Премиера събра Койна Русева и Йосиф Сърчаджиев

Българската сага тръгва в ефира на TV7 от 3 март. Сериалът ще се излъчва всяка неделя от 20:00 ч.

Обратно в новината

Коментари - Премиера събра Койна Русева и Йосиф Сърчаджиев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Качествата на актьора проличават най-добре на театралната сцена. За съжаление, ние на село, виждаме много малко гостуващи спектакли. И то в общи линии са халтури, защото се предполага, че това се харесва в прованса. Местните директори на театри канят тези пиеси. Изключение прави Мариус Куркински, който играе като змей. Гледала съм го на различни сцени, не си пести таланта и моженето. Вероятно и другите актьори го правят, но няма как да го разберем. Всъщност, сетих се - Радина Кърджилова изнесе цялото представление на "Стъклената менажерия". Отлична беше.

Точно пък Койна изобщо няма приятен глас. Тя ми е много противна някак отблъскваща... Едни змийско студени стъклени очи, неприятна фалшива усмивка и кожа като на мъртвец. Може би единственото хубаво е че е слаба и за някой прости мъже че е руса :-) Едва я изтърпях в Под Прикритие. Харесвам много други артистки, но тази абсолютно НЕ !!!!!

Наша скъпа Цветана, с риск да бъда обвинена в нарушаване на лично пространство, си позволявам да изкажа мнение да смените цвета на очилата си. Тези плътни черни рамки захлупват фигурата, забиват я в земята. Рамките за такова красиво и интелигентно лице като вашето за препоръчване е да са в неутрален цвят. Офталмолог съм.

"По червения килим", ма моля ви вече и за един заснет клип ще минават по червен килим?.............

странно, защо по тв7?

Жена от класа е Койна Русева! Само като те погледне, и с този глас...

даже искала да прави тройка с мъжа си и още една жена....малии,тая ще да е някоя нимфоманка,а??мм?

Прилича на красива еврейка.

ами Иосифчо какъв