Ето кой спечели конкурса „Незабравима сватба“

Журито определи победителя сред 20-те кандидати, класирани от публиката и предложени от редакцията на Дир.бг.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МЛАДОЖЕНЦИТЕ.ТОВА СИ Е ЖИВ МОНТАЖ.ВСИЧКАТА НИ РАБОТА СИ Е ТАКАВА.НЕ ОЦЕНЯВАМЕ РЕАЛНОТО И ЕСТЕСТВЕНОТО. ЗА ДРУГИТЕ ОТБЕЛЯЗАНИ СНИМКИ СЪМ АБСОЛЮТНО СЪГЛАСТНА

Тази снимка е огледало на чалга културата! Или пък аз нищо не разбирам. Знам ли? Все пак, честито на побетителите, и да са живи и здрави младоженците!

А ние през цялото време за какво гласувахме, за съвсем други снимки. Щом ще си ги избирате само от dir-а не ги пускайте снимките и не му викайте конкурс.

Алоу, Дирника, наистина сте дирници!

Туй конкурс за снимки ли е или за монтажи? Явно за монтажи!

Не, не е монтаж, но това не я прави заслужен победител. Снимката е лошо композирана и обектите са неправилно осветени. Вероятно възможностите на обектива не са разрешавали подходящо фокусиране - било е необходимо използване на по-дълго фокусно разстояние, за да не са изкривени и увеличени обектите в лявата и дясната страна на кадъра. Този, който я е обработвал, не е наясно с възможностите на компютърните програми. Без да се впускам в повече подробности, това е една снимка с много недостатъци при заснемането. Постпроцесинга не коментирам.

Не знам колко разбираш, ама снимката си е чист монтаж - дори не са се постарали да не си личи - ужасна е!!!!

Снимката е истинска, колкото аз съм Батман... За по-сигурно, пак ще пробвам да викна батмобила, ама колкото пъти го викна все тролей идва...

МОНТАЖ и то лошокачествен ! Ужас ! Грозна работа ! Ама много грозна ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какъв постпроцесинг, какви светлини, какъв професионалист си ти. Това е УЖАСЕН МОНТАЖ !!!

Незаслужена победа.

Не съм участвал в двата конкурса, поради причини, които вие вече изложихте. За да бъда съпричастен обаче едновременно и към двете събития, ви изпращам нещо наистина много приятно-съчетание между прекрасни есенни пейсажи и очарователна музика. Няма как една сватба да бъде хубава, без музиката да е на съответното ниво. Не веднаж съм подчертавал, че високо ценя естетическите критерии на участниците във форума. Искренно се надявам, това, което видят и чуят в клипа ще ги задоволи. Само напишете-очень хорошая музыка на душе становится светло. Хев а найс тайм.

Монтаж е, макар и "пипнат". Обувките на момчето със синята риза имат интересни бели кантове :))) Ако конкурса беше за колаж - ок, но това определено не е снимка... Всъщност жури е била самата г-ца Деницова, остротата, на която може да се сравни единствено със задните части на слон...

Монтажа дори не е "пипнат" иначе при тези технологии въобще няма да си личи. А пък аз си мислех че снимката трябва да отразява реалните емоции на участниците в това наистина емоционално сдъбитие. Идеята на снимката е добра ама е съшито с бели конци че е фотомонтаж - пълно разочарование - още един опошлевен конкурс - жалко!!!

От това по нагласено няма на къде

Всеки, когато иска малко "по-различна" снимка, скача...толкова такива снимки съм виждал- до втръсване...

на мен пък ми харесва, радват се хората

И тука намирисва на"МОЯТА ЛИЧНА СВАТБА".

И този конкурс оправна очакванията ми.......пак победи грозотата, фалша, кича ! Браво ! Гордея се със всички, които могат и налагат мнението си, вижданията си, властта си, парите си ! Горда съм, че съм българка ! Горда съм с пошлостта в България ! Хора......тази снимка, спечелила първо място е ужасна ! Помощ хора, какво става с нас ?

Не виждам смисъл да участваш в конкурс,в който всичко е въпрос на техника,а не на реалността.Абсолютен колаж и фотомонтаж.На следващ конкурс оценявайте реални позиции от сватбите,а не възможностите на съответните оператори с техника.

Съжалявам, но и на мен ми се струва, че сякаш снимката-победител е колаж - тост на фона на този красив есенен пейзаж са поставени фотошопираните фигури на хората. Това най-ясно си личи по начина, по който са "стъпили" участниците в сватбата върху шосето и бордюра. Някак си, изглежда неестествено, според мен е фотомонтаж. Затова пък, снимка номер 2 си е съвсем автентична и много ми хареса ;-).

Да, това е изтъркан фотошоп

Абсолютно съм съгласна с мненията по долу.Скокльовците не ми допадат особено..е , може да са паркуристи , примерно :)..Аз лично бих дала първото място на снимка 2.Има красиво послание, добро изпълнение и много сгрява душата.Нека да бъдат много - много щастливи!!!

Ама това не е снимка!!!!!!!!!!!

Много лоша и непрофесионална работа, много фотошоп, не съм съгласна с наградата :(

Точно този колаж на мен лично ми е супер изкуствен! Има в пъти по-добри и емоционални снимки. Дори трето място ми харесва повече.