"Фермата" се завръща с легендарни участници и нови герои, преплитайки минало и бъдеще ведно

Осмият сезон на предаването "Мостът на времето" ще свърже традициите и духа на старото време с модерния свят

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фермата е едно от малкото а може би и единственото смислено предаване, риалити както искате така го наричайте.

Тия двамата нали са големите продуценти?Що не си осъвременят наградата?Сигурен съм, че са си вдигнали В ПЪТИ приходите, ама 50 Евро преди 7 години бяха едно, сега и боксониера в Люлин не можеш да купиш.Един гараж в широк център вече по 30 евра!!!!Нова кола среден клас е по-скъпа!Нали са в Европейската асоциация на независимите продуценти (СЕПИ) - там да видите какви награди дават!

Преди нк месеци гледах оферта за надземен гараж в района на бул. Прага за 50 000 евро... Така че, наградата им е направо подигравка. Да не говорим и дали спечелилият не плаща и ДДС-то, та вместо 100 000 да получава реални 80 000, т.е 40 000 евро, с които, ако имаш собствено жилище, ще ти стигнат за скромен живот за около 2 години...предимно за сметки и храна. Ако плащаш и наем, обаче...картинката драстично се променя. Само 1000 лева ти е наема на месец...

Забрахихме корените си и това което ни храни. Не създаваме продукти а само плачем колко ни е скъпа газта и се вайкаме.

Аман от от тая тъпотия. Спрете се бе мама ви. Заради тъпотиите ви опростчихте децата на БГ.

Много по-добре за децата е да гледат Корнелия и онзи Зеления непоследователен чорап, който не знае какво иска и твори глупости от голяма по-голяма.

Позитивно предаване ? Последният сезон беше отврат. Закани за насилие, заплахи, булинг, тормоз над едно момиче...беше отвратително. И никой не се намеси, само трупаха проклетия си рейтинг. Ай, мерси, не ми се гледат повече такива извращения, представени ни за нормално...

Епа поредното "риалити" което няма да гледам! :))))

Да ядат чушки. Ако не искат чушки, да ми ядат уя! Опосуми, стилеанчофци... кой иска.

тая "награда" вече и за кенеф на село не стига. не е лошо да се бръкнат джуджетата малко.

Изглежда от БоклукТиВи са решили твърдо и уверено да заливат телевизионния екран през есента само с риалити ла(йна, реклами и фейк новини с цел дозатъпяването на нацията. После заедно с другите тъпаци от Нова ще си мерят рейтингите и всяка вечер емисиите им ще започват с поредната лъжа колко много зрители са им гледали глупостите. Отврат. ЗАКРИВАЙ!!!