Луиза Григорова ще е палава прислужница по ТВ7

Луиза Григорова изглежда обезоръжаващо в одеждите на камериерка. В това ще се убедят зрителите през март, когато по TV7 ще стартира историческата сага „Дървото на живота”.

Обратно в новината

Коментари - Луиза Григорова ще е палава прислужница по ТВ7 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо мисля че тия които правят филма и избират героите по ги разбират тези неща от нас-кой е най подходущият типаж за съответната роля.Аз няма да определям личностните или артистични качества на Луиза но определено смятам че тя притежава качества заради които някои и завиждат.Още не сте гледали филма а вече правите рецензии.Изчакайте малко.До колкото може да се разбере от рекламите това ще бъде един истински голям БЪЛГАРСКИ филм.И че Луиза сигурно ще си пасва много добре с ролята в него.

Луиза Григорова е женския БГ секс символ в момента и затова я искат навсякъде.

Доста са ви ограничени коментарите. Както всички знаем, заложено е в кръвта на българина да завижда на чуждите успехи и да злобее. Вместо да си губите времето в писане на глупави коментари, прочетете някоя книга, образовайте се малко и се помъчете да постигнете нещо за себе си, а не да слобеете срещу другите.

Еми гледай турските, бе отворко!

Местя го.

О, НЕ! Кога най-сетне ще почнат да правят бг сериали, в които участват хора, които наистина са учили за това. К`ва актриса е тази? И защо пак едни и същи муцуни? Достатъчно "измъчваха" зрителите с измисления стъклен дом и недоносчетата в главните роли. Няма да се учудя сега ако и Елена Петрова "изникне" някъде в сериала...

Тя учи в НАТФИЗ, така че тук не си прав, но колко я бива като актриса е съвсем друг въпрос....

Във филма за мумии ли ще се разказва? Защото с тази каменна физиономия...

Не. За процеса на муфициране ...и затъпяване...

Хубава е ,без да е фрапиращо красива, но говори монотонно и безизразно, като много уморен от живота човик..............

Много точно! Подкрепям коментара на 100%! Особено за начина на говорене - като уморен от живота човек.

Хубаво е момичето, за слугиня става, ама чак пък палава.....

Че е палава, палава е ! Ама да става и за слугиня, нещо не ми се вярва. Дали може да чисти, пере и глади или това го върши платена от майка и прислужница ??

Аз пък я харесвам Луиза. Ще гледам сериала.

Майкооо... Пак ли тая , бе? Дето има излъчване и темперамент на плужек. По-добре да се снима гола, но да не й разрешават да говори. В знак на протест ще гледам турски сапунки!

Тая много грозна, бе.

Да бяха писали повече за сюжета и др. актьори, не само и единствено за Григорова и обзавеждането на декора.

Аз предполагам и мисля,че е редно да не се лансират под каквато и да било форма актьори за каквито и да било роли,за които има доказателства,че дават лош пример на обществото с поведение,начин на живот,лоши навици и подобни.За това момиче има доста заснети кадри в доказателство на това,че е привърженичка на леките наркотици!!

И още толкова снимки в голи календари. Но , и там пълна посредственост и безличие ! Някой обаче сериозно напъва да я изтъква-защо изобщо ни занимават с нея ? А в този филм има наистина и актьори и личности! Як напън , но всуе !

някой сериозно я напъва... :)

Мнението ми е същото като в предишния коментар. Явно с подобни заглавия се търсят внушения, но момичето просто не е актриса.

Тя само това би могла да играе !Кой измисли ,че е актриса ? Нито запомняща се игра, нито характерно лице, нито красавица-просто едно голямо нищо ! Едно време Камелия Тодорова изигра Търновската царица-не е актриса, само красавица, но достатъчно. Тази ту-абсолютно нищо ! Кой я лансира ???

Лансира я, майка й!