Филмът "Жокера" премина границата от 1 млрд. долара

"Жокера" става първият филм, категоризиран като неподходящ за лица под 17 години без придружител, с подобно постижение

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не ми хареса достатъчно на мен. Голяма реклама му правеха, но не достигна до очакванията ми. Не че, играта на главния герой беше лоша, просто се опитали да направят някаква голяма драма, пък то се получила боза.

tonk11

Те приходите идват от посещения а не от харесване. Голяма реклама, много гледания, много пари. А дали ти харесва или не е друг въпрос. Ама вече е свирено - гледал си го.

ами той филма не е за такива като теб, за такива като теб има авенжърс, дедпуул, и всичкия останал бълвоч...

Повече ми харесват филми за герои , а не злодеи , но играта на Хоакин Финикс е много добра.. Бтв аз останах с впечатлението , че Жокера през цялото време е в лудницата и всичко , което се случва във филма са негови халюцинации

психотъпня

гуша за кипитата

кипитата от холивуд ги учат тези неща в талмуда .... осафирясай се!

Ако беше нещо стойностно, едва ли щеше да има необходимост от такива периодични похвали, потупвания по рамото и реклами. Нискобюджетен, мрачен психо-отпадък, разбира се с пистолет, защото е американски!

И ко?

и педеругите на прайд!

Точно вчера го гледах. Не ми хареса. Мога да напиша 10-ки аргументи, но дори това не си заслужава.

Страхотна игра нa Финикс, но филма наистина не беше нещо особено!

Надценен и няма да се помни след 5г. ... Има филми на 30-50г които са незабравими и стойностни,като "Първичен инстинкт", "12 разгневени мъже"... и други

Ама той Жокера не се различава особено от изброените от теб. Всъщност сюжета е безкрайно банален. Гледали сме 100 такива филма, в които малтретирания психопат става убиец, просто тук са взели култов образ и затова филма предизвика такава еуфория.