Фил Колинс на 70: Барабанистът с най-нежния глас

"Аз не съм певец, който малко свири на барабани. Аз съм барабанист, който малко може да пее"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бил съм на 3 концерта на Фил и нямам думи с които да го опиша ,лична среща снимки ,много земен човек но годините не прощават,дано бъде здрав другото вече го е показал

Преди година и 3-4 месеца му бях на концерт. Поостарял е, сина му беше на барабаните, сядаше на стол от време на време ама си е Фил и ми хареса. Дъжи се още и има концерти.

Не, че нещо (нищо против Колинс нямам), но на Кончита Вурст е много по-нежен гласът.

Много недооценен беше Фил Колинс, да не говорим за Genesis, които бяха просто колосална група! И до ден днешен не ми е ясно защо.

ГОЛЯМ!

Ще се опитам да преразкажа Питър Гейбриъл - Търсехме барабанист. Започна прослушване. Влизаха и излизаха. Не ставаха. По едно време влезе едно човече, с вид на чиновник, преживяващ от социални помощи. Седна зад барабаните и ние онемяхме. това беше "Нашия Човек". А моят любим хит е "Мама". Дано да е жив, още много години. Нищо, че "не може вече да танцува".

Хубава статия. Неповторими любовни спомени. Прекрасни времена. ЧРД, Фил!

Страхотен е Фил Колинс..толкова спомени имам на негови песни..ученически

мдааа спомените си остават с неговата музика и безгрижните младежки години през 90-те

Това е голямата разлика между поколенията. Ние израснахме с Фил Колинс и Дженезис, а едно друго поколение израстна с телевизия Планета. Тъжно.

Разбираш, че си започнал да остаряваш, когато твоите идоли минат 70 и започнат бавно и полека да напускат този свят. Повече години на този свят Фил! Неповторим! https://youtu.be/Ccs2rt0oSzQ КОСМИЧЕСКИ!

Много идеен и талантлив автор на песни. 2017 три седмици след смъртта на баба ми, карах колата и по радиото пуснаха „Easy lover”. Дадох и газ, някак страхотно ме успокои, изкефи, за пръв път от 3 седмици ми се оправи настроението. Казах си „Благодаря ти, Фил, че си създал тази песен.”

Mozikant em verno, no mo lipsva TIMING i kompuziziite mo sa edni sladnikavi i niamt nishto opshto s SOUL-Muzika,no e glasat mo edin vial i sku4en. Totalna lipsa na Funkelementi. Neshto kato Vladimir Muliavin no ot Anglia

По принцип не чета коментари на латиница,но този път не съжалявам!Браво!

Надали някой ще си спомня за хора като Лейди Гага или Бритни Спиърс след време, но Фил е вечен! А и напоследък се влага твърде малко смисъл в музиката. Важна е опаковката, а не какво стои зад нея. Такива са ни времената - интересни! Пак ми се догледа "Последния ергенски запой" с Майк Тайсън :).

много ми е неприятен гласът му лично на мен, ама то за всеки влак си има пътници

Уважавам честността, дори и да не съвпада с моите възгледи. Както казахте - за всеки влак си има пътници, но ми се струва, че специално този е препълнен като индийски пътнически!

Уникален! Фен съм и на "Дженезис", и на соловите му проекти от много време! Много хитове, бляскави кариера и творчество, уникален глас! Да е жив и здав още много дълго време.....!!!

Велик е Фил.Харесвам музиката му.Но за съжаление болестите които го преследват го извадиха от сцената макар ,че не е толкова възрастен.

староста не прощава на никой, пък дори и да е милионер и с най младата си съпруга кротнала се до него заради милионите му!

И аз да съм милионер, няма да си взема баба.

Не става!

А Нийл Пиърт става ли? Глупак

Прочети коментара на студентката от Берлин,макар и на латиница.Всичко е казано точно и ясно!Съмнявам се обаче дали ще вденеш!

Коментарът или лигавщините на стОдентката са на шльокавица.

2002- ра Лондон-Black Sabbath&Phill Collins- ,, Paranoid,,

Голям талант! Винаги съм харесвал песните му. Спомням си е една комична случка, за която четох. Мисля беше при втория му брак. Тъщата, когато видяла бъдещия си зет на снимка възкликнала пред дъщеря си "Явно любовта наистина е сляпа" :)

Сигурни е добър човек и баща, но с вокалите не се справяше никакво добре. :-) Явно има хора, които харесват как пее, но това си техен проблем. Аз лично, трудно му понасям гласеца. Долу горе като на Боно. Изкаран насила.

Имаше един формат "Пееш или лъжеш", сам се сети, ако участваш към коя група ще принадлежиш :)

Справя се еднакво добре и с вокалите и барабаните.

Искате да кажете, че и с барабаните не е добър? :-) Възможно е, не съм му следил кариерата като барабанист.

Живот и здраве за Фил Колинс! Добър, много, много добър музикант и вокал.

Велик си Фил! За разлика от нашите гнусни чалгари, които наричат себе си "творци", ти наистина си такъв. Благодарим! Да си здрав!

защото ако не е жив, няма да е и здрав!:-)