17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички, който е писал глупости, ако се замисли не може на малкия пръст да му стъпи! Тоя па по- заможния дрехи по поръчка си шиел-смешника. Луди са тези, които купуват ментета и крадат чуждия труда, а 5 лева нямат в джоба. Седнали и хейтат най- успешния дизайнер в света и понеже не могат и да си помислят да си купят нещо негово пишат, че чалгарско било и каво ли още… Най- мразя когато парцали се правят на хавлиени кърпи.

Az ne mojah da vidia cicite ,po golem li sa ot na Djuliana Gani?

очаквайте сега същите постановки на конвейр и от наще звизди, инфлуенсърки и плейподметки

Тц тц цял ден се чудех дали ще разкрия пола. Най-после, направо си отдъхнах. Благодаря !!! Са, че го преместим

То тва било от абонаментните изцепки на Стилиянчо бре. На страна майтапа, момче, тия ако не ти дават редовно пари да ги възхваляваш като стожери на успеха, си страшен балък. Щото тия повърни, които дрискаш са под нивото и на най-долният жълт парцален вестник.

Къде изчезнаха Барби и Кен като образи. Едно време ги мислехме за пластмасови и фалшиви. На фона на тези урунгели лишени от човешка субстанция и запълнени с пластмаса, Барби и Кен изглеждат хора.

Taя, мене гледа, тебе види, ...

то и той е така, виж го как гледа разцентровано на снимката, където го е яхнала с неоновите гащи и сутиен

Егати чалгарите! Все едно гледам семейство Гущерови!

И много пари не спасяват от дълбоки комплекси, каквито се усещат от този 'мъж'. Голием женталмент, опънал сергията пред преструваща се безделница. На битака. Да беше дарил тия пари

А ти каво си дарил та раздаваш правосъдие!?

Жалко за г-ца Моника Валериева. Ако си беше кротувала и не се заяждаше сега щеше да е на мястото на Лучия. Всяка негова приятелка е по-грозна от предишната. Иначе голям скок да бъдеш дизайне р на кучешки възглавници и сега да си моден цар в Германия и по-света. Да са живи и здрави глупаците дето му купуват боклуците

Ти нея не я мисли. Медииго хаха

Тия що не са облякани и нацъкани като римляни от "Мегами" както обикновено? Да не са болни от Покемон, или квото там беше?

Изкуствен гъз едерастки

Щото на другите хора не им се раждат деца и щото на другите хора децата по-не струват... Тъпанар, що не вземе с тия пари някакво дарение за деца да беше направил. Явно акъла само за кич и курви му стига.

От Пайнер ли са!?

Моите оригинални дънки на Плейн,струват 1500лв,не че нещо,ама:)

Щом те влече кичът, добре. Не е луд тоя, дето яде баницата...

barcelonageits

Когато си със тях,защо всеки те гледа,а???Най вероятно,защото са различни от другите със шантавите черепи,и най вече черният етикет със логото на Плейн.

Измерваме стойността в различни величини. Ти в марка дрехи, аз в човешки качества и умения.

не я яде. :-D На Филип Плейн баба му не може да не се е самозабравила с някой български копанар, бургуджия или калдараш, отишъл на гурбет в Германия. Тая цигания без ген не става P.S.: Стели Янчо, мама, ПлАйн се пише и произнася. Като Келвин КлАйн. Филип ПлЕйн са дънките на "Илиенци", откъдето пазаруваш.

това е негърски синдром . колата да ти е по скъпа от годишния приход и якето да ти е една заплата .

Атанасов, надявам се, че не пърдиш в тях...би било кощунство ;)

Балъци прости сте, за тва такива като тоя калъф са милионери. Още едно време имаше хитреци. Незабравими са изцепките на Гръка с Битсиани и мутрите, които ходеха с етикета навън. Някой по-умни и достатъчно заможни, не пазаруваме марки и брандове. Шием си по поръчка. Платовете се взимат от определени места, и занаятчийте са налични. От обущари до майстори на кройката. Взимат се мерки лично. Не да се опитвате да влезете в средните представи за размери. Беше скъпо и още е скъпо. Но е недостъпно за мозъчно изостанали идиоти. Иди в Монако на гала вечеря с тоя Плейн и стани за резил. Ма такива като тебе са толкова прости, че ще си мислят, че подигравките са комплименти.

Всеки, който е писал глупости, ако се замисли не може на малкия пръст да му стъпи! Тоя па по- заможния дрехи по поръчка си шиел-смешника. Луди са тези, които купуват ментета и крадат чуждия труда, а 5 лева нямат в джоба. Седнали и хейтят най- успешния дизайнер в света и понеже не могат и да си помислят да си купят нещо негово пишат, че ечалгарско било и каво ли още… Най- мразя когато парцали се правят на хавлиени кърпи.

И си ги шиеш в светло кафяво :)))) Ако беше толкова умен нямаше да се излагаш. Това звучи като тия дето си харесат диван или спалня и ходят да им направят реплика, защото не мога да си позволят отигинала. Не че е кой знае колко лошо това . Лошото е че така като теб разправят, че е по- добро. Това се казва избиване на комплекси ( самоубеждението за нещо,което не е така) Каво лошо има да си купиш тебиска за 1000- 2000 лева след като можеш да си го позволиш и най- важното имаш сърце за това!

Аз се надявах да е от третия пол!

Много яка пача! Големи цици, хубаво тяло. Одобрявам.

Яка, ама пача.

пача, ама яка ;)

Мотивите на череп и кости с логото РР по англез роклята къртят мивки. Тъкмо си помислих, че е егати яката рокля и близкия план тотълно ме разубеди. Особено пък за бременна жена такива мотиви са недопустими.

Тъз мяза на голяма разпоретина уа

Пък после..., нека нормалните мъже обясняват на момичетата, че имат всичко! Ей такива циркаджии, подлудиха света...., момичета ни заприличаха на жабешки балони с кучешки порцеланови зъби, и вид на прясно ужилени от рояк оси..., да ти е неудобно да ги гледаш... Мяра, всичко е в мярата, когато я няма, отлита и нормалността!

Schilo

ПИлИтЪтЪ харесват това

Оригинална тениска на този струва между 500 и 1000 лв. Якета за по 3-4 бона. Любим дизайнер на кифли, мурви и парвенюта в Булгаристан. Има разбира се и ментета на Плейн за по 20-30 лева.

Да покажат видео, как са го направили, стига розов кич...

Това не е мъж, а циркаджия. Освен това, откровено казано си прилича на п.е.д.а.л!

А пък Драган и Нара имат въшки! ... кои са тези, че ни занимавате? Една кривогледа с големи цици, и някакъв смешен гашник.

Егати простотията :D

Не ронасям такава помпознос..и там има чалгари..дете е всяко дете и просячето ш принца

С добрите му приятели пилинцата от Монако

Ама тая кривогледата има сериозни цици !

Точно в този момент това е новината, която най много вълнува българите.

Глупости! Нали това, като стане на 14 ще може да си сменя пола всеки ден...