Коментари - Филмът "Блондинка" за Мерилин Монро получи най-много номинации за "Златна малинка" | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моментално го преместих в другия крачол.

На снимката Ана де Армас ми прилича повече на Мадона от "мерелинския" ѝ период, отколкото на Монро.

Мерлин Монро я изкараха психопатка -проститутка, летящо през целите щати за да направи сФирка на манияка Кенеди. А Том Ханкс е под всяка критика като Джапето. Още когато бе анонсиран този филм в ДИР казах, че не може да конкурира италианския " Пинокио" от 2020г, с участието като Джапето на блестящия италиански артист Роберто Бенини. Който неотразимо изигра Подлеций в "Астерикс и Обиликс". Невероятно превъплъщение от комичен в трагичен персонаж.

Ана де Армас...с това тяло... естествено, че черномункявите няма да го харесат...

То и модератора тука е джендър, изтърка коментара след твоя хахахаха

На мен пък Том Ханкс ми хареса в "Елвис", истински Салиери, независимо от акцента. Героят му показа истински някои от най- долните човешки черти.

И за най добрите , и за най лошите ,,въртят,, все едни и същи имена. Все едно не съществуват други актьори. Или просто не ги виждат.

Златна малинка за "Блондинка" е абсолютна глупост. Филмът е брутален във всяко отношение. Ана де Армас е блестяща като Мерилин Монро. Много смел и нетипичен режисьорски похват, кинематография, всичко. Не е приятно да се види голата истина за киноиндустрията, както и за истинския образ на Монро зад захаросаната маска. Освен това филма представя и самия Джон Кенеди като едно абсолютно говедо. Ясно е защо е получил филма тая антинаграда. Тъпаци.

Марксистите на Байдън посегнаха и на американската икона Кенеди. Независимо че е демократ. Тогавашните демократи нямат нищо общо с днешните интернационалисти.

За секс сцените, могат да използват нашата Мария Бакалова, ще се справи момичето.

Златна малинка за цялото "кино" в днешно време. Потресаващо слаби сценарии и плиткоумни герои. Добре че истинското кино все още стои някъде там и можем да го пуснем на децата си!

Гледай "Remember" отпреди няколко години, с Кристофър Плъмър. Едно от малкото чудесни изключения.

Така са казвали феновете на киното от предходните поколения, така ще има да говорят и бъдещите.