библията е вездесъща: "Винаги ще има бедни". Всеки опит за наливане на ресурси на малоумници води до тежки последици за обществото, а умните хора си намират начини да си осигурят ресурси сами.