Захари Бахаров се снима във филм на Джордж Клуни

Българският актьор ще играе редом до Джордж Клуни, Мат Деймън, Кейт Бланшет, Джон Гудман и Бил Мъри във филм за Втората световна война.

Обратно в новината

Коментари - Захари Бахаров се снима във филм на Джордж Клуни | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аз ако съм режисиор на филм(извинявам се за правописа, транслитерирам)и трябва да избирам хора от бг бих избрала юксел кадриев и ани салич! няма 6-5

съгласен съм с Кирчо

Към Лелка. Понеже ми стана интересно се поразрових да разбера повече относно филма "Кодът". За главни български роли Никъде не се споменава . И за да не си губа врвмето и да го гледам желия, бихте ли ме осведомили дали въпросният български "Протагонист" участва с реплики . Ако е да , ще си направя труда да го изгледам. благодаря!

Изпуснана съм шоуто! Кириле, фактът, че си спорил, без да си гледал филмът е показателен. Владимир е една от главните роли и определено има реплики, при това различни от "Въх, уби ма!"

До Лелка

Лелка, изгледах Тъпия филм въпреки предупрежденията на критиците. Ти наричаш Владимир един от главните герои- което е лъжа. Репликата е една и не особено дълга. Не подвеждайте хората с Фалшива информация. Главните герои са:Moрган Фрийман,Антонио Бандерас,Рада Мичел,Роберт Форстер,Раде Сербеджия и Марсел Люрес. Мисла, че не остана място за повече ГЛАВНИ ГЕРОИ, елепа ПРОБИВИ ГОЛЕМИ, както ги нарече ти Лелка в предишните си публикации.Ненавиждам ЛЪЖАТА и Преувеличенията.

нямаш речник, бо...ук

Лелка , хайде без Абстрайтни грозни нападки. Говоря конкретно и очаквах същото от ваша страна. Относно речниците- имам десетки - на синоними , на антоними , тълковни ... Ползвам ги ежедневно , защото с тях си изкарвам прехраната. А вие Лелка , когато ви хванат в Лъжа- нападате с неадекватни първосигнални заучени фрази . Вземете си поука и се опитайте да се раВиете като човек. Пожелавам ви приятен ден! С иважение , Кирчо! Мууууууа!

Лелка , не говориш по същество! Вместо да се Извиниш на читателите , ти безпомощно ръсиш агонизиращи обиди! Колко Пошло. Пожелавам ви приятен ден и си вземете поука ! Имам Алергия от Лъжи и Преувеличавания ! При следващ ваш Неаделватен и Подвеждащ коментар аз ще реагитам за да отворя очите на поне един читател!

Към Лелка. Пак не ми отговаряш точно на въпроса . Какво означава за теб Главна роля. Репликите три или четири са?

Как да ти обясня нещо, което не искаш да разбереш.. пък и защо да го правя? Гледай филма и ще намериш всички отговори.

Към Красная Кухая Лелка. Какъв точно пробив с Морган Фрийман Е имало ?! Коя сцена по - точно , че мо стана интетесно.... Ами то цял свят се изреди да снима в Бг , нали малко требва да но замажат очите като некой актьор с по две реплики се е разболял и шефа на Киноцемтър Бояна решава кое Протеже да поднавре .

Кире, гледай филма и тогава коментирай! Владимир Колев е една от главните роли ;) Ама не са го давали филма по Планета Пайнер, та си пропуснал ;)

До Лелка. Ти от къде знаеш че гледам Планета ?! Все пак не ми отговори на въпроса. Как се казва филмът и каква Главна роля играе българският актьор. Ще ми е полезно да сменям канала . Нали трябва да се развиваме. Защо подскачаш и нападаш и обиждаш!? Попитах и искам отговор. Ако не искаш да ми отговориш не злослови абстрактни изказвания които не са свъразани с темата и няма от къде да ги знаеш за мен . Чакам отговор. Конкретен . Мерси Лелка!

"Кодът" - лелята го е написала.

Браво! Първият по-сериозен пробив на наш актьор беше на Владимир Колев и ролята му в тандем с Антонио Бандерас и Морган Фрийман в Кодът. Дай Боже повече такива новини!

този евреин ли е?

със нетърпение изкам да видя дали ще играе застреляния във ъгъла или едно дърво

Очаквам с нетърпение Прочувствените диалози между Бахар и Клуни ! Стискаме палци за оскар! А изобщо Бахар ще има ли реплики!?

Браво. Много се радвам за Захари Бахаров. Много талантливо момче. В театъра не съм го гледал, но по филмите прави много яки роли. Харесва ми дори и като водещ на предаването по Нова. ПОЖЕЛАВАМ МУ КЪСМЕТ, КОЙТО ДА МУ ДОНЕСЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ПОСЛЕДВАЩИ УСПЕХИ.

В театъра е дори по-добър отколкото в някои филми. Браво на него и успех!

Джордж дали изобщо знае кой е нашенеца !? А ролята на Храст ли ще играе или застрелян Лош , който се появява за три секунди в дъното на съседната стая ?! Какъв е тоя синдром на бг актьорите дасе прават на Световни звезди , не знам!

Евала Захари, БРАВО! Само един приятелски съвет, след като си оплешивял недой си пуска коса а се бръсни редовно че като те видях по ТВ-то с плешивото отгоре направо си искарах акъла,приличаше на ЧИЧКА!!!

Джордж дали изобщо знае кой е нашенеца !? А ролята на Храст ли ще играе или застрелян Лош , който се появява за три секунди в дъното на съседната стая ?! Какъв е тоя синдром на бг актьорите дасе прават на Световни звезди

То в Холивуд евреите растат нагоре светкавично.

По принцип съм много разочарован от бг кино и нашите актьори, които стоят като дървета във филмите и не са естествени и артистични. Но гледах Захари в два филма и ми хареса. Има талант. Пожелавам му успех и се радвам, че ще участва във филма на Клуни.

пешо,голямо дурво си ! вземи се скрии някуде ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Затова нямало пазачи в ада на българския казан,щото като почне един да излиза другите го дърпат надолу булгаристан..

ако бяхте малко по-позитивни и добри, може би щяхте да живеете по-нормално.не бадете злобни и завистливи, нищо хубаво не произтича от негативизма,които лаха убииствено ...на добар пат и много успехи захари бахаров! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

че кой ти казва, че не живеем нормално? ти да нямаш кристално кълбо, че да знаеш кой как живее? комплексар/ка!!!

Може би Гибсън е избрал Шопов защото физически така си представя Пилат.. защото Шопов направи доста смешно представяне тогава..

Дет са казва, Захари коса може да си сложи, ама вие по-умни няма как да станете!

Аууу ужас.... Клуни е проявил такава несъобразителност.... Вместо да избере от дестките супер надарени драскачи по форумите.... той моля ти се избрал Захари Бахаров.... Браво на Захари... След Христо Шопов и Страстите Христови ще гледаме още един нащ актьор в подобна супер компания...

Все пак е завършил руска гимназия, нормално е да играе такъв герой!

Може да си е платил за статист, но е много плешив, sorry.

да земе да му даде на георге един билет за националната лотария като го види тогава *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

затова винаги сте сме на даното,толкова злибни хора сме. успех на момчето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Евреин да си на днешно време.Може хич да те няма,но произхода се оценява,където трябва.

Захари Бахаров е изключително талантлив и харизматичен актьор, който по нищо не отстъпва на Джордж Клуни или Мат Деймън например. Просто те са имали късмета да се родят американци, а той - малшанса да се роди тук, където на малка площ се вихри голяма злоба и безспирна чалгария...

И с какво не отстъпва на Клуни -че е изкопирал мутренското ни поведение -за друга роля -нет,изобщо момченцето е с много нисък таван-ще си проличи и в бъдеще

НЯМА ПО ЗЛОБЕН НАРОД ОТ БЪЛГАРСКИЯ.

Да разбираме,че ти не си българка, така ли?

Браво Захари още много такива роли да получиш ,като не могат да ви оценят таланта тук поне навън да бъдете оценени.Пожелавам и на други твой колеги да снимат с най добрите в Холивуд.Пожелавам ти успешно представяне.Още веднъж БРАВО

Няма ли кой с отличен английски да направи по подробна биография на Захари Бахаров в IMDB

Няма! Хайде у лево!

Браво, Захари! Една хубава новина да има за талантлив българин!

Тоа прилича на Ленин или Плеханов с тази ,,буйна" коса.Ще бъде фон ,като облаче над селски кенеф .

тоя как ме дразни

ЗЛОБАРИ

шарлатани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

земи млукни уеееее он е сгоден до небето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Koя ли дърта парчутеса е треснал за да се вреди този грозен бездарник :-D

сис сигурност тоя командир Илия ше го покажат 2 пъти,един път как му звъни телефона да изпълни заповед и вторият е в края Cast:

Не разбрах как така "ЩЕ Играе" в лента, която "е заснета в Германия и е в постпродукция"?

Ще разбереш. Компанията от актьори, в комбинация със спасяване от Германия на изкуство, нищо ли не говори?

Захо Бахо е един неприятен тип. Може да се каже, че той е едно леке. Синчето на мама.

Ти пък кой си?! :)) Захари Бахаров е много талантлив и хубав мъж, секси е!

едва ли ще има реплики - сигурно си е платил да играе

Той каза, че е много зле с английския и това му пречело в Холивуд. Ама май е време да изкара един бърз курс за 10 000 долара...

Мда, те там размитат за него. Нужни са им актьори от съветския блок.

Сигурно го показват за 4 секунди някъде без реплики.

И така да е пак се снима във филм с Клуни а теб за колко те показаха ?

Трябва ли всички да ни показват във филм на клоуни?

"сигурно" не е като да е истината! Затова сме толкова зле, защото "сигурно" сме много прости! И негативни до злоба!

Браво и успех!