17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ни натрапвате американска култура, вкус да музика и "звезди"?, Който се интересува от тях ,има информация в Интернет. Не им е мястото всеки ден в нашето Интернет пространство.

Ъндър май ъмбрела, ела, ела...

хм.. чудно, наистина. аз все да съм си мислел, че първата жена се казва ева, а не опра... и не знаех, че адам е бил полигамен. имал е две жени, начи. първата опра, а втората риана. е, не са много, но то така се започва... първо пиеш една бира, после си на прахчета, накрая убиваш майка си за пет долара и те изгонват от рая... :-)))

А едно време каква култура имахме.

Подобни факти (ако са верни) само показват колко грешно е развита системата по света, след като една талантлива певица, с няколко песни има такова богатство, при положение, че не е издавала нищо от години…хеле пък да прави нещо, освен да се снима по бельо. В същото време сърдечен хирург в Гърция/България/Румъния понякога едвам връзва двата края.

Не харесвам въпросната лелка и още по-малко активистката на blm опра, но те пък нямат нищо общо с лекарите на страните, които визирате... Защо така се получава? Ами, загубихме студената война и в договорите след нея сме третирани като губещи, народът ни е генно и морално модифициран от дрогарете и техните наследници и лакеи и така...

Зелените в днешно време не са за мислене. Не бачкат а парите им ги снасят

Зелени зелени, ама вчера видях дъщерята ти да се целува с един негър и после влязоха в хотел Цура на сточна гара!!!

По-голяма част от богатсвото й е благодарение на компанията й Фенти, която произвежда бельо и козметика.

зярибяват с ВИНА че сте виновни за гладните маймунчета в Африка...си прочетете отново тази статия.

...роди ме мамо с късмет, па ме хвърли и на смет.... Е, девойката явно има качества, щом е успяла да си направи и бизнес, който е по-доходен дори и от музикалната ѝ кариера.