Кой е новият Крисчън Грей?

Режисьорът Гюс ван Сант е заснел секс сцена от "Петдесет нюанса сиво" с участието на актьора Алекс Петифър.

Обратно в новината

Коментари - Кой е новият Крисчън Грей? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз, понеже съм тъпа, изчетох с удоволствие фенфикшъна, по който е правена книгата. И даже, никой не ме карал на сила. Интересно ще ми е, кои артисти ще се включат - големите хонорари са им гарантирани.

Съгласна съм напълно с мненията за посредствеността на книгата. Аз изчетох и трите книги, просто исках да видя до къде ще стигне тая боза. Женят се, живеят щастливо и имат деца. Според мен успехът се дължи да сбъднатата мечта на всяка средностатистическа ( американска и не само) жена - невинна бедна студентка се влюбва в богат успял мъж. Естествено, и двамата са млади и красиви. Не виждам защо сме толкова възмутени. Нищо по-различно от любовните романчета, които четяхме като ученички - спомняте ли си "31 забравени любовни романа" на Хермес и Хермес? 90-години - сензация...

Тези сигурно се шегуват! Петифайър е толкова подходящ за Грей, колкото и онова същество Патинсън ;( И двамата никак не се връзват в ролята. А романът е връх на простотията и неслучайно толкова време не могат да намерят актьори, които да си сложат името в подобна лента. Всяка мъжка роля, която спрягаха до момента, актьорът веднага бързаше да опровергае, да не би случайно да му излезе име. :) :)

Братчетката, която е на 12 години може да пише разказчета с по-богати и сложни изречения. Книгата е по-зле и от блудкавите розови романчета, които продават на кило по гарите. Пълен ташак е тази книга....

За който не е чел книгата, да не дава нито лев, не заслужава. Уникално тъпа, с много повторения и безумен сюжет. Тя е девствена студетка в Сиатъл, той 28 годишен милиардер, който сам изградил кариерата си, кравив , умен и богат, купува й ново ауди (тук всички ученички почват да мечтаят), вози я с частния си самолет, и я чука до несвяст. По диагонала прочетох края, че не се издържаше. Имало втора книга, естествено той се жени за нея....А тя е супер тъпа и освен да се изчервява, и да въздиша, друго нищо ! Дори описането на секса е скучно...и все пак SEX- SALES !

като я четеш на англииски не е зле. незнам ако е превод на български може и да не е много добре

Аз прочетох цялата трилогия в оригинал на английски и уверено мога да заявя, че това е най-глупавата книга, която някога съм чела. Страшно лош изказ, плосък, предсказуем и скучен сюжет, абсолютно нереалистични и противоречиви герои. Просто не мога да повярвам каква популярност придоби тази книга.

По-точно описание на тая пошла боза досега не бях срещала. Едвам избутах и втората книга, понеже като съм почнала нещо, искам да го довърша, но третата не можах да си я причиня. Не само, че сюжетът е наивен и скучен, но и секс-сцените се използват единствено с цел да се създаде някаква псевдо-скандалност, без да допринасят с нищо за развитието на действието, и се повтаря едно и също до припадък. Единственият шанс да гледам филма е, ако, както четох някъде, в главната женска роля е Емилия Кларк, която ми е любимка от "Игра на тронове".

Правилният израз е Sex sells (в буквален превод, "сексът продава") и един приятелски съвет от мен: ползвай родния си език като не си сигурен за чуждите. Не е необходимо да демонстрираш (неправилни) познания - в нета няма да впечатлиш никого по този начин.

Варно, че Петифър е ходещ секс, но не изглежда достатъчно зрял за такава роля, пък и като актьор е гола вода.

Следващата логична стъпка е да заснемат филм за се*с с животни и некрофилия.

Вече има -Здрач.

Няма такава простотия. За книгата говоря.

аз исках Хенри Кавил, но тои е новия супермен. каква загуба! този е много добре обаче също!

Аман от глупави реклами за вдигане на продажбите на издателството.