"Фермата" стартира с 22-ма атрактивни участници и отборни битки

Балерина, земеделец, актьор, експерт в борбата с финансовите измами и Мис България влизат на 4 септември в деветия сезон на предаването по bTV

Обратно в новината

Коментари - "Фермата" стартира с 22-ма атрактивни участници и отборни битки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз нямам думи, защо водещите, наричат жената Дешка - БАБА - та тя е по-голяма от тях с 15 години. Следователно тя не може да им бъде "майка", ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА БАБА. Като гледам става да им бъде КАКА, а защо не и ЖЕНА не е като да не им е позната тази схема с по-възрастни съпруги. Дано този пост стигне до тях, да се засрамят и да престанат да я бабосват тази жена. Супер дразнещо е. Това си е направо инфалтино.

Вместо стартира да бяхте написали започва. Или Ви е наредено да употребявате все по- малко български думи.

О не! Иван и андрей са се развели ? Това нов водещ ли е с Иван?

големите патриоти и родолюбци иван и андрей що не си рекламират хазарта и да не се напъват повече с измислени формати

Или поне Николета и Андреа?

О, ужас!!! Започва новия сизонъ на Спьермътъ по Боклук Ти Ви. Поредният цирк с участието на уона би "ВИПОВИИ", коври, батки и слабоумни селяни жадни за две минути слава. Поредната порция рядка и прокиснала бозица ще залее екрана на уж националната телевизия с помощта на двамата опосуми водещи и сценаристи на тая шитня. Иначе тая умрела телевизийка няма пари за пълните права за ШЛ и другите евротурнири и хариза половината на педалите от бившия гейтел ама за тоя екранен шит винаги имат бюджет. Не телевизия, а кенеф, не предаване, а жалък цирк.

Навремето имаше интересни предавания, от които човек можеше да научи нещо. Сега се лансират безмозъчни "вип"- ове- напомпани батки и каки със силикон навсякъде и после що растат дебилни младите.

Яснооо отписваме БТВ с тази претоплена манджа.